Eşimin şehir dışı işi

Sevimlipanduf

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
5.325
8.817
148
merhaba hanımlar, 10 aylık evliyim eşim ile de severek aşık olarak evlendik Anadolu yakasında oturuyordum evlilik sebebiyle Avrupa yakasına taşındım eşimin de işi sebebiyle, ancak eşim Avrupa yakasında değil şehir dışı çalışıyor, biraz bunaldım bu durumdan eşime bir şey demiyorum ama haksız mıyım bencillik mi ediyorum bi fikir verin diye yazmak istedim
Eşim bir gıda firmasında bilgi işlem olarak çalışıyor ancak sorun şurada bu gıda firmasının İstanbul'da şubesi yok şehir dışında 22 şube var, daha oncede benzer bir gıda firmasında çalışıyordu ancak orada bu kadar çok açılış arıza kaydı falan olmuyordu çok fazla gitmek zorunda kalmıyordu, bu iş yeri eski iş yerinin patronlarının ayrılması sonucu kuruldu bu durumda çalışanları bile paylaşıldı eşimde Yen'i kurulacak olarak şirkete kaldı, doğal olarak şirketin hemen hemen 2. Yılı ve 22 şube açtılar bu 2 yılda hepsi şehir dışında eşim 22 defa şehir dışına gitti geldi(her gidişi en az 1 hafta şube kurulumu açılış vs) neyse evlendik İkamet olarak değiştiği için işimi de bıraktım ilk yıl çalışmak istemedim evime alışmak falan diye, evlendik ama evimizde duramıyoruz eşim gene surekli şehir dışında böyle yakın yerler olduğunda 1-2 gecelik bişiy olduğunda evde tek kalıyorum ama bulunduğum yerde kimseyi tanımıyorum sıkılıyorum genel olarak da annemlere gidiyorum ( beylikduzunden Ümraniye'ye), son zamanlarda o kadar sık tekrarlanmaya başladı ki bu durum şu an bile gene yoldayken yazıyorum, 5 gün Manisa da olan eşim cts günü eve geldi ben de geldim bugün salı ve sabah 4 te gene uğurladım onu bu kez ucu açık bir gidiş 22 şube gezilecek teraziler yazar kasalar tamir edilip güncellenecek falan falan neredeyse 10 günü bulacak, evli miyiz değil miyiz anlamıyorum sanki eşimin hayatını kolaylaştırmak için evlenmişiz eve gidiyorum o 2-3 günlük sürede eşimin kıyafetlerini yıka ütüle valiz hazırla yolcu et hep bu mantık bi yere çıkalım bi gezmeye gidelim desem adam zaten gezmekten sıkılmış gelmek istemiyor zorla ancak, şimdi şehir gezmelerinden gelecek İzmir şube açılacak yani evde maksimum 1 hafta kalacağız gene şehir dışı, bazen müsait ortam olduğunda ben de onunla gidiyorum açılışlara ama geneli bölge müdürleri ve eşli gelmedikleri için Benin gitmem de uygun olmuyor, ne evimizde düzenimiz var yeme içme temizlik ne bi davet duğun nişan hiç bi yere katılamıyoruz, kıyafetlerim bile bi kısmı annemlerde hala odamı bile bozmadık oradaki onlar bile evlendiğimi tam olarak anlayamadı, evde olsak bile gece şube kapandıktan sonra 10 dan sonra gene evde çalışma ortamı yaratıp çalışmak istiyor bi annemlere gidiyoruz o da 2-3 ayda bir belki beni almaya uğrar babam bişiy sorar eşim 5 dk sonra cevap verir çünkü o sırada telefondan tabletten şubelerin durumlarını inceliyordur kim bilir hangi şubeye bağlanmıştır, yani ben bu düzensizlikten sıkıldım maaşı ortalamanın üzerinde bir de şehir dışına çıktığı içinde ekstra ücretleri oluyor işini bırak desem bırakmaz evi taşıyalım o zaman Anadolu yakasına diyorum taşınmaz baktığımda benim için çalışıyor maaş kartı bile bendedir yani ama ben para değil kocamı istiyorum

biraz sıkıntı. özlemeniz normal ama napıcaksınız ki. yani değiştirilmez ki. adam da iş için gidiyo. yani ne denir bilemedim

Gitsem de ben gene oteld yalnız kalıyorum eşim çalışıyor dediğim gibi erkeklerle iç içe bir ortam surekli, benim gittiğim yerlerde oldu ama ben olunca eşim rahat edemiyor arkadaşlarıyla yemek içmek yA da ben zırlıyorum beni buraya kadar getirdin gezdirmiyorsun otelden çıkmadık vs diye, bi de beğendiğim şehirlere gidiyorum çıkarcı mıyım ne İzmir e gideceğim mesela

Bu arada eşimin şirketi ben de onunla gitsem yol yemek otel tüm benim masraflarımı da karşılıyor

İşe gir bence gidince sevıınıyosun

Bu arada eşimin şirketi ben de onunla gitsem yol yemek otel tüm benim masraflarımı da karşılıyor
Benım eşminkide öyle . Bence değerlendır. Eşin olmadan gez ne var yanı .
Gıttıgın yerlerın neresı meshursa git gez .

Ahh ahh çalışmasam neler yapıcam da

Gidince tekbaşınıza gidin. İlla birlikte olmanıza gerek yok ki.
Benim eşim de çok seyahat ediyor, neyse ki çoğu haftasonu evde.
Avrupadan asyaya neden taşınmanıza yanaşmıyor eşiniz?

Sıkıntılı durum.
Ya takılacaksınız peşine hazır daha çocuk yokken bol bol gezeceksiniz ya da çalışmaya başlayıp oyalanıp sadece akşamları canınız sıkılacak..

sırf sana cevap atmak için pc açtım. benim eşim de bilişim işinde, biz evlendik iki ay sonra işten çıktı ara ara danışmanlık veren bir firma buldu, sürekli şehir dışındaydı genellikle ankara'da, hatta ankara'da outsource olarak başladı hiç görüşemez olduk, bu böyle bir buçuk yıl sürdü. ben de çalışıyorum ve bu dönemi arkadaşlarımla vakit geçirmek gibi bir nevi bekarlık fırsatı olarak değerlendirdim çünkü bu sektörde ekmek aslanın midesinde, adam kılı kırk yarıp para kazanıyor hem kafa hem beden işi. Allah sağlık versin eşlerimize haklarını ödeyemeyiz hele sen kendin de çalışmıyorsun, sana ve eve bakıyor. Biz balayına gittik, bir telefon eşim tüm gün pc başındaydı, o gün anladım ki bu böyle bir hayat, kendim çıktım müzelere gittim, şehri gezdim.
eşinin ütüsü, kirlisini çok bunalıyorsan dışarı ver, kendine bir hayat kur ve bence işe gir, sertifika al, bunlar hep fırsat çünkü sirkülasyon olan bir sektörde eşin, bu gün iş var çalışıyor yarın firmada sıkıntı olur hadi güle güle. aile ziyaretini de minimum tutun adam zaten bunalıyor. benim eşim herkese şükürler olsun diyor demek boşa değilmiş, ekmek derdindeki adamla yok ev oturması yok bilmemne uğraşılmamalı.

Öğretmenim ben atanamadım ama özel okullarda çalıştım deneyimim de var, ancak çalışsam gene sıkıntı bu kez orada kalmak zorundayım tek başıma da olsa evde en azından şimdi bi iki gün evde sıkılınca biraz annemler de kalıyorum

zamanla düzelme ihtimali yok mu? belki bi eleman daha alıp iş bölümü yaparlar.

Bu fırsatı kaçırmayın o zaman ne güzel masraf derdiniz de yok eşiniz gündüz işini yapar akşam beraber olursunuz siz de gündüz gezersiniz.

Eşini arıza kaydı falan olmazsa evde mi oturuyordu?

Çocuk da Yok anladığım kadarıyla. Sen nıye onunla bır gıtmıyorsun. O işiyle uğraşırken sende çarşı vs dolaşırsın. Ben olsam esımı bırakmazdım.
Gorumcemın eşi 1 ay yurt dışında 1 ay evde bazende 2-3 ay yurt dışında. Beterın beterı var.

Ben senin yerinde olsam calismiyorsam esimle beraber giderim o isle ilgilenirken otelde kafa dinlerim gelince de gittigimiz sehri gezmek isterim.Yoksa anlattigin gibi bi evlilik kimse istemez.Hep boyle mi devam etcek.Tabi cocuk olunca sen cok daha zorlanacaksin adam cok iyi de olsa hic cazip gelmedi bana.Tabi esinde su yonden hakli zaten hep sehirdisinda cok yorucu bi tempo direk eve gidiyim de dinleneyim kafasindadir o yuzden gezmek istemiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…