- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 28
-
- Konu Sahibi MonicaBing
Sorma. Hepsi böyle değildir diye düşünüyorumModern dünyanın erkekleride bir garip oldu artık,kovalayan değilde kaçan duruma geldi minnoş öküzler:))
Onu sormadımYaa haftada 2 kere o istiyorsa 1 kere ben öyle düşün. Seka manyaklığı durumum yok yani
Sorma. Hepsi böyle değildir diye düşünüyorum
Alakası olmadığına yemin edebilirimAcaba cinsel tercihleri farklı olabilir mi?
Evet genelde öyledir. Bir de bunun yapma sebebi duş almaya, saçını kurutmaya vs üşeniyor olması. Uyumadan önce acayip uyuşuk oluyor ama işine geldiğinde olmuyor tabii beni sinir eden de bu.Onu sormadım
Günlük hayatında da planlı midir? Her işini belli bir düzene göre kendi ayarlayıp uyar mı?
Sadece farklı bir bakış açısı benimkiAlakası olmadığına yemin edebilirim
Ayyy onla pek ilgisi yok o zaman takıntılı derecede programlı mi dicektim deEvet genelde öyledir. Bir de bunun yapma sebebi duş almaya, saçını kurutmaya vs üşeniyor olması. Uyumadan önce acayip uyuşuk oluyor ama işine geldiğinde olmuyor tabii beni sinir eden de bu.
En fazla 3 falandır ya. Çok değil.haftada kaç kere sevişiyorsunuz, sorması ayıp?
Gusül mu almasinlar diyorsunuz?E az degilmis bence makul. Bu gusul olayi herkesi iliskiden sogutuyor ne anladik o zaman. Bence guncelleme gelmeli artik bu usullere. İnancli insanlar icin diyorum yani.
Gusül mu almasinlar diyorsunuz?
Görmemişim konu sahibinin o yazısını valla banyo yüzündense bilemedim.Bu konuda otorite degilim kim ne yapiyorsa yapiyor zaten inanci dogrultusunda. Sadece yorum yaptim cok gordum cunku bu sebepten usenip soguyan falan filan.
İroni sandım değilmişE az degilmis bence makul. Bu gusul olayi herkesi iliskiden sogutuyor ne anladik o zaman. Bence guncelleme gelmeli artik bu usullere. İnancli insanlar icin diyorum yani.
İroni sandım değilmiş
Güncelleme derken ne bekliyorsun din update mi olsun? Kural belirlenmiş işteE az degilmis bence makul. Bu gusul olayi herkesi iliskiden sogutuyor ne anladik o zaman. Bence guncelleme gelmeli artik bu usullere. İnancli insanlar icin diyorum yani.
O da bazen diyorumAtalarımız "üşengecin oğlu kızı olmaz" diye demiş işte bundan. Haftada 3 kez de iyi bence ya az değil gibi
Tabii ki normal ama normalde 2den yukarı çıkmaz.. Ve daha genciz bu isteksizliğin sebebi oyunundan vakit ayıramaması başka bir şey değil.Oha ilk defa böyle bir erkek duydum ben giyinmesem pijamalarla yatıp uyumaya çalışsam bile eşim yanıma sokulmaya çalışır ona sinir oluyordum. Bu konuyu gördükten sonra kızmamaya karar verdim. Hazır olup ne yapacakmış ki önceliği sen olsan alt tarafı bir oyun kapatır çıkar. Bence yaptığı çok sinir bozucu ve insan reddedilince kalbi kırılır. Sadece onun istediği zaman mı yapıyorsunuz? Belki isteksizlikle alakalı sorunu vardır. Haftada 3 4 normal bence