- 25 Ağustos 2014
- 20.654
- 49.062
- 798
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Yani rüyasında (istemsiz ya hani) bi şeyler görüp tedbiren abdest tazelemek istemiş olabilir, bu da mı suç olduEzandan hemen önce sabahın 5 buçuğunda koştur koştur duşa girmezdi . Aklıma takıldı işte
Bn şunu anladim benimle bi iliskisi olmadi acaba başkasiylami oldu da o yuzden abdest alma geregi duydu diyemi düsunuyonuz bn sizn aattiginizdan bunu anladim
Önceki gün birlikte olmuştuk.Masturbasyon falan mı yaptı acaba diye düşündümAma benim bildiğim ilk oruçtan önce hep gusül alırız. İlla bir şey mi olması gerekiyor? Hem rüya görmüştü belki de? Niye bu kadar taktınız aldattığını falan mı düşünüyorsunuz?
Başkasıyla değil de mastürbasyon falan geld aklıma
Eee? Yaptıysa yaptı bunda ne var? Adam mastürbasyonunun da hesabını mı verecek size?Önceki gün birlikte olmuştuk.Masturbasyon falan mı yaptı acaba diye düşündüm
yani bunlar gibi iste bnce hemen kotu dusunmeyin oruc tuttugu icin surekli abdest de tazeliyodur belkiBaşkasıyla değil de mastürbasyon falan geld aklıma
Altın da ne aradınız bilmiyorum. Ama insanlar halis olarak inançlarını yetine getirmek isteyebilir ve abdest alabilir. Biz de eşimle sevişmedik ama bende boy abdesti aldım bunu kendimi iyi hissetmek adına yaptım. Normal yani. Hem eşinize neden güvenmiyorsunuz?Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
Ne geliyor mesela masturbasyon yapıp rahatladığımı vay nasıl olur arkadaşKonu erkekler olunca aklıma hep başka şeyler geliyo .
Heralde ne sandın kk konularının yarısı eşim mast. YapmışEee? Yaptıysa yaptı bunda ne var? Adam mastürbasyonunun da hesabını mı verecek size?
Ben de aldım abdest tertemiz, oh sefam olsunBu kadar takıntılı olmak çok yorucu ama.
Belki uykusunda ereksiyon olduğundan şüphelendi adam?
Ki ben bu oruç tutmaz halimle ilk gün abdest tazelenmesi yapıldığını biliyorum
Önceki gün birlikte olmuştuk.Masturbasyon falan mı yaptı acaba diye düşündüm
eşiniz hiç yapmıyor mu mastürbasyon?Başkasıyla değil de mastürbasyon falan geld aklıma
tatlım sahura kalkıyoruz ya saat 5 ortalama sahur vakti, ezandan öncesi oluyor. (çoğu şehir için) kadın hortlamamış zaten uyanıktır o da o saatte.Yaptıysa da yaptı ne olacak Allah aşkına az biraz kendi kendine takılmak da mı suç oldu... şurayı anlayamadım adam eyvallah duşa kalkmış da siz nasıl uyandınız 5te hortladınız, adam ne yaptı duşa gitti diye tek gözünüz açık mı uyuyorsunuzYatıp uyusanız adama da kendinize de rahat verseniz olmuyor mu?
Yani anlamadığım eşler arasında özel alandan kastınız nedir ? Şüphelendiğiniz şey abdest almış olması, böyle bi haltı sizden ayrı yediyse, özel alana saygı mı diyoruz bunaMerhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.İlk sahura kalkacağımız gece sabaha karşı eşimin ısrarla ezandan önce duşa girmesi dikkatimi çekti ama sormadım .İlişki falan da yaşamadığımız için aklıma takıldı.Özel alanına mı girmiş olurum nedenini sorarsam.Belliki abdest nedeniyle girdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?