- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Çok zor durum Allah kolaylık versin. Bence her aradıklarında uzak bir arkadaş da akrabada olduğunuzu söyleyin ve keşke çıkmadan haber verseydiniz diye ekleyin. Önce haber vermeyi alıştırın yavaş yavaş da gelmemeye alışırlar. Yada izin günüzde davet edeceğinizi söyleyin aradıklarında.
vallah hepside gerçek eşime çok kızardım ama işte telefona çıkmış oluyordu arabalarininbagajinda meğerse valizlerinde varmış kac gün kalacaklarsa gecelik
v.s sürat da assam tınmıyorlardı , en sonunda cumartesi çalışacağım esim aradı kuzenler yoldaymış dedim hayır istemiyorum yorgunum biktim yok diyemem dedi ozaman benn hiç birşey yapmıyorum sen yap suratımbir karış olmuştu eve geldiğimde bak eşin seni dusun5uyor dedi bende bide başkaları da düşünse işten geldimi dedim kızgın bi ifadeyle sanırım son oldu öğün yatmadan gitmişlerdi
Sizin icin hos degildir anliyorum. Ama ben kadina takildim.
Bebekli ve aldiris etmeden gezen anneleri seviyorum ya:)
bence telefonlarini acmayin. kesin cozumsorduklarinda da misafirlikteydik ceketin cebinde kalmis duymamisiz falan dersiniz. siz gitmeye baslarsaniz bu sefer " ha tamam onlar da alisti " olur. siz de bize gelin dediklerinde zaten hafta ici cok yorgun oluyoruz bu aralar bahar yorgunlugu da var uzerimde deyip imada bulunabilirsiniz.
En sinir olduğum durumdur habersiz gelme.
Bir de çalışıyorsun gece 2 ye dek durmaları ne demek! Bir tek sevdikleri ya da rahat ettikleri!!! sizsiniz galiba.
Eşiniz diyemiyorsa çatır çatır siz deyin valla.
Böyle olmaz.
Ben çalışıyorum 1-2 gün önceden haber verseniz iyi olur evin binbir hali var deyin.
Yorgunum programımız var deyin.Sanki çocuksunuz işiniz gücünüz yok biz sizi alırız geçeriz demeler nedir yahu.
Belki sen o gün eşinle evde fim keyfi yapacaksın.
Belki özel bir plan yapacaksın evinde mumlar falan.
tövbe yrabbim.
ne düşüncesiz insanlar var ya.
Yaptıkları düşüncesizlikten başka bir şey değil bence siz uyarınca da yanlış anlayacaklardır.
Yazık valla : ) Konuşun bakalım inş. anlarlar sizi.Uygun bir şekilde, yada ima yoluyla derdimi anlatıcam. Sabahtan beri gözlerimi açamıyorum iş yerinde
İmalık halleri kalmamış bunların bence söyleyin.
Emin olun kızar kırılırlar belki ama rahat edersiniz.
1 değil 2 değil. Misafir başüstü edilir ama habersiz geleni değil.
davetsiz gelen döşeksiz oturur derdi anneannem..
Siz de birkaç kez evde olmayın. ya da telefonlara dönmeyin. kalsın
70 km iyi cesaret valla.
Millet yorulmuyor da
ben işten geleyim 11 e dek zor dayanıyorum.