- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Olgun insanlarsa çalışmaktan yoruldugunuz için bu sekilde habersiz ve gecelere kadar durmalarından rahatsız olusunuzu anlarlar bence.
Çok yakınsanız söylemekten zarar gelmez diye düsünüyorum.Ya da ima edebilirsiniz mesela bir ara kuzeniyle veya esiyle yalnız kaldıgınızda bizde çok yoruluyoruz ya aslında benim çoktan 2 saat önce uyumam gerekirdi falan deyin.Zaten anlayıslı insanlar olmalı gerekiyor böyle dediginizde cekerler kendilerini diye düşünüyorum
Bir kaç defa sizde onlara böyle yapsanız anlarlar mı ki ?
Aynı şeyi bende yasanmistim tek fark saat 2 den sonrada gidilmezki deyip yatılı kaliyorlarlardi cumadan gelip pazara kadar çok sınır olurdum hiç rahat rahat dinlenemezdim evimde karısı ev işlerinde yardımı da olmazdı kendimi onların hizmetçisi evimde 5 yıldızlı otel gibi görmeye başlamıştım
Valla biz iş çıkışı gitmeye o kadar üşeniyoruz kionlar hiiiççç
Bu kadar emrivakiyide hic hoş görmüyorum ev daginiktir her yer her yerdedir.HAdi bunu esinizin kuzeni dusunmuyor karisida mi dusunmuyor
İşte birazcık üşenme bakalım çat kapı gidin.
yarın gideyim de pazar pazar rahatsız edeyim
Son 10 dk kala haber verin
Ama ya evde olmazlarsa, malum gezengillerden onlar
Onun bana yaptığı gibi"nerdesiniz canım sizide alır öyle geçeriz" derim
Aa nereye biz size geliyorduk demesinler:)
Ayy ne sinir bozucu, işe yarar umarım
Israr la biz size geliyoruz yolu yarı yaptık demeleri telefonu açıp da eski günlerimi hatirkattiniz
bana aramız 70 km onlarla kadin bide kocasına sitem yapardı karnı doyduktan sonda beni gezmeye Alisveris5 merkezlerine götürmüyorsun diye onlar gezerler ben evi temizler yemeğe koyulurdum onlarda bilmem kaçı saat sonra ayy ben çok yoruldum dinlenmem lazım diyerek geçer obur odada dinlenir yemek yeneceği vakit çıkar gelirdi bitti mi yemek diye...?