- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
Çünkü başlangıçta şirket Trakya bölgesi hedefli başladı çorlu Tekirdağ Edirne Çanakkale buraları fethettiler, bir de şehir dışına çıkmadığı zamanlarda hadımköyde ofiste çalışıyorlar o yüzdem Beylikdüzü oldu tercihimizNiye anadolu yakasına taşınmıyorsunuz niye istemiyor zaten evde yok
Hem ailenizle rahat görüşürsünüz hem çalışırsınız
Ya bende çok özlüyorum işte aslında o sorunum eşim de çok yoruluyor gıkı çıkmıyor yoruldum demiyor ama araba da olsa altında o kadar yol yapıyor hergun canı çıkıyor saatlerce ama evimiz için çalışıyorum diyor kıyamıyorum daAy hic bana gore degil ben cok ozlerdimallh muhtac etmesin yinede..
Allahtan yurt dışı değilBizde böyleyiz benim eşim yurt dışınada gidiyor
Önceden çalışıyordum zaman çabuk geçiyordu
Şimdi il dışı ise bazen bende gidiyorum
Yurt dışına çıkarsa
Biraz evimde kalıyorum canım isterse kardeşlerimin yada annemlerin yanına gidiyorum
Üstelik benim ailem farklı bir şehirde
Seninkiler yakın en azından
Şartları daha iyi bir iş bulmaz ise değiştireceğini sanmıyorum ki günümüzde iş bulmakda zor
En iyisi sen kendini oyalayacak birşeyler bul
Ya gidin diyorsunuz da gerçekten ben bi kere yola çıksam 2 gün kendime gelemiyorum bi de dönüşü var sonra eve gelip dinlenmeye fırsat olmadan geri bi daha yani ben bu tempoya ayak uyduramam ki gene eşim sayesinde çok şehir gezdim saolsun her seferinde söyler seni de götüreyim diye, hem ona zorluk olmasın ben olunca erkek arkadaşlarıyla vakit geçiremiyor yAni yemekte bile iş konuşan grup bunlar ben olunca sus pus oluyorlar rahat edemiyorlar ya da eşim benimle tek çıkıyor yemeğe iş arkadaşları ayrı çıkıyorSizde eşlik edin eşinize..O işteyken gezin dolaşın. Zaten çocuğunuz olunca onunla uğraşmaktan gezip tozmaya zaman bulamazsınız bir müddet...
İyi de konumuz şuan benim çalışıp çalışmamam değil ki 5 yıl çalıştım evlenmeden önce, evlendikten sonrası için çalışma ortamım uygun değildi hafta sonları cts pazar da çalışıyordum(dersane de öğretmendim) evli kadına hafta sonu çalışmayı uygun görmüyorum yani, bu eşimle ortak fikrimizdi, ki ben çalışmasam da maddi bir sorunumuz yok çok şükür önümüzdeki dönemler de çalışmayı düşünmüyorumÇalışırsanız bu kadar sıkılarak çalışan adama sarmazsiniz. Bu evlenince işini bırakanlari da anlamam hiç. Benim eşimin de tayini çıktı ve 15 güne gidiyor biz temmuz başına kadar kızımla yalnız kalacağız ailem gelelim falan diyor ben istemiyorum. Yani garip geldiniz kusura bakmayın adamın işi o
Çalışmak istemiyorum, teşekkür ederimEvinizde kalın, işe baslayin
merhaba hanımlar, 10 aylık evliyim eşim ile de severek aşık olarak evlendik Anadolu yakasında oturuyordum evlilik sebebiyle Avrupa yakasına taşındım eşimin de işi sebebiyle, ancak eşim Avrupa yakasında değil şehir dışı çalışıyor, biraz bunaldım bu durumdan eşime bir şey demiyorum ama haksız mıyım bencillik mi ediyorum bi fikir verin diye yazmak istedim
Eşim bir gıda firmasında bilgi işlem olarak çalışıyor ancak sorun şurada bu gıda firmasının İstanbul'da şubesi yok şehir dışında 22 şube var, daha oncede benzer bir gıda firmasında çalışıyordu ancak orada bu kadar çok açılış arıza kaydı falan olmuyordu çok fazla gitmek zorunda kalmıyordu, bu iş yeri eski iş yerinin patronlarının ayrılması sonucu kuruldu bu durumda çalışanları bile paylaşıldı eşimde Yen'i kurulacak olarak şirkete kaldı, doğal olarak şirketin hemen hemen 2. Yılı ve 22 şube açtılar bu 2 yılda hepsi şehir dışında eşim 22 defa şehir dışına gitti geldi(her gidişi en az 1 hafta şube kurulumu açılış vs) neyse evlendik İkamet olarak değiştiği için işimi de bıraktım ilk yıl çalışmak istemedim evime alışmak falan diye, evlendik ama evimizde duramıyoruz eşim gene surekli şehir dışında böyle yakın yerler olduğunda 1-2 gecelik bişiy olduğunda evde tek kalıyorum ama bulunduğum yerde kimseyi tanımıyorum sıkılıyorum genel olarak da annemlere gidiyorum ( beylikduzunden Ümraniye'ye), son zamanlarda o kadar sık tekrarlanmaya başladı ki bu durum şu an bile gene yoldayken yazıyorum, 5 gün Manisa da olan eşim cts günü eve geldi ben de geldim bugün salı ve sabah 4 te gene uğurladım onu bu kez ucu açık bir gidiş 22 şube gezilecek teraziler yazar kasalar tamir edilip güncellenecek falan falan neredeyse 10 günü bulacak, evli miyiz değil miyiz anlamıyorum sanki eşimin hayatını kolaylaştırmak için evlenmişiz eve gidiyorum o 2-3 günlük sürede eşimin kıyafetlerini yıka ütüle valiz hazırla yolcu et hep bu mantık bi yere çıkalım bi gezmeye gidelim desem adam zaten gezmekten sıkılmış gelmek istemiyor zorla ancak, şimdi şehir gezmelerinden gelecek İzmir şube açılacak yani evde maksimum 1 hafta kalacağız gene şehir dışı, bazen müsait ortam olduğunda ben de onunla gidiyorum açılışlara ama geneli bölge müdürleri ve eşli gelmedikleri için Benin gitmem de uygun olmuyor, ne evimizde düzenimiz var yeme içme temizlik ne bi davet duğun nişan hiç bi yere katılamıyoruz, kıyafetlerim bile bi kısmı annemlerde hala odamı bile bozmadık oradaki onlar bile evlendiğimi tam olarak anlayamadı, evde olsak bile gece şube kapandıktan sonra 10 dan sonra gene evde çalışma ortamı yaratıp çalışmak istiyor bi annemlere gidiyoruz o da 2-3 ayda bir belki beni almaya uğrar babam bişiy sorar eşim 5 dk sonra cevap verir çünkü o sırada telefondan tabletten şubelerin durumlarını inceliyordur kim bilir hangi şubeye bağlanmıştır, yani ben bu düzensizlikten sıkıldım maaşı ortalamanın üzerinde bir de şehir dışına çıktığı içinde ekstra ücretleri oluyor işini bırak desem bırakmaz evi taşıyalım o zaman Anadolu yakasına diyorum taşınmaz baktığımda benim için çalışıyor maaş kartı bile bendedir yani ama ben para değil kocamı istiyorum
aslında konumuz o. Çalışmadığınız için çok boş vaktiniz var ve çalışana sariyorsunuz. Erkek gayet şehir dışına haftalarca gidince oluyor da kadın hafta sonu çalışınca mi garip oluyor="Sevimlipanduf, post: 55430681, member: 862422"]İyi de konumuz şuan benim çalışıp çalışmamam değil ki 5 yıl çalıştım evlenmeden önce, evlendikten sonrası için çalışma ortamım uygun değildi hafta sonları cts pazar da çalışıyordum(dersane de öğretmendim) evli kadına hafta sonu çalışmayı uygun görmüyorum yani, bu eşimle ortak fikrimizdi, ki ben çalışmasam da maddi bir sorunumuz yok çok şükür önümüzdeki dönemler de çalışmayı düşünmüyorum
neden böyle insanlara bulur ki böyle esler allah askınamerhaba hanımlar, 10 aylık evliyim eşim ile de severek aşık olarak evlendik Anadolu yakasında oturuyordum evlilik sebebiyle Avrupa yakasına taşındım eşimin de işi sebebiyle, ancak eşim Avrupa yakasında değil şehir dışı çalışıyor, biraz bunaldım bu durumdan eşime bir şey demiyorum ama haksız mıyım bencillik mi ediyorum bi fikir verin diye yazmak istedim
Eşim bir gıda firmasında bilgi işlem olarak çalışıyor ancak sorun şurada bu gıda firmasının İstanbul'da şubesi yok şehir dışında 22 şube var, daha oncede benzer bir gıda firmasında çalışıyordu ancak orada bu kadar çok açılış arıza kaydı falan olmuyordu çok fazla gitmek zorunda kalmıyordu, bu iş yeri eski iş yerinin patronlarının ayrılması sonucu kuruldu bu durumda çalışanları bile paylaşıldı eşimde Yen'i kurulacak olarak şirkete kaldı, doğal olarak şirketin hemen hemen 2. Yılı ve 22 şube açtılar bu 2 yılda hepsi şehir dışında eşim 22 defa şehir dışına gitti geldi(her gidişi en az 1 hafta şube kurulumu açılış vs) neyse evlendik İkamet olarak değiştiği için işimi de bıraktım ilk yıl çalışmak istemedim evime alışmak falan diye, evlendik ama evimizde duramıyoruz eşim gene surekli şehir dışında böyle yakın yerler olduğunda 1-2 gecelik bişiy olduğunda evde tek kalıyorum ama bulunduğum yerde kimseyi tanımıyorum sıkılıyorum genel olarak da annemlere gidiyorum ( beylikduzunden Ümraniye'ye), son zamanlarda o kadar sık tekrarlanmaya başladı ki bu durum şu an bile gene yoldayken yazıyorum, 5 gün Manisa da olan eşim cts günü eve geldi ben de geldim bugün salı ve sabah 4 te gene uğurladım onu bu kez ucu açık bir gidiş 22 şube gezilecek teraziler yazar kasalar tamir edilip güncellenecek falan falan neredeyse 10 günü bulacak, evli miyiz değil miyiz anlamıyorum sanki eşimin hayatını kolaylaştırmak için evlenmişiz eve gidiyorum o 2-3 günlük sürede eşimin kıyafetlerini yıka ütüle valiz hazırla yolcu et hep bu mantık bi yere çıkalım bi gezmeye gidelim desem adam zaten gezmekten sıkılmış gelmek istemiyor zorla ancak, şimdi şehir gezmelerinden gelecek İzmir şube açılacak yani evde maksimum 1 hafta kalacağız gene şehir dışı, bazen müsait ortam olduğunda ben de onunla gidiyorum açılışlara ama geneli bölge müdürleri ve eşli gelmedikleri için Benin gitmem de uygun olmuyor, ne evimizde düzenimiz var yeme içme temizlik ne bi davet duğun nişan hiç bi yere katılamıyoruz, kıyafetlerim bile bi kısmı annemlerde hala odamı bile bozmadık oradaki onlar bile evlendiğimi tam olarak anlayamadı, evde olsak bile gece şube kapandıktan sonra 10 dan sonra gene evde çalışma ortamı yaratıp çalışmak istiyor bi annemlere gidiyoruz o da 2-3 ayda bir belki beni almaya uğrar babam bişiy sorar eşim 5 dk sonra cevap verir çünkü o sırada telefondan tabletten şubelerin durumlarını inceliyordur kim bilir hangi şubeye bağlanmıştır, yani ben bu düzensizlikten sıkıldım maaşı ortalamanın üzerinde bir de şehir dışına çıktığı içinde ekstra ücretleri oluyor işini bırak desem bırakmaz evi taşıyalım o zaman Anadolu yakasına diyorum taşınmaz baktığımda benim için çalışıyor maaş kartı bile bendedir yani ama ben para değil kocamı istiyorum
eeee daha ne duruysoun evdeBu arada eşimin şirketi ben de onunla gitsem yol yemek otel tüm benim masraflarımı da karşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?