Eşimin rahat kuzeni

birlikte çok geçimsizler ama başkalarının yanında aşkım cicim.. Evde birbirlerini yemektense bize gelip bizi yiyorlar
Tam tahmin ettigim gibi. Gidin disarda gezin, kendi ailelerinizi ziyaret edin. Ne haklari var baska ciftleri rahatsiz etmeye. Uygun bir dille soyleyin mutlaka. Gelmeden arasinlar; arada baska planimiz var, bu hafta cok yorgunum gibi kabul etmediginiz olsun. Dusuncesizlerse ogretmek gerek. Yoksa 1o yil boyle agirlasaniz, bir gun hayir dediginiz de sizden kotusu, burnu havadasi olmaz onlara.

Adamın kendi işi 11den sonra gidiyor işe. Eşim 5 te kalkıyor fırıncı olduğu için. Ben de 7de kalkıyorum ve bunu biliyorlar

Oha diyeceğim yüksek müsaadenizle. Bu tam olarak bencillik, düşüncesizlik, saygısızlık...
Hiç ayıp olur, bilmem ne gibi düşünmeyin. Bu insanlara direkt söyleyin.

En nefret ettiğim misafir tipi. Çok yakın arkadaşım değilse ya da sevmediğim biriyse surat yaparım. Bir daha da gelemezler. Sen de durgun davran bence. Anlasınlar rahatsız olduğunu...

Eşiniz 3 saat, siz en fazla 5 saat uykuyla ertesi gün işe gidiyor, bütün gün çalışıyorsunuz.
Kendisi en az 8 saat uykuyla güne başlıyor, kendi işi, kafa rahat. oh ne ala memleket.
Ayda yılda bir olsa katlanılabilir ama sık sık olması sinir bozucu. Ben sinir oldum burada yav.
Bir daha kapıdan arasalar, müsait değiliz deyin. Ya da en fazla bir kahve ikram edip, hadi dostlar yolcu yolunda gerek bizim de sabah işimiz gücümüz var demek lazım... Ama işte... bunu bile anlamazlar bu düşüncesizlikle... Siz yatın biz bir iki saat daha oturup gideriz bile diyebilirler....

haha biz yatıyoruz onlar içerde tv çocuk falan takılıyorlar. Ama bizi değil de bizim evde olmak mı hoşlarına gidiyor

Gideceğim yere
《《《》》》》
Erken gidip

Erken kalkmak

Alışkanlığımdır..

●●●●●

Yok artık nasıl dayandın buna

Bir daha aradıklarında arkadaşlarinızla buluştuğunuzu yada dısarda olduğunuzu söyleyin. Ardından ekleyin önceden haber verseydiniz diye. Bir iki böyle yapın, belki önceden haber vererek gelmeyi öğrenirler.

Hiç sevmiyorum şöyle insanları geç saatte yemeğe gelirlerdi ve kalırlardı bizimkiler artık kalmıyorlar ama geç saatte gelmeye devam ediyorlar kuzenin eşine haftaiçi görüşmenin zor olduğunu haftasonu Görüşmek istediğinizi söyleyin belki anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…