Eşimin rahat kuzeni

Kıza evde olmadığımı söylediğimde seni de alır geçeriz dedi ya.. Çıkmadan haber verseydiniz dicem yada başka planımız var dışardayız dicem.. Yoldan geri dönsünler de biraz sinerler artık inşallah

Umarım sinerler 2 3 olunca illa anlarlar tabi kapasite meselesi. Sorununuz çözülür inş. Gerekirse gerçekten bir yerlerde olun gelemesinler

vallah hepside gerçek eşime çok kızardım ama işte telefona çıkmış oluyordu arabalarininbagajinda meğerse valizlerinde varmış kac gün kalacaklarsa gecelik
v.s sürat da assam tınmıyorlardı , en sonunda cumartesi çalışacağım esim aradı kuzenler yoldaymış dedim hayır istemiyorum yorgunum biktim yok diyemem dedi ozaman benn hiç birşey yapmıyorum sen yap suratımbir karış olmuştu eve geldiğimde bak eşin seni dusun5uyor dedi bende bide başkaları da düşünse işten geldimi dedim kızgın bi ifadeyle sanırım son oldu öğün yatmadan gitmişlerdi

Sert olmuş ama kesin çözüm olmuş valla. Bazende kötü olacaksın yoksa insanlar anlamıyor..

Valla hiç bir şey yapamassan bile en azından fazla hizmet etme yani kosturma bol bol otur fazla konuşma sinir oldugundan değilde
Sorduklarinda da ayy çok yorgunum hiç halim yok kusura bakmayin , , keşke çalışmadığim zaman gorusseydik daha zevkli olurdu felan laf yap

Eve gelen misafiri terslemek olmaz ama onların size gelmesine fırsat vermeden siz onlara gidin. 1 ay boyunca haftada 1 onların geldiği şekilde habersiz ani bakalım ne olacak

bence telefonlarini acmayin. kesin cozum sorduklarinda da misafirlikteydik ceketin cebinde kalmis duymamisiz falan dersiniz. siz gitmeye baslarsaniz bu sefer " ha tamam onlar da alisti " olur. siz de bize gelin dediklerinde zaten hafta ici cok yorgun oluyoruz bu aralar bahar yorgunlugu da var uzerimde deyip imada bulunabilirsiniz.

En sinir olduğum durumdur habersiz gelme.
Bir de çalışıyorsun gece 2 ye dek durmaları ne demek! Bir tek sevdikleri ya da rahat ettikleri!!! sizsiniz galiba.
Eşiniz diyemiyorsa çatır çatır siz deyin valla.
Böyle olmaz.
Ben çalışıyorum 1-2 gün önceden haber verseniz iyi olur evin binbir hali var deyin.
Yorgunum programımız var deyin.Sanki çocuksunuz işiniz gücünüz yok biz sizi alırız geçeriz demeler nedir yahu.
Belki sen o gün eşinle evde fim keyfi yapacaksın.
Belki özel bir plan yapacaksın evinde mumlar falan.
tövbe yrabbim.
ne düşüncesiz insanlar var ya.

ay bir de o var dimiii kaşılıklı habersiz gitmeler bu olay alır başını gider ima yapıcam artık ne yapayım

Yaptıkları düşüncesizlikten başka bir şey değil bence siz uyarınca da yanlış anlayacaklardır.

aynen öyle canım düşüncesiz insanlar.. Çocuk oldu kız işi bıraktı bize sardı

ben olsAM TELEFONU ACMAM IŞIKLARI DA SÖNDÜRÜRÜM CANIM 100KM YI BOŞU BOŞUNA IKI SEFER GELIP GITTI MI BI DAHA CESARET EDEMEZ. HA HALA DEVAM EDIYORSA KUUSURA BAKMA BIZ BASKASINA SOZ VERDIK SURDAYIZ BURDAYIZ DERIM KESKE HABER VERIP GELSENIZ BIZIM DE KENDIMIZE ÖZEL PLLANIMIZ OLUYOR DERIM EMRIVAKI YAPIYORSUNUZ DERIM Kİ EN SİNİR OLDUGUM SEYDIR.. HALA DA YAPARSA ONLAR OTURURKEN GECE 12 OLMUSSA KUSURA BAKMAYIN SIZ YABANCI DEGILSINIZ BENIM ERKEN KALKMAM LAZIM YATIYORUM BEN DERIM ODAMA GECERIM.DAHA DA ANLAR HERALDE:))))

İmalık halleri kalmamış bunların bence söyleyin.
Emin olun kızar kırılırlar belki ama rahat edersiniz.
1 değil 2 değil. Misafir başüstü edilir ama habersiz geleni değil.
davetsiz gelen döşeksiz oturur derdi anneannem..
Siz de birkaç kez evde olmayın. ya da telefonlara dönmeyin. kalsın
70 km iyi cesaret valla.
Millet yorulmuyor da
ben işten geleyim 11 e dek zor dayanıyorum.

altlarında araba günü birlik çanakkale bolu her yere gidiyorlar. Boş vakitlerinde de bize işte

Böyle sorumsuz ve rahat insanlardan hic haz almam bnce kadina direk kendinz söyleyn gitsn izinli oldugm gün gelin sizi daha ii agirlamak isterm diyin ee insallah anlar artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…