- 17 Ağustos 2011
- 23.419
- 146.922
- 798
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
eşiniz hiç yapmıyor mu mastürbasyon?
normalde yapmayan bir insansa ramazan geldi hadi bi yapayım demesi düşük bir olasılık sanki?
daha çok nasılsa c.tesi evde olduğu için (evdeyse yani) banyoyu yapıp, abdest de alıp huşu içinde yatmak istemiş olabilir. sonra öğlene kadar uyuma niyeti gütmüş olabilir?
normalde o vakitte banyo yapmak zor olabiliyor işe giden insanlar için üşütmek bakımından.
Çok insan ramazan öncesi cuma akşamı banyo yapmıştır bence. hem cuma hem ramazan...
valla benim erkek arkdaşım olsa (oruç tutmuyoruz) gece uyuyakalmıştır ondan sabah yıkanmıştır diye düşünürüm, --çünkü saçı çok adamın, wax sprey vs kullanır yıkamadan yatmaz normalde. uyakalırsa ne kazan kalkarsa o zaman yıkanıyor mesela. aklıma mastürbasyon hiç gelmez açıkçası. (yapabilir de takılmam ama çok yapan birisi değil, onu da biliyorum)
tatlım sahura kalkıyoruz ya saat 5 ortalama sahur vakti, ezandan öncesi oluyor. (çoğu şehir için) kadın hortlamamış zaten uyanıktır o da o saatte.
Bu zaten suç burda, kaç konu gördüm bununla ilgiliYani rüyasında (istemsiz ya hani) bi şeyler görüp tedbiren abdest tazelemek istemiş olabilir, bu da mı suç oldu
Diyelim ereksiyon oldu ve mastürbasyon yaptı nolcak?Ezandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte
Şüpheyede gerek yok ki belki tazelemek istedi mesela benim eşim ts nin maçı olduğu gün abdestli olduğu halde tazeler manyak biraz evetdinle cok işim yok ama "suphe varsa abdest kaçar". bunu biliyorum mesela. şöyle bir için gectiyse bile "ya bozulduysa" diye abdest almak gerekiyor. adam da ramazanda ilk orucunu tutmadan önce belki aklinda şüphe oldu mast yapmasa bile, "suphe varsa abdest kaçar" dedi girdi abdestini aldi.
Ay size ne ya. Sizin gibi insanlar çok geriyor beni. Adam duşa girmiş ne var bunda? Duşa girmek için ilişkiye mi girmek lazım illa, terlemiştir bunalmıştır. Allah başka dert vermesin ne diyeyimMerhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Şüpheyede gerek yok ki belki tazelemek istedi mesela benim eşim ts nin maçı olduğu gün abdestli olduğu halde tazeler manyak biraz evet
EvetTS nedir hamsispor mu
Abartmış ta olabilirim bu arada
benim annem de yatsıyı kılar (e abdestli kılınıyor namaz malum)Şüpheyede gerek yok ki belki tazelemek istedi mesela benim eşim ts nin maçı olduğu gün abdestli olduğu halde tazeler manyak biraz evet
İyi de oruç abdest gerektirmez ki. Sabahın vakti çıkana kadar abdest alabilir sonuçta. Belli ki adam oruçluyken duş almak istememiş, öncesinde almış. Bu kadar dert edeceğinize abdest alıp almadığını sorabilirsiniz. Eşle konuşurken bu kadar düşünülür mü?Ezandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte
İyi de oruç abdest gerektirmez ki. Sabahın vakti çıkana kadar abdest alabilir sonuçta. Belli ki adam oruçluyken duş almak istememiş, öncesinde almış. Bu kadar dert edeceğinize abdest alıp almadığını sorabilirsiniz. Eşle konuşurken bu kadar düşünülür mü?
Ben de sahur öncesi gece abdestimi alırım yıkanırım. İlla bir şey olmasına gerek yok. Ramazan'ın ilk orucunu tutmadan önce zaten yıkanmak lazım. Rüyalanma olabilir,mastürbasyon da yapmış olabilir. Bu kötü bir şey değil. Evliler de mastürbasyon yapıyor .Başkasıyla değil de mastürbasyon falan geld aklıma
Ben de gusül aldım gece 3-4 gibiydi ilişki de yaşamadım ruyalanma da olmadı mastürbasyon da yapmadım.Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Girebilir.Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?