- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Denedim o da bir çözüm olmadı. Bu sefer de reddediği zaman sende beni reddediyorsun bak olabiliyor bötle şeyler diyor.O istediği zamanda siz istemeyin onu reddedin ki sizin ne hissittiginizi anlasın
Aynen öyledir gibiErkek egemenliği resmen .. istediğim de yatarım kafası
Acaba işimi ağır yorgun oluyor diyeceğim de istediği zaman oluyor diyorsunuz. Açıkça konuştunuz mu beni neden reddediyorsun bak çok kırılıyorum falan gibiDenedim o da bir çözüm olmadı. Bu sefer de reddediği zaman sende beni reddediyorsun bak olabiliyor bötle şeyler diyor.
Adam odun olunca deniyor demekti baksana demişBu ilişkide Kısas olmazsa olmaz ..Verdiği tepki Çok sinir bozucu... seks yapmaması değil. yorgun olabilir ya da canı istemiyordur tamam ama giyinmiş soyunmuş hazırlanmış her neyse işte kadınada neden böyle giyindin denmez ki
Konuştum kırılacak bir şey yok diyorAcaba işimi ağır yorgun oluyor diyeceğim de istediği zaman oluyor diyorsunuz. Açıkça konuştunuz mu beni neden reddediyorsun bak çok kırılıyorum falan gibi
O kesinBacım kusura bakma ama Eşin tam bir Öküz .
Ben çok sabırlı bir insanım sanırım çok sbaır ediyorum kendisi görsün hatasını istiyorum. Görse nolur hoş aynı tas aynı hamamEvlilikte seks yoksa huzurda yoktur benim içi bir evlilikte seks problemliyse o evlilik bana göre sorunludur. Eşiniz sorunlu. telefonu alıp duvara fırlatıp çekip gittiğinde sen haklı olursun. sebebi ise beni tatmin etmiyorsundur.
kesinlikle bi höst demen lazım böyle olmaz ki giyinmiş kuşanmışsın onun için öküze bak neler diyor. ben erkek olsam eşim bana beni tatmin etmiyorsun dese erkekliğimi sorgularım kafayı yerim. ne rahatlar ya..
Yaa haftada 2 kere o istiyorsa 1 kere ben öyle düşün. Seka manyaklığı durumum yok yaniHer işi planlı programlı midir eşinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?