Eşimin sevgisi gerçekmiydi

Seven adam = nikahı basan adam değil. Sanki evlenen herkes aşkından ölüp evleniyor. Eşinizin bahanesi çok komik. Eski sevgilisini seviyor mu bilemem ama sizi sevmiyor orası kesin. Evli desinler diye evlenmiş; yönetebileceği, anasına hizmet ettirebileceği, bir lokma bir hırka ile doyacak, ağzı dili yok, bir gün illallah edip gitmeye kalksa sahip çıkacak kimsesinin muhtemelen olmadığı tam dişlerine göre biriymişsiniz. Ama o kızın gözü açık arkası sağlam çenesi demirdenmiş tabi, ondan olmamış.

Eski ilişkiyi çıkarın aklınızdan. Onunla ilgili bir surum unutamama vs yok.
O kadınla evlenmemiş çünkü onun maaş kartını elinden alamayacaktı, onu sobalı evde oturtamayacak, ailesine hizmet ettiremeyecekti. O kadını sevmedi yani. Sevseydi onunla evlenmiş olurdu.
Sizinle olan ilişkisini sevip sevmediğini biz burdan pek anlayamayız aslında.
Problem adamın karakteri. Bencil ve cimri. Sizi sevse de böyle sevmese de böyle.
Maaşınızı alın madem de kendi ihtiyaçlarınızı kendi maaşınızla giderin yok sa işten çıkmakla tehdit edin.
Sobalı evde oturmak istemediğinizi söyleyin. Oturmayın da. madem imkanlar var sizi bu şekilde yıpratmaya hakkı yok. Biraz güçlü dirayetli olun karşısında kendinizden emin durun.

2 yıl görüşmüşsünüz,demek ki sevgisine güvendiniz. o da sizi 2 yıl çekti,evlendiniz.8 yıldır da evlisiniz.Yeni gelin olduğunuz için kayınvalide elaleme bir şeyler kanıtlamaya çalışmış kendince.di li geçmiş zaman kullanmışsınız ve bunlar da bitmiş.Eşiniz kendine marka kıyafetler almış ama siz çalıştığınız halde almak istememişsiniz. Anlaşılan böyle kuvvetli alışkanlık yok sen alıyorsun da ben niye almayayım tartışması sadece. Yani ben elle tutulur bir sorun hiiiçç göremedim bu konu da. Zamanla aşılacak evlilik süreci hani hepimizin ucundan kıyısından yaşadığı.Yani eşim sürekli bana beni sevmiyorsun bana karşı hep şöylesin dese HÖH ya bir sal beni derim yani. Acayip bıktırıcı bir şey bu yaptığınız.Tüm bu sorgu neden? Eşinizden önce kendinizi sorgulayın bence çünkü değişim siz de.

Önceki kişiden bağımsız bir değersizlik söz konusu.
Seviyorsa da olmaz olsun Öyle sevgi.
Eşek gibi çalışıp insan gibi yaşamıycam.
Kendi marka giyerken ben sobalı evde sürüncem..

Lafa gelince seviyorum.
Yallah sevgini al git derim.

Afedersiniz evin hizmetçis ve kocanızın sponsoru olarak yaşarken tek derdiniz sevgi mi?

Sorman hata. Bunları zaten bir yudum sevgi uğruna yapmış.
Deli oluyorum ya. Benim tanıdığım 2 3 kişi var. Evin bütün masraflarını karşılarlar, çocuklara bakarlar, her işi onlar yapar, kaynanaları ağızlarına eder susarlar. Ama işleri güçleri olmalarına rağmen senelerdir evliler bir de ikinci üçüncü çocuğu yaparlar. Bazı kadınlar bu hayatı Çile çekerek yaşamayı seviyor.

Artı, çektiği çileyi anlatmayı, senle benle dert yarıştırmayı seviyorlar. Garip bir haz alıyorlar bundan yahu.

Ay anasına hizmetçi arıyormuş eşiniz
Diğer kıza o yüzden rahat demişler
Aklı başında olduğundan kul köle hizmetçi olmayacaktı eşinizin ailesine
Eşiniz de sallamasın kimi istesem onu alırdım diye
Eski sevgilisini alamazdı çünkü rahat değil aksine aklı başındaydı bence
Sizi de sizin dediğiniz gibi uyumlu olduğunuzdan hizmetçilik yaparsınız diye seçmiş

Bence çok seviyor ama senin varlığını, kalbini, benliğini, saçını, gözünü değil maaş kartını, vur başına al ekmeğini halini, kendisine ve anasına hizmetçi ruhunu seviyor.
İnanmıyorsan gözünle görmek için maaş kartını alıp, annesine rest çekmeyi dene?

Evliliğiniz devam ediyorsa neden "eşimin sevgisi gerçek mi?" değil de, "gerçek miydi?" yazdınız? Başlıktan boşandığınız eşinizin sevgisini sorguluyorsunuz anlamı çıkıyor da.

Siz saf mısınız?Adam size gram değer vermiyor.Ne demek durumu iyi olduğu halde sizin maaş kartınıza çökmek?Ne demek birşey almak için ona söylemek zorunda kalmanız?Siz eş misiniz hizmetçi mi?Esiniz eski sevgilisini hala seviyor mu bilemem ama bu yazdıklarınıza bakarak sizi sevmediğini size değer vermediğini söyleyebilirim.

Artı, çektiği çileyi anlatmayı, senle benle dert yarıştırmayı seviyorlar. Garip bir haz alıyorlar bundan yahu.
Çok acımasız eleştiriyorsunuz.yaşamasi sizin anlattığınız kadar malesef basit değil.herkezin hayaleri var bilerek acı çekmeyi seçmezler işin içinden cikilmaz durumlar olur bazen bunu yaşayan anlar anyamayacaksınız ama umarım beni anlıcak şeyler yaşamazsınız.herkez aynı değil tabiki siz belki farklı davranırdınız ama çok sevildiğimi zannederek aşık olduğum adam değişince içinden çıkılamaz durumda kaldım paylaşmak istedim keşke yazmasaydim silemiyorum da silmem imkanim yokmu yazımı acaba.

Konunuzu kapattirabilirsiniz.Ancak gerçeklerden kaçmak zordur.Burada herkes bizim hoşumuza gidecek şekilde cevap veremeyebilir.Onemli olan tüm bakış açılarını görmektir.

Silme imkanı yok malesef, konu silmek yasak. Bizzat şahsınıza değil, genel olarak konuştum orda. Acımasız eleştiri kısmına gelirsek, evet acımasız eleştiriyoruz. Kendinize gelin, gerçeklerinizin farkına varın diye. Sizi tanımıyoruz, sizinle hiçbir zorumuz olamaz. Buranın kıymetini bilin, yakın arkadaşınız bu kadar gerçekçi olmaz size. İyi günler.

Ben bunu niye kabullenemedim biliyormusunuz.benide cok seven el üstünde tutucak insanlar karsima cıktı zamaninda ama ben birşey hissetmediğim insana birak evlenmeyo msj yazamazdim canım diyemezdim 1 hafta sürerdi çabam ve birsey hissetmeyince karsi tarafa daha çok haksizlik etmemek için ayrilirdim ben sanirim herkezi öyle sandim beni sevmeden evlenmeyi düşüneceğini yediremedim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…