esimin sacmalamis mi ben mi abartmisim sizce

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.753
35
Ya esimle kac zamandir nasil iyiyiz nasil kirkbinkere masallah dicem ki canimi sıkıkacak bisey buluyo 19 mayis tatilini uzatip cocuklari anneme birakip abant a gezmeye gittik nasil eglendik resmen 8 seneden sonra bi balayi gibi oldu oyle iyi geldiki dun aksam esim isten geldi guzelce yemek hazirladim oda ivir zivir almis cocuklari uyutup film izleyecektik guyaa..ertesi gun is yok haftasonu gelmis film secmisim heveslenmisim ( her hafta iple cekiyorum haftasonunu surekli cocuklarla yalnizim cunku ) dunde cuma diye ekstra sevindirikim neyse esim isteyken aradim dedim ki cumartesi guzelce kahvalti yapalalim pasta borek bisey yapiyim mi dedim yap dedi aksam o geldiginde hersey hazir isim gucum bitmisti tam yemek yiyoruz dediki yarin bizim cocuklarla biseyler yapcaz sabah erken gidebilirim dedi tabi bi bozuldum ama bisey demedim sonra dediki izmir tarafina gitmeyi dusunuyoz tabi ben sok izmir buraya 5 saat uzaklikta e dedimki gunu birlik gidemezsinizki kacta gidip kacta gelceniz o kadar yolu gittigibize degmez dedim belki ertesi gin geliriz diyoduk dedi
Ve esim biliyoki ennnn eeeeennn hassas oldugum konudur birak kalmali bi yere gitmeyi eve gec geldiginde beklerim huzursuz olurum sorun ederim bos yere tadimiz kac ve bilir yani bu konuda taviz vermeyecegimi onun icin saka mi yapiyosun dedim kalmak nedir ya ben niye evde cocuklarla tek kalcam hadi acil bisey olsa kaza hastalik vs..sana ulasip cagirana kadar vay halimize..ha cenaze olur is seyahati olur mecburiyet olur anlarim arti tek kalmaya korkmam da...ama keyfi olarak niye yani sonucta sen bekar degilsin filan dedim esimde hep ayni yerlere gidiyoz hem burasi yagmurlu hem degisiklik olsun diye istemistik dedi bende git piknige baliga vs..ama kalmak olur mu yaa ben desem bile senin bizi dusunmen lazim dedim oda diyoki kac kilometreye kadar gidiyim diyo daha bende dedimki aksam evine her kosulda gelebilecek kadar mesafeye git o zaman dedim bu arada kizim biraz usutmus hasta yatiyo esim geldiginde..tam konusmamizin ustune arkadaslari aradi gidiyoz mu sabah diye esimde yok ben gelemem cocuk hasta gelsemde aklim onda kalir mesafede uzak filan dedi 3 kisi ayri ayri aradi israr etti ama yok dedi esim gitmedi sonuc olarak
Sonra butun keyfim kacti filmde izlemicem yatcam yorgunum dedim ben..oda israr etmedi gittim yattim kendi oturdu
Iste cok erken evlendik esim 20 sinde askere gitti geldiginde 1 ay icinde evlendik gezmedi gormedi hic bisey yasamadi tabi bende ayni ..simdi 2 cocugumuz var ara ara bunaliyo tamam eyvallah cik gez ye ic ama abarti geliyo bana sonucta kredi oduyoruz elimize 3 kurus zor kaliyo ne biliyim gitmedi ama tum keyfim kacti ben o kadar laf ettim diye degil kendi istememesi lazimdi simdi kalkinca bisey demeden duramam ben hayir birde bi cok seyi idare ediyorum onu zorda birakcak uzcek hic bisey yapmayip hep kendime yuklendim hep e herkesin karisinin kocasinin bi huyu var ben bu disari gezmelerinde ne kadar seyim biliyo arkadaslarina bastan o kadar uzaga gitmesek niye demiyor arti esim yok ddyince kimse gitmedi 4 kisilik bi arkadas grubu bu..ve hepsi esimin lafina gider yani esim istemese burda bi yere de giderlerdi bu adam guya kurban oluyo cok seviyo beni ama lafa bak icraata bak avartiyomuyummmm??

Haklısın kardeş.. ya da ben de aynı kafadanım o yüzden haklı görüyorum seni.. eşim daha hafta başında bırak şehir dışını yarım saatlik mesafede arkadaşlarıyla oturup bi yerde kafa dağıtmış.. ama benim haberim yok. Arayıp haber vermedi ben aradım açmadı meşgule attı.. erken geldi gerçi ama saat 7de arayıp yarım saate evdeyim deyip 10da gelince bi de içmiş vaziyette sen düşün halimi.. üstüne atlayıp saçını başını yoldum.. hayır yani en nefret ettiğim şey bu biliyo düne kadar yüzüne bile bakmıyodum o eve girerken daha ben diğer odaya gidiyodum.. huzurlu ortam bozulunca dank etti kafasına bi sürü özürler sözler aldı gönlümü.. aslında bunu huy haline getirmesin diye baştan bu kadar tepkili oldum.. sen de iyi yapmışsın bi defa izin verirsen hep gider.. suyu mu çıkmış yakın çevrelerin?? Veya birlikte gidin.. ya da söyle ona bi hafta sonu beni de bırakırsan aynı şekilde sen de gidebilirsin sıkıntı yok deyin

Evet gereksiz olmus. Bir insanin ister erkek ister bayan olsun ailesi disinda birsey yapmis olmasi nasil hosuna gider anlamiyorum. 4 yillik evliyiliz esim bir kez olsun arkadaslariyla vs birsey yapmadi hep ailesiyle gecirir. Yani kendinizi sorumlu tutmayin erken evlendik oda hakli falan diye. Öldüren birsey değil olmayinca da oluyor.
Tamam tartismissiniz,gitmemis.daha fazla uzatip da surda haftasonunu mahfetmeden guzelce keyifli gecirin derim ben..

Ben de olsam tavır alırdım beni bırakıp nereye gidiyo anasının yanı değil babasının yanı değil. Çocuk olmasa belki neyse. Çok da sıkıldıysa seni götürsün izmir e. Neyse sonuç olarak gitmemiş o da bi şey yani

Ya onca laf ettim oda uzatcagimi bildi yeterki sussunda gitneyim dedi her gezme konusu acildiginda heves ediyo bi ortaya atiliyor kendi dusunmesi lazimdi bu konuda benim ne dicegim belli tavrim da belli daha arkadaslariyla gitmeye hazir planini yapiyo ona kiziyorum hani istiyorum ki iste kendi kendine desinki benim karim huzursuz oluyor arti evde iki cocukla niye tek kalsin hersey insan icin yakin yere gidelim kafa dagitir piknigimizi yapip geliriz desin arti herkes esime uyuyo bak o gitmeyince kimse gitmedi

Ya onca laf ettim oda uzatcagimi bildi yeterki sussunda gitneyim dedi her gezme konusu acildiginda heves ediyo bi ortaya atiliyor kendi dusunmesi lazimdi bu konuda benim ne dicegim belli tavrim da belli daha arkadaslariyla gitmeye hazir planini yapiyo ona kiziyorum hani istiyorum ki iste kendi kendine desinki benim karim huzursuz oluyor arti evde iki cocukla niye tek kalsin hersey insan icin yakin yere gidelim kafa dagitir piknigimizi yapip geliriz desin arti herkes esime uyuyo bak o gitmeyince kimse gitmedi
Her söylediğinde de bu kadar karsi cikmayin. Ayda 1 olur yapsin yani madem bu kadar istiyorsa. Bu kadar sık boğaz etmeyin.

Benim iş ortamımda bazı evli adamlar var. Eşli piknik düzenliyoruz bunlar karılarını getirmiyorlar. Yemeğe gidiyoruz getirmiyorlar. Geziye gidiyoruz getirmiyorlar. Şehir içinde piknik yapalım diyoruz bunlar illa başka bi ile gidelim orda piknik yapalım diye tutturuyorlar tabi karıları yine hesapta yok. Duramadım bi tanesine laf soktum sen niye yanına adam arıyorsun al karını onunla gez yazık değil mi kadın evde oturuyor sen geziyorsun dedim. Evli adam bekar gibi hayat yaşayamaz. Evli kadın da öyle. Ha asla dar düşünmüyorum benim eşim şehir içinde erkek erkeğe her türlü etkinliğe katılabilir ben de kız arkadaşlarımda sürekli çıkarım. Ama çocuk varsa, kadın sürekli onlarla ilgilenirken erkek şehir dışında gezmeye gidemez

Ben evli değilim ama ilişkimde "hayır, gitmeyeceksin oraya desem" (ki emir kipiyle konuşmak bence çok farklı bir tarz) ve o da gitmese; sonradan biz bir şey yapalım demeye en azından o günlük isteğim de olacağını sanmıyorum.

Bence aile olmak demek evet bir ve sevgiyle bağlı olmak demek ama; kuşu avcunuzda çok sıkmayın, boğulur diye bir söz var.

Hem aile hayatında taktik yaparak ilerlemeyi sevmiyorum. Güveniyorsanız, evet ayda bir hafta sonunu kendine ayırsın.

Ben evlendigimizden beri disari her cikmasini dert ettim cok yapistim hata ettigimi anladin sonra anlastik hafta sonu 2 gun izinli dediki bi gun size bi gun kendime ayiriyim dedi tamam dedik bu sekilde kabul ettim herkesin bi gun kendi yasam alani olsun bogmayalim birbirimizi dedik ama iste abartiyo herseyi zorluyo beni al iste gitmedi ama butun keyfim tadim kacti neye yaradi adamin dusunce yapisi belli bugun gitmedi hava bozuk zaten arti kiz hasta onumuz yaz yine bu konu bi kac haftaya kadar hortlicak ben biliyorum o kadar iyiyken sorun oluyo iste hic akil yok

Benim iş ortamımda bazı evli adamlar var. Eşli piknik düzenliyoruz bunlar karılarını getirmiyorlar. Yemeğe gidiyoruz getirmiyorlar. Geziye gidiyoruz getirmiyorlar. Şehir içinde piknik yapalım diyoruz bunlar illa başka bi ile gidelim orda piknik yapalım diye tutturuyorlar tabi karıları yine hesapta yok. Duramadım bi tanesine laf soktum sen niye yanına adam arıyorsun al karını onunla gez yazık değil mi kadın evde oturuyor sen geziyorsun dedim. Evli adam bekar gibi hayat yaşayamaz. Evli kadın da öyle. Ha asla dar düşünmüyorum benim eşim şehir içinde erkek erkeğe her türlü etkinliğe katılabilir ben de kız arkadaşlarımda sürekli çıkarım. Ama çocuk varsa, kadın sürekli onlarla ilgilenirken erkek şehir dışında gezmeye gidemez
Bizde esli olarak gorusuyorz arkadaslarida cok iyi insanlar..benlede geziyo goturuyo hani haksizlik edemem kendi erkek erkegede gitsin eyvallah ama abartisina kiziyorum burdan 5 saat uzakliktaki yere gidip macere aramak niye yani burda mangal yakcak yermi yok

Ya esimle kac zamandir nasil iyiyiz nasil kirkbinkere masallah dicem ki canimi sıkıkacak bisey buluyo 19 mayis tatilini uzatip cocuklari anneme birakip abant a gezmeye gittik nasil eglendik resmen 8 seneden sonra bi balayi gibi oldu oyle iyi geldiki dun aksam esim isten geldi guzelce yemek hazirladim oda ivir zivir almis cocuklari uyutup film izleyecektik guyaa..ertesi gun is yok haftasonu gelmis film secmisim heveslenmisim ( her hafta iple cekiyorum haftasonunu surekli cocuklarla yalnizim cunku ) dunde cuma diye ekstra sevindirikim neyse esim isteyken aradim dedim ki cumartesi guzelce kahvalti yapalalim pasta borek bisey yapiyim mi dedim yap dedi aksam o geldiginde hersey hazir isim gucum bitmisti tam yemek yiyoruz dediki yarin bizim cocuklarla biseyler yapcaz sabah erken gidebilirim dedi tabi bi bozuldum ama bisey demedim sonra dediki izmir tarafina gitmeyi dusunuyoz tabi ben sok izmir buraya 5 saat uzaklikta e dedimki gunu birlik gidemezsinizki kacta gidip kacta gelceniz o kadar yolu gittigibize degmez dedim belki ertesi gin geliriz diyoduk dedi
Ve esim biliyoki ennnn eeeeennn hassas oldugum konudur birak kalmali bi yere gitmeyi eve gec geldiginde beklerim huzursuz olurum sorun ederim bos yere tadimiz kac ve bilir yani bu konuda taviz vermeyecegimi onun icin saka mi yapiyosun dedim kalmak nedir ya ben niye evde cocuklarla tek kalcam hadi acil bisey olsa kaza hastalik vs..sana ulasip cagirana kadar vay halimize..ha cenaze olur is seyahati olur mecburiyet olur anlarim arti tek kalmaya korkmam da...ama keyfi olarak niye yani sonucta sen bekar degilsin filan dedim esimde hep ayni yerlere gidiyoz hem burasi yagmurlu hem degisiklik olsun diye istemistik dedi bende git piknige baliga vs..ama kalmak olur mu yaa ben desem bile senin bizi dusunmen lazim dedim oda diyoki kac kilometreye kadar gidiyim diyo daha bende dedimki aksam evine her kosulda gelebilecek kadar mesafeye git o zaman dedim bu arada kizim biraz usutmus hasta yatiyo esim geldiginde..tam konusmamizin ustune arkadaslari aradi gidiyoz mu sabah diye esimde yok ben gelemem cocuk hasta gelsemde aklim onda kalir mesafede uzak filan dedi 3 kisi ayri ayri aradi israr etti ama yok dedi esim gitmedi sonuc olarak
Sonra butun keyfim kacti filmde izlemicem yatcam yorgunum dedim ben..oda israr etmedi gittim yattim kendi oturdu
Iste cok erken evlendik esim 20 sinde askere gitti geldiginde 1 ay icinde evlendik gezmedi gormedi hic bisey yasamadi tabi bende ayni ..simdi 2 cocugumuz var ara ara bunaliyo tamam eyvallah cik gez ye ic ama abarti geliyo bana sonucta kredi oduyoruz elimize 3 kurus zor kaliyo ne biliyim gitmedi ama tum keyfim kacti ben o kadar laf ettim diye degil kendi istememesi lazimdi simdi kalkinca bisey demeden duramam ben hayir birde bi cok seyi idare ediyorum onu zorda birakcak uzcek hic bisey yapmayip hep kendime yuklendim hep e herkesin karisinin kocasinin bi huyu var ben bu disari gezmelerinde ne kadar seyim biliyo arkadaslarina bastan o kadar uzaga gitmesek niye demiyor arti esim yok ddyince kimse gitmedi 4 kisilik bi arkadas grubu bu..ve hepsi esimin lafina gider yani esim istemese burda bi yere de giderlerdi bu adam guya kurban oluyo cok seviyo beni ama lafa bak icraata bak avartiyomuyummmm??
Abartmıyorsun haklısın

Eşin bu konuda seni hep sınıyo sürekli böyle taleplerle geliyo,halbuki artık öğrenmiş olmasi lazım senin tavrını

Kimine göre normaldir kimine göre değildir bu işler, uyum meselesi,yaptığı haksızlık, o bunalıyo olabilir ama sen de bunalıyosun sen de başını al al git o zaman

Ben niye çıkıp gezemiyorum ve dahi düşünemiyorum diye kızmışsınız sanki :) Yoksa bence kızacak bir şey yok. sürekli olan bir şey değilmiş sonuçta.

Tavrınızı uzatmayın bence. Bakın esiniz de size saygı duymus gitmemis. Siz de ona saygı duyun ve haftasonuju zehir etmeyin.

Olabilir erkekler her zaman dusunemiyor o kadar ince. Arkadaslariyla heves etmisler demekki bi gitmeye kalkısmıslar. Ama sonuc olarak siz sikayet edince de gitmemis. Isi tartismaya da götürmemis.

Bence bu olay ugruna huzurunuzu bozmayın, güzel güzel kahvaltinizi hazirlayın. Esinizi de tatli tatlı uyandırın Neseli neseli gecirin her anınızı. Esiniz izmire gitmedigine pisman olmasın.

Siz uyarinizi yapmissiniz o da dikkate almis bu defteri kapatin artık

Benim idare ettigim o kadar cok sey var ki eger oda karisinin huyunu bile bile yola dusmeye hazirsa boyle de lafi yer iste amaaan ne canimi sıkacam
Kizimin sabah okuldan aradilar gittim aldim hafif atesi vardi yatiyo diye esime haber verdim daha ne sehir disi plani yapiyo ha ben gitme demiyorum zaten 15 gunde bir piknige hamama baliga vs gidiyo yine gitsinde o tek yasamiyo huzursuz ocagimi bile bile sehir disina de kalkmasin

Yakın bir tarihte daha hoş bir kaçamak yapmışsınız beraber..

Ben olsam sizin kadar katı tavır sergilemezdim. Gitmesinde bir sakınca görmüyorum. Evli olmak siyam ikizleri gibi gezmek değil bana göre. Üstelik yaptığı sey yanlış bile olsa, gitmek istemesi ile gitmesi arasında fark yok ki.. Sonuçta onun gönlünden gecen bu.

Bence çok sıkıyorsunuz

Bende arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmasını istemem eşimin. Belki saçmadır ama seni anlıyorum. Eşin gitmemiş işte sen sonuca odaklan bu kafar kafana takıp kendini de üzme

Eşin bu konuda seni hep sınıyo sürekli böyle taleplerle geliyo,halbuki artık öğrenmiş olmasi lazım senin tavrını

Kimine göre normaldir kimine göre değildir bu işler, uyum meselesi,yaptığı haksızlık, o bunalıyo olabilir ama sen de bunalıyosun sen de başını al al git o zaman
Aynen oyle ciftler zamanla bilir tanir birbirini 8 sene oldu biliyoki bu kadin bi tek buna takiliyo demiyo iste bide oyle uyanik ki boyle disari cikcagi zaman bana yemek soyler eve yada bigun onceden gezdirir gonlumu alir ki eminim onuda sirf konuscam diye yapiyo yani zerre kadar sevgisine inanmiyorum surekli cok seviyorum oluyorum kurban oluyorum desede hiiiicc inanmiyorum insan sevdigi uzulcek tadi kaccak diye korkar bizimkinin mantigi soyle : ben yapcagimi yapiyim icimde kalmasin sonra nasilsa gonlunu alirim diyo....biliyoki yapim geregi kus kalamam hemen civirim alismis adam

Yakın bir tarihte daha hoş bir kaçamak yapmışsınız beraber..

Ben olsam sizin kadar katı tavır sergilemezdim. Gitmesinde bir sakınca görmüyorum. Evli olmak siyam ikizleri gibi gezmek değil bana göre. Üstelik yaptığı sey yanlış bile olsa, gitmek istemesi ile gitmesi arasında fark yok ki.. Sonuçta onun gönlünden gecen bu.

Bence çok sıkıyorsunuz
Iyide ben yapisalim demiyorum zaten haftada 2 gun evde bir gun herkes kendi takilicak bir gunde ailece olacagiz dedik anlastik arti gayet sosyal adam hafta ici hali sahaya gidiyo haftada virgun piknige hamama vs..arkadslariyla gidiyo ama evde 2 kucuk cocuk var niye sehir disi? Biz 8 senelik evliyiz 2 kere cikabildik birlikte sehirdisina..birde su var herkesin karisinin kocasinin belli kaliplasmis huyu ve yapisi var ben bana ters olan seylerini degistiremeyip kabulleniyosam oda tek basina yasamiyo dert ettigimi biliyosa sehir disinada gitmeyiversin hos gitmedi ama gitmis gibi oldu cunku bu mevzunun ilk acilisi degil tadi kacti yani

X