- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Tam tahmin ettigim gibi. Gidin disarda gezin, kendi ailelerinizi ziyaret edin. Ne haklari var baska ciftleri rahatsiz etmeye. Uygun bir dille soyleyin mutlaka. Gelmeden arasinlar; arada baska planimiz var, bu hafta cok yorgunum gibi kabul etmediginiz olsun. Dusuncesizlerse ogretmek gerek. Yoksa 1o yil boyle agirlasaniz, bir gun hayir dediginiz de sizden kotusu, burnu havadasi olmaz onlara.birlikte çok geçimsizler ama başkalarının yanında aşkım cicim.. Evde birbirlerini yemektense bize gelip bizi yiyorlar
Adamın kendi işi 11den sonra gidiyor işe. Eşim 5 te kalkıyor fırıncı olduğu için. Ben de 7de kalkıyorum ve bunu biliyorlar
En nefret ettiğim misafir tipi. Çok yakın arkadaşım değilse ya da sevmediğim biriyse surat yaparım. Bir daha da gelemezler. Sen de durgun davran bence. Anlasınlar rahatsız olduğunu...Günaydın arkadaşlar.. Hemen konuya dalış yapıyorum
Eşimin bizden 100km ötede kuzeni yaşıyor. Çocukları var 7 aylık ve sürekli gezerler hiç evde oturmazlar.
Çok da severim Allah için kuzeninini ama karısından pek haz etmem
En büyük problemimmiz habersiz gelmeleri... Ha pardon haber veriyorlar fakat yolu yarıladıklarında... Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor ev Allaha emanet yemek desen izin günümde yapabiliyorsam yaparım...
Dün akşam gene aradı eşi beni biz yoldayız 20 dk oradayız diye.. Dedim ben evde yokum daha geçmedim eve. Tamam seni de alırız dedii. Ama x dedim evde 1 gr yemek yok mahcup oluyorum artık. Pizzaları aldık bile! dedi bana.. İyi tamam dedim. Geldiler mi kalmak bilmezler zaten gece 2 de döndüler. Olan yine bize oldu uykusuz kaldık. Ki 1 değil 2 değil her hafta mutlaka böyle geliyorlar..
eşime gece dedim artık lütfen söyle izin günümüzde buluşalım yada gelip gidelim diye.. Çocuk kalkıp geliyor kıramam dedi.
Eşine ben mi söylesem acaba nasıl desem onu da bilmiyorum
Kimsenin acimadığını gördüm siz kendinizî ezdirmeyin lütfen
En nefret ettiğim misafir tipi. Çok yakın arkadaşım değilse ya da sevmediğim biriyse surat yaparım. Bir daha da gelemezler. Sen de durgun davran bence. Anlasınlar rahatsız olduğunu...
Esneme, surat as, durgun ve rahatsız gibi davran. Ya da başını tut. Offf başım çok fena yaaaa deBütün gece esnedim daha ne yapayım
Eşiniz 3 saat, siz en fazla 5 saat uykuyla ertesi gün işe gidiyor, bütün gün çalışıyorsunuz.
Kendisi en az 8 saat uykuyla güne başlıyor, kendi işi, kafa rahat. oh ne ala memleket.
Ayda yılda bir olsa katlanılabilir ama sık sık olması sinir bozucu. Ben sinir oldum burada yav.
Bir daha kapıdan arasalar, müsait değiliz deyin. Ya da en fazla bir kahve ikram edip, hadi dostlar yolcu yolunda gerek bizim de sabah işimiz gücümüz var demek lazım... Ama işte... bunu bile anlamazlar bu düşüncesizlikle... Siz yatın biz bir iki saat daha oturup gideriz bile diyebilirler....
Yok artık nasıl dayandın bunaAynı şeyi bende yasanmistim tek fark saat 2 den sonrada gidilmezki deyip yatılı kaliyorlarlardi cumadan gelip pazara kadar çok sınır olurdum hiç rahat rahat dinlenemezdim evimde karısı ev işlerinde yardımı da olmazdı kendimi onların hizmetçisi evimde 5 yıldızlı otel gibi görmeye başlamıştım