Eşimin reddedişleri artık bıktırdı

Onu sormadım
Günlük hayatında da planlı midir? Her işini belli bir düzene göre kendi ayarlayıp uyar mı?
Evet genelde öyledir. Bir de bunun yapma sebebi duş almaya, saçını kurutmaya vs üşeniyor olması. Uyumadan önce acayip uyuşuk oluyor ama işine geldiğinde olmuyor tabii beni sinir eden de bu.

Evet genelde öyledir. Bir de bunun yapma sebebi duş almaya, saçını kurutmaya vs üşeniyor olması. Uyumadan önce acayip uyuşuk oluyor ama işine geldiğinde olmuyor tabii beni sinir eden de bu.
Ayyy onla pek ilgisi yok o zaman takıntılı derecede programlı mi dicektim de
Adam hem oyuna düşkün hem üşengeç hem bencil rıza baba 😅

Bu konuda otorite degilim kim ne yapiyorsa yapiyor zaten inanci dogrultusunda. Sadece yorum yaptim cok gordum cunku bu sebepten usenip soguyan falan filan.
Görmemişim konu sahibinin o yazısını valla banyo yüzündense bilemedim.

Oha ilk defa böyle bir erkek duydum ben giyinmesem pijamalarla yatıp uyumaya çalışsam bile eşim yanıma sokulmaya çalışır ona sinir oluyordum. Bu konuyu gördükten sonra kızmamaya karar verdim. Hazır olup ne yapacakmış ki önceliği sen olsan alt tarafı bir oyun kapatır çıkar. Bence yaptığı çok sinir bozucu ve insan reddedilince kalbi kırılır. Sadece onun istediği zaman mı yapıyorsunuz? Belki isteksizlikle alakalı sorunu vardır. Haftada 3 4 normal bence

Oha ilk defa böyle bir erkek duydum ben giyinmesem pijamalarla yatıp uyumaya çalışsam bile eşim yanıma sokulmaya çalışır ona sinir oluyordum. Bu konuyu gördükten sonra kızmamaya karar verdim. Hazır olup ne yapacakmış ki önceliği sen olsan alt tarafı bir oyun kapatır çıkar. Bence yaptığı çok sinir bozucu ve insan reddedilince kalbi kırılır. Sadece onun istediği zaman mı yapıyorsunuz? Belki isteksizlikle alakalı sorunu vardır. Haftada 3 4 normal bence
Tabii ki normal ama normalde 2den yukarı çıkmaz.. Ve daha genciz bu isteksizliğin sebebi oyunundan vakit ayıramaması başka bir şey değil.

X