- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
- Konu Sahibi MonicaBing
Pc kırmak için güzel bir nedenTabii ki normal ama normalde 2den yukarı çıkmaz.. Ve daha genciz bu isteksizliğin sebebi oyunundan vakit ayıramaması başka bir şey değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pc kırmak için güzel bir nedenTabii ki normal ama normalde 2den yukarı çıkmaz.. Ve daha genciz bu isteksizliğin sebebi oyunundan vakit ayıramaması başka bir şey değil.
Her zaman insanın canı isteyecek diye bir kaide yok. Senin içinde onun içinde geçerli bu. Senin canının her istediğinde adamın üstüne atlamasını bekleme bence. Ki sen istemiyorken de o istedi diye yapmama hakkında var3 senelik evliyim neredeyse, eşimle severek evlendik.evliliğimiz çok mükemmel bir evlilik olmasa da çokça mutlu ve huzurluyuz Hamdolsun.
Fakat daha ilk seneden itibaren eşimle cinsel hayatımızda bazı problemlerimiz oluyor. Sorun şu ki eşimin beni istememesi. Yani benim onu istediğim zamanlarda beni istememesi. Eğer sevişeceksek onun daha çok istemesi gerekiyor.
Mesela daha demin, çok iyi bir markadan aldığım takımı giydin ve çağırdım yanıma, baktığı gibi 'yaaa ben sana demedim mi kendimi hazır hissetmiyorum neden böyle giyindin' oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Peki tamam dedim pijamalarımı giydim oturdum. Ben seni reddetmekten hoşlanmıyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum diyorsam üstüme gelme diyor. Kendimi hazır hissetmiyorum deme sebebi de elinde telefonuyla sürekli oyun oynaması. Oyunu bitmediği ve bu gece uzun süreceği için beni reddediyor. Hoş oyun olmasa da bir şeyler bulurdu.
Haa bu arada reddedilmediğim zaman gayet iyi sevişiyoruz ten uyumu falan gayet iyi. İsteklerini de karşılıyorum asla inkar edemez. O yüzden neden böyle yapıyor anlamış değilim..
3 senelik evliyim neredeyse, eşimle severek evlendik.evliliğimiz çok mükemmel bir evlilik olmasa da çokça mutlu ve huzurluyuz Hamdolsun.
Fakat daha ilk seneden itibaren eşimle cinsel hayatımızda bazı problemlerimiz oluyor. Sorun şu ki eşimin beni istememesi. Yani benim onu istediğim zamanlarda beni istememesi. Eğer sevişeceksek onun daha çok istemesi gerekiyor.
Mesela daha demin, çok iyi bir markadan aldığım takımı giydin ve çağırdım yanıma, baktığı gibi 'yaaa ben sana demedim mi kendimi hazır hissetmiyorum neden böyle giyindin' oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Peki tamam dedim pijamalarımı giydim oturdum. Ben seni reddetmekten hoşlanmıyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum diyorsam üstüme gelme diyor. Kendimi hazır hissetmiyorum deme sebebi de elinde telefonuyla sürekli oyun oynaması. Oyunu bitmediği ve bu gece uzun süreceği için beni reddediyor. Hoş oyun olmasa da bir şeyler bulurdu.
Haa bu arada reddedilmediğim zaman gayet iyi sevişiyoruz ten uyumu falan gayet iyi. İsteklerini de karşılıyorum asla inkar edemez. O yüzden neden böyle yapıyor anlamış değilim..
Valla 7 24 birlikteyiz boşluk bulup yapıyorsa helal olsunBence sizden gizli olarak kendini tatmin ettiği için gücü olmuyor. Yaşadım aynısını
Bizde öyleydik sanıyordum ama 4 yıl uyumuşum :)))))Valla 7 24 birlikteyiz boşluk bulup yapıyorsa helal olsun
Ne kısas ne konuşma hicbiri ise yaramaz bacım. Sen eşine keçi boynuzu pekmezi,fındık,ceviz biseyler yedir koşa koşa gelsin3 senelik evliyim neredeyse, eşimle severek evlendik.evliliğimiz çok mükemmel bir evlilik olmasa da çokça mutlu ve huzurluyuz Hamdolsun.