- 22 Mayıs 2019
- 629
- 290
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Sorunuzun cevabını biliyormuşsunuz zaten. Tam olarak dert ettiğiniz nedir ? Eşinizin duş alması mı, inancı gereği abdest alma ihtiyacı duyması mı ?Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Sorunuzun cevabını biliyormuşsunuz zaten. Tam olarak dert ettiğiniz nedir ? Eşinizin duş alması mı, inancı gereği abdest alma ihtiyacı duyması mı ?
Kendini temiz hissetmemiş, abdest tazeleme ihtiyacı duymuş demek ki.Abdest almaya ihtiyaç duymasına takıldım
Eşiniz sadece abdest almak için mi duşa giriyor?Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Ezandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işteEşiniz sadece abdest almak için mi duşa giriyor?
Ya da sadece seviştikten sonra mı duş/abdest alıyor?
Çok hakim olduğum bir konu değil ama bildiğim kadarıyla insanlar ramazanın ilk günü abdest tazeliyorlar, hazırlık yapıyorlar falan. Ben hakim değilken biliyorum siz ilk kez mi şahit oldunuz?
diyelim ki sabah ereksiyonu oldu rahatsız oldu aldı.Ezandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte
Belki de.Rüyalanmıştır belkii
Erken yaşlanırsınız kocanız da gencini bulur bu gidişleEzandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte
Ben okurken yaşlandımErken yaşlanırsınız kocanız da gencini bulur bu gidişle
Belki ramazana ilk orucuna bedenen ve manen temiz girmek istemiştir.Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Bn şunu anladim benimle bi iliskisi olmadi acaba başkasiylami oldu da o yuzden abdest alma geregi duydu diyemi düsunuyonuz bn sizn aattiginizdan bunu anladimEzandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte
Haklısınız abarttım galiba ama takıldım işteErken yaşlanırsınız kocanız da gencini bulur bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?