- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
Gitsem de ben gene oteld yalnız kalıyorum eşim çalışıyor dediğim gibi erkeklerle iç içe bir ortam surekli, benim gittiğim yerlerde oldu ama ben olunca eşim rahat edemiyor arkadaşlarıyla yemek içmek yA da ben zırlıyorum beni buraya kadar getirdin gezdirmiyorsun otelden çıkmadık vs diye, bi de beğendiğim şehirlere gidiyorum çıkarcı mıyım neEşinle neden gitmiyorsun ?
Benım eşimde her ay kesın il dışına çıkar 1-2 haftalığıa ben çalıştığım için çok rahatsız olmuyorum .
Ama çalışmasam onla gidip fıldır fıldır gezerdim.
İşe gir bence gidince sevıınıyosunGitsem de ben gene oteld yalnız kalıyorum eşim çalışıyor dediğim gibi erkeklerle iç içe bir ortam surekli, benim gittiğim yerlerde oldu ama ben olunca eşim rahat edemiyor arkadaşlarıyla yemek içmek yA da ben zırlıyorum beni buraya kadar getirdin gezdirmiyorsun otelden çıkmadık vs diye, bi de beğendiğim şehirlere gidiyorum çıkarcı mıyım neİzmir e gideceğim mesela
Benım eşminkide öyle . Bence değerlendır. Eşin olmadan gez ne var yanı .Bu arada eşimin şirketi ben de onunla gitsem yol yemek otel tüm benim masraflarımı da karşılıyor
Öğretmenim ben atanamadım ama özel okullarda çalıştım deneyimim de var, ancak çalışsam gene sıkıntı bu kez orada kalmak zorundayım tek başıma da olsa evde en azından şimdi bi iki gün evde sıkılınca biraz annemler de kalıyorumsırf sana cevap atmak için pc açtım. benim eşim de bilişim işinde, biz evlendik iki ay sonra işten çıktı ara ara danışmanlık veren bir firma buldu, sürekli şehir dışındaydı genellikle ankara'da, hatta ankara'da outsource olarak başladı hiç görüşemez olduk, bu böyle bir buçuk yıl sürdü. ben de çalışıyorum ve bu dönemi arkadaşlarımla vakit geçirmek gibi bir nevi bekarlık fırsatı olarak değerlendirdim çünkü bu sektörde ekmek aslanın midesinde, adam kılı kırk yarıp para kazanıyor hem kafa hem beden işi. Allah sağlık versin eşlerimize haklarını ödeyemeyiz hele sen kendin de çalışmıyorsun, sana ve eve bakıyor. Biz balayına gittik, bir telefon eşim tüm gün pc başındaydı, o gün anladım ki bu böyle bir hayat, kendim çıktım müzelere gittim, şehri gezdim.
eşinin ütüsü, kirlisini çok bunalıyorsan dışarı ver, kendine bir hayat kur ve bence işe gir, sertifika al, bunlar hep fırsat çünkü sirkülasyon olan bir sektörde eşin, bu gün iş var çalışıyor yarın firmada sıkıntı olur hadi güle güle. aile ziyaretini de minimum tutun adam zaten bunalıyor. benim eşim herkese şükürler olsun diyor demek boşa değilmiş, ekmek derdindeki adamla yok ev oturması yok bilmemne uğraşılmamalı.
Bu fırsatı kaçırmayın o zaman ne güzel masraf derdiniz de yok eşiniz gündüz işini yapar akşam beraber olursunuz siz de gündüz gezersiniz.Bu arada eşimin şirketi ben de onunla gitsem yol yemek otel tüm benim masraflarımı da karşılıyor
Bu arada eşimin şirketi ben de onunla gitsem yol yemek otel tüm benim masraflarımı da karşılıyor
ne iş yapıyorsun kız merak ettimBenım eşminkide öyle . Bence değerlendır. Eşin olmadan gez ne var yanı .
Gıttıgın yerlerın neresı meshursa git gez .
Ahh ahh çalışmasam neler yapıcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?