- 18 Haziran 2015
- 3.993
- 40.396
- 508
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Üff bir rahat bırakın şu adamcağızları yaa.şu ülkeye bir mantürbasyon eğitimi şart.Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Kk kadınlarının eşlerine her seferinde şok oluyorum ya sizin kocalarınız sadece cünüp durumda mı duş alıyor ayılmak için ferahlamak için duş alınabilir ha illa ki abdest diyorsanız rüyasında bir şey olmuş olabilir ya da kendini rahatlatmak istemiş olabilir ne var ki bunda ? Biri bana neden duş aldın dese muhtemelen sen neden almadın diye sorarım bunda garip ne varMerhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Banyoya sadece abdest için girilmiyor biliyorsunuz değil mi?Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Rüya görmüş olabilir bu normal bişeyMerhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Bazen iyi ki islamda abdest denen bişey var diyorum. Yoksa bağzı insanlar suya sabuna dokunmayacak belli ki.Banyoya sadece abdest için girilmiyor biliyorsunuz değil mi?
Abdest alınmaz demedim ki. Oruç için abdest gerekmez dedim. Yani adam koşa koşa duşa girdiyse abdest zorunlu olduğu için değil oruçluyken duş almak istemediği içindir.Abdeste dair şüphe varsa abdest alınır.
rüyalanmıştır adamcağız neden didik didik ediyorsunuzAbdest almaya ihtiyaç duymasına takıldım
Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?