- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
-
Mesela eşim ayda 3 haftayı şehir dışında geçirecekse ben 1 hafta ona eşlik ediyorum, gitmiyorum değil de uygun yerlere gidiyorum aslındaEşinle gitme imkanın varsa çocuk yokken gitmelisin.
Ben hamileyim şuan evdeyim.4 aydır eşim görevde ben de onun yanına mecbur gidiyorum o gelemeyince.Ki her Zaman böyle imkanımız olmuyor.Çocuk olunca da olmayacak.Siz de hazır çocuk ve iş yokken gitmelisiniz yanına.Ya da daha uygun bir iş bulmalı.Öbür türlü çekilecek gibi degil.
Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz. Farklı bir şehre gitmissem açarım netten bakarim oraya gidildi mi gezilmeden donulmeyecek yerler neresiyse işaretler tek gezerim. Belki şirket taksi paramı falan da karşılıyordu:))) değme keyfime...="witch hunt, post: 55431706, member: 194053"]Ne güzel şirketler var yahu
Mızmızlık yapan küçük hanımların masraflarını da karşılıyor .
Buna rağmen beni buraya getirdin gezdirmiyorsun ...
Gezdirmek neyin nesi zaten oldum olası anlamam sanki bir insan çantasını alıp yeni bi şehri keşfedemezmiş gibi ..illa koca kişisi elinden tutup gezdirecek ...
Bi de evli kadın hafta sonu çalışamaz mevzusu var
Bi de çalışmak istemiyorum mevzusu ..
Eee bende olsam bende çalışmam
Basta dediğim gibi şirketin maşallah i var ..
Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz. Farklı bir şehre gitmissem açarım netten bakarim oraya gidildi mi gezilmeden donulmeyecek yerler neresiyse işaretler tek gezerim. Belki şirket taksi paramı falan da karşılıyordu:))) değme keyfime...
Neden çalışayım ki maddi sorunumuz yok çok Şükür, eşimle gitmiyor değilim eşlik edebileceğim yerlere gidiyorum merak ettiğim şehirler olursa üstelik koşa koşa gidiyorum, evet benim fikrim benim hayatımda kadın hafta sonu çalışamaz çünkü eşim haftaiçi şehir dışında hafta sonları evde ben de hafa sonları da çalışırsam bu adamı gece yatakta mı göreceğim sadeceNe güzel şirketler var yahu
Mızmızlık yapan küçük hanımların masraflarını da karşılıyor .
Buna rağmen beni buraya getirdin gezdirmiyorsun ...
Gezdirmek neyin nesi zaten oldum olası anlamam sanki bir insan çantasını alıp yeni bi şehri keşfedemezmiş gibi ..illa koca kişisi elinden tutup gezdirecek ...
Bi de evli kadın hafta sonu çalışamaz mevzusu var
Bi de çalışmak istemiyorum mevzusu ..
Eee bende olsam bende çalışmam
Basta dediğim gibi şirketin maşallah i var ..
Haklısın yani.Düzen olmuyor hiç.Yapacak başka birşeyimiz yoksa mecbur şükredip alışmaya çalışacağız.Ben öyle yapıyorum en azından.Sağ diye şükrediyorum.Mesela eşim ayda 3 haftayı şehir dışında geçirecekse ben 1 hafta ona eşlik ediyorum, gitmiyorum değil de uygun yerlere gidiyorum aslında
Şirketin imkanlarının yarısını bile saymadım size he evet taksi paramızı bile veriyor merak etmeyinBence şirket lokmaları ağzında çiğneyip te veriyordur .
Ne de olsa bulunmaz bir nimet bilgi işlemve onun çalışmak istemeyen nazenin eşi..
Neyse sustum ...
Evet galiba derdim bu benim eşimi özlüyorum onunla vakit geçirmeyi özlüyorum, bi de hep yollarda surekli araç kullanıyor aklım onda kalıyorHaklısın yani.Düzen olmuyor hiç.Yapacak başka birşeyimiz yoksa mecbur şükredip alışmaya çalışacağız.Ben öyle yapıyorum en azından.Sağ diye şükrediyorum.
Bu ilk yıllar özellikle çok özlüyorsun hep yanımda olsun istiyorsun ama alıştıkça vakit geçirip birbirine güvendikçe biraz daha rahatlıyor insan.
Şirketin imkanlarının yarısını bile saymadım size he evet taksi paramızı bile veriyor merak etmeyin
Şaka bi yana gerçekten şirketin olanakları çok iyi olabilir ama işin de eksi tarafları da var bi kere mesai saati kavramı yok dışarıdayken sinemadayken düğünde bayramda her an her yerde bir arıza olduğunda hemen şubeye bağlanmak zorunda gıda firması ve dediğim gibi satış yapamıyor olması kasada sorun olması en hassas nokta oluyor, uzaktan bağlantı ile halledilemez ise hemen o şehire gitmek zorunda, telefonunu asla bilinçli bir şekilde kapalı tutamaz, cts pazar diye tatil gün kavramı yoktur haftasonu sabahın 8 nde de arayabilirler hafta içi akşamın 11-12 sinde deBir de adamın ikincisini klonlasa tam olcak diyosun yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?