Eşimin sahurdan önce duşa girmesi

sizin esiniz size yaklasmadigi sürece hic yikanmaz mi?
ne güzel gusül alip temiz temiz oruca kalkmak istemis. belki gün icinde aklina bazi düşünceler geldi - ya da iftardan sahura kendini elledi vs bu sekilde sahura kalkmak istemiyor. niye adamin bu kadar en özeline karisiyorsunuz ki? kimse evinin icinde bu kadar didiklenmek - gozlenmek istemez. söyleseniz rahatsiz olacagina eminim.

*banyoya girdigi icin kendisini aldattığını düşünen karisini olduren adamin kafasiyla ayni calismasin kafaniz bence..boyle seyleri düşünüp kurmamaya calisin

Adam 3te de kalka 5te de kalksa konu sahibesi enseler bence , konu sahibesi hortlak karı kıvamında yaşıyor bana kalırsa

dinle cok işim yok ama "suphe varsa abdest kaçar". bunu biliyorum mesela. şöyle bir için gectiyse bile "ya bozulduysa" diye abdest almak gerekiyor. adam da ramazanda ilk orucunu tutmadan önce belki aklinda şüphe oldu mast yapmasa bile, "suphe varsa abdest kaçar" dedi girdi abdestini aldi.

Şüpheyede gerek yok ki belki tazelemek istedi mesela benim eşim ts nin maçı olduğu gün abdestli olduğu halde tazeler manyak biraz evet

Ay size ne ya. Sizin gibi insanlar çok geriyor beni. Adam duşa girmiş ne var bunda? Duşa girmek için ilişkiye mi girmek lazım illa, terlemiştir bunalmıştır. Allah başka dert vermesin ne diyeyim

Abartmış ta olabilirim bu arada

Sonya bebişim konu çk olunca muhabbet gevşedi tabi ama şaka bir yana ç.k bu gece uykuda kendi kendine de hareket edebilir çok da takılma. Adam aldatma sinyalleri vermiyorsa, sana ilgisi tamsa salıver gitsin her seyden önce senin icin kötu her dakika mı bu adamın peşinde olacaksın

Şüpheyede gerek yok ki belki tazelemek istedi mesela benim eşim ts nin maçı olduğu gün abdestli olduğu halde tazeler manyak biraz evet
benim annem de yatsıyı kılar (e abdestli kılınıyor namaz malum)
banyo yapar tekrar abdest alır öyle yatar

kadın seviyor hep abdestli olmayı, tazeleyip yatıyor.

Ezandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte
İyi de oruç abdest gerektirmez ki. Sabahın vakti çıkana kadar abdest alabilir sonuçta. Belli ki adam oruçluyken duş almak istememiş, öncesinde almış. Bu kadar dert edeceğinize abdest alıp almadığını sorabilirsiniz. Eşle konuşurken bu kadar düşünülür mü?

Abdeste dair şüphe varsa abdest alınır.

Yorumları okuduktan sonra abarttığınızın farkına varmışsınızdır diye düşünüyorum. Bazı insanlar inanç gereği veya içi rahat etmediği için abdest alabilir. Ben her banyoya girdiğimde (yani her gün) abdest alıp çıkıyorum. Kendimi sanki daha temiz ve iyi hissediyorum. Benim eşim hem sabah işe gitmeden banyo yapar hemde akşam yatmadan. Hepsinde de abdest alır bizde bir alışkanlık bu shshshdhdhhd

Başkasıyla değil de mastürbasyon falan geld aklıma
Ben de sahur öncesi gece abdestimi alırım yıkanırım. İlla bir şey olmasına gerek yok. Ramazan'ın ilk orucunu tutmadan önce zaten yıkanmak lazım. Rüyalanma olabilir,mastürbasyon da yapmış olabilir. Bu kötü bir şey değil. Evliler de mastürbasyon yapıyor .

Ben de gusül aldım gece 3-4 gibiydi ilişki de yaşamadım ruyalanma da olmadı mastürbasyon da yapmadım.

Girebilir.
Ne var bunda?

İyi de neden sormuyorsunuz? Benim kocam böyle bir durumda kaldığında ya öncesinde ya sonrasında bana söyler, kurcaladığımdan değil ama kendisi söyler ne var ki bunda? Eşinize neden koştur koştur duş aldığını soramayacak kadar mesafeli evlilik olur mu?

Yani mübarek gece. Oruç tutacak olan bir kişi için çok normal. Çok kafaya takılacak bir durum değil gibi. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…