Eşimin şehir dışı işi

Niye anadolu yakasına taşınmıyorsunuz niye istemiyor zaten evde yok
Hem ailenizle rahat görüşürsünüz hem çalışırsınız

Esim arada sirket araciyla sehir disina gidiyor.2 ufak cocukla ben de takiliyorum cok egleniyoruz,biraz buyuseler birini anneanneye birini babanneye biraksam Allaaaah:) Cocuk yokken sen de git iste valla bazen guzellikleri eziyet gormekte ustumuze yok

Ay hic bana gore degil ben cok ozlerdim allh muhtac etmesin yinede..

Bizde böyleyiz benim eşim yurt dışınada gidiyor
Önceden çalışıyordum zaman çabuk geçiyordu
Şimdi il dışı ise bazen bende gidiyorum
Yurt dışına çıkarsa
Biraz evimde kalıyorum canım isterse kardeşlerimin yada annemlerin yanına gidiyorum
Üstelik benim ailem farklı bir şehirde
Seninkiler yakın en azından
Şartları daha iyi bir iş bulmaz ise değiştireceğini sanmıyorum ki günümüzde iş bulmakda zor
En iyisi sen kendini oyalayacak birşeyler bul

Niye anadolu yakasına taşınmıyorsunuz niye istemiyor zaten evde yok
Hem ailenizle rahat görüşürsünüz hem çalışırsınız
Çünkü başlangıçta şirket Trakya bölgesi hedefli başladı çorlu Tekirdağ Edirne Çanakkale buraları fethettiler, bir de şehir dışına çıkmadığı zamanlarda hadımköyde ofiste çalışıyorlar o yüzdem Beylikdüzü oldu tercihimiz

Ay hic bana gore degil ben cok ozlerdim allh muhtac etmesin yinede..
Ya bende çok özlüyorum işte aslında o sorunum eşim de çok yoruluyor gıkı çıkmıyor yoruldum demiyor ama araba da olsa altında o kadar yol yapıyor hergun canı çıkıyor saatlerce ama evimiz için çalışıyorum diyor kıyamıyorum da

Allahtan yurt dışı değil buna da şükür,

Sizde eşlik edin eşinize..O işteyken gezin dolaşın. Zaten çocuğunuz olunca onunla uğraşmaktan gezip tozmaya zaman bulamazsınız bir müddet...
Ya gidin diyorsunuz da gerçekten ben bi kere yola çıksam 2 gün kendime gelemiyorum bi de dönüşü var sonra eve gelip dinlenmeye fırsat olmadan geri bi daha yani ben bu tempoya ayak uyduramam ki gene eşim sayesinde çok şehir gezdim saolsun her seferinde söyler seni de götüreyim diye, hem ona zorluk olmasın ben olunca erkek arkadaşlarıyla vakit geçiremiyor yAni yemekte bile iş konuşan grup bunlar ben olunca sus pus oluyorlar rahat edemiyorlar ya da eşim benimle tek çıkıyor yemeğe iş arkadaşları ayrı çıkıyor

Çalışırsanız bu kadar sıkılarak çalışan adama sarmazsiniz. Bu evlenince işini bırakanlari da anlamam hiç. Benim eşimin de tayini çıktı ve 15 güne gidiyor biz temmuz başına kadar kızımla yalnız kalacağız ailem gelelim falan diyor ben istemiyorum. Yani garip geldiniz kusura bakmayın adamın işi o

İyi de konumuz şuan benim çalışıp çalışmamam değil ki 5 yıl çalıştım evlenmeden önce, evlendikten sonrası için çalışma ortamım uygun değildi hafta sonları cts pazar da çalışıyordum(dersane de öğretmendim) evli kadına hafta sonu çalışmayı uygun görmüyorum yani, bu eşimle ortak fikrimizdi, ki ben çalışmasam da maddi bir sorunumuz yok çok şükür önümüzdeki dönemler de çalışmayı düşünmüyorum

Artık evli barklı kadınsın zırt pırt annene gitmen hoş gözükmüyor buradan.
Evime alışayım diye işi bırakmışsın ama evde durmuyorsun ki. Bir an önce iş bul kendi evinin oldugu taraflarda cocuk olana kadar . Meşgalen olsun diye diyorum. Ayrıca eşinizin ne güzel işi var şükredin. Maddi sorun yaşamadığınız için bunlar gözünüze batıyor

Evli kadina hsonu calismayi uygun gormuyorum demissiniz de kusura bakmayin ama evli gibi degilsinizki adamin temizlik islerini gormek icin tutulmus bakicisi gibisiniz

aslında konumuz o. Çalışmadığınız için çok boş vaktiniz var ve çalışana sariyorsunuz. Erkek gayet şehir dışına haftalarca gidince oluyor da kadın hafta sonu çalışınca mi garip oluyor
Mantık da tam ataerkil duzene hizmet eden mantik.

neden böyle insanlara bulur ki böyle esler allah askına
fırsat ayagına kalmıs gez toz sende esinle o toplantıya girsin sende hangi sehire gidiyosan gez belli yerlerini aksama bulusursunuz cok sacma yapıyosun evde oturrarak adamın önünü kapatıyosun belkide yurt dısı olur yarın sen onu tesvik etmen lazım

Benim eşimde iki günlük evliyken gitmek zorunda kalmıştı ve haftada bir gece gelip 4 te geri gidiyordu ve ben üniversite okuyordum arkadasimla falan kaliyordum öğrenci evi gibi gerçekten bi düzen aile ortamı olmuyo ama alisirsin merak etme bende senin gibi diyordum para istemiyorum seni istiyorum diye çocuk falan olunca birazda zaman geçince gerçekten iyi oluyo sıkilmiyor sunuz birbirinizden ozluyorsunuz sende ise gir calis madem teksin yada uğraş bul calismayan evine bakmayan erkekdense bu iyidir iyi tarafindan bak

Özür dilerim ama şuna takıldım ben “Beni buraya kadar getirdin gezdirmiyorsun” yani iş değil de turistik geziye gidilmiş gibi sitem etmişsiniz, ben olsam çocuk gibi bir engelim de yokken onunla her yere gider, ilgi bekleyerek ona kendini kötü hissettirmeden hayalet gibi dolanırım gezilebilecek her yerde..İnsan kendi başına da iyi vakit geçirmeyi bilmeli.
Ayrıca illa şehir gezilecek diye birşey de yok , evde sıkılacağıma otelde belli bir süre sıkılıp gece eşimle uyumayı tercih ederdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…