• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin rahatsızlığı

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
eşim 1 aydır tuhaf davranışları var önceleri işinden kaynaklandığını düşündüm ama öyle değilmiş beni bi yere göndermiyo aşırı bağlandı bana biyere göndermek istemiyo insanlara güveni çok azaldı sürekli aklında şüphe örneğin Kuran kursuna başladım önceden olsa beni desteklerdi şimdide gitme demiyo ama yolda giderken kimleriğ görüyosunuz nasıl yürüyorsun biyere uğruyormusun diye sürekli sorular soruyo 1 ay öncesinden evde sıkılıyorm diye kendisi dışarıya çıkmamı söylerdi şimdi öyle değil annesi aradı geçen gün ona bile beni göndermemek konusundaısrar etti oda yanlış anladı gittim ama sabah gidip 4 te geldm 10 kere aradı beni ya çok bağlandı bana insanlarla paylaşamıyo her hareketme anlam yüklüyo doktora gidelim diyorum ikna olmuyo biz evleneli 4 yıl oldu her sene bu aylarda buna benzer sıkıntılar atlatıyoruz ama doktora gidiyorduk şimdi doktora gitmiyo bende eski ilaçlarına devam ettirmeye başladım ama onuda düzenli kullanmıyo ya ben kendimden bile şüphe etmeye başladım hal ve hareketlerimden ama dikkat çekici bi insan değilim giyimime dikkat ederim ağır başlıyım eşim rahatsız biliyorm ama ne yapacağımı bilemiyorum doktora gitmeye ikna edemiyorum

Back