Eşimin sahurdan önce duşa girmesi

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
629
290
103
34
Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani

Sorunuzun cevabını biliyormuşsunuz zaten. Tam olarak dert ettiğiniz nedir ? Eşinizin duş alması mı, inancı gereği abdest alma ihtiyacı duyması mı ?

Eşiniz sadece abdest almak için mi duşa giriyor?

Ya da sadece seviştikten sonra mı duş/abdest alıyor?

Çok hakim olduğum bir konu değil ama bildiğim kadarıyla insanlar ramazanın ilk günü abdest tazeliyorlar, hazırlık yapıyorlar falan. Ben hakim değilken biliyorum siz ilk kez mi şahit oldunuz?

Ezandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte

belki rüyasında bi şeyler olmustur kdmdm

bu arada ben de her ramazan abdestim olsun olmasın abdestimi tazelerim. ama sabahın besinde değil geceden yaparım

Belki ramazana ilk orucuna bedenen ve manen temiz girmek istemiştir.

Ezandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte
Bn şunu anladim benimle bi iliskisi olmadi acaba başkasiylami oldu da o yuzden abdest alma geregi duydu diyemi düsunuyonuz bn sizn aattiginizdan bunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…