Eşimin rahat kuzeni

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Günaydın arkadaşlar.. Hemen konuya dalış yapıyorum

Eşimin bizden 100km ötede kuzeni yaşıyor. Çocukları var 7 aylık ve sürekli gezerler hiç evde oturmazlar.
Çok da severim Allah için kuzeninini ama karısından pek haz etmem
En büyük problemimmiz habersiz gelmeleri... Ha pardon haber veriyorlar fakat yolu yarıladıklarında... Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor ev Allaha emanet yemek desen izin günümde yapabiliyorsam yaparım...
Dün akşam gene aradı eşi beni biz yoldayız 20 dk oradayız diye.. Dedim ben evde yokum daha geçmedim eve. Tamam seni de alırız dedii. Ama x dedim evde 1 gr yemek yok mahcup oluyorum artık. Pizzaları aldık bile! dedi bana.. İyi tamam dedim. Geldiler mi kalmak bilmezler zaten gece 2 de döndüler. Olan yine bize oldu uykusuz kaldık. Ki 1 değil 2 değil her hafta mutlaka böyle geliyorlar..
eşime gece dedim artık lütfen söyle izin günümüzde buluşalım yada gelip gidelim diye.. Çocuk kalkıp geliyor kıramam dedi.
Eşine ben mi söylesem acaba nasıl desem onu da bilmiyorum

Olgun insanlarsa çalışmaktan yoruldugunuz için bu sekilde habersiz ve gecelere kadar durmalarından rahatsız olusunuzu anlarlar bence.
Çok yakınsanız söylemekten zarar gelmez diye düsünüyorum.Ya da ima edebilirsiniz mesela bir ara kuzeniyle veya esiyle yalnız kaldıgınızda bizde çok yoruluyoruz ya aslında benim çoktan 2 saat önce uyumam gerekirdi falan deyin.Zaten anlayıslı insanlar olmalı gerekiyor böyle dediginizde cekerler kendilerini diye düşünüyorum

Aynı şeyi bende yasanmistim tek fark saat 2 den sonrada gidilmezki deyip yatılı kaliyorlarlardi cumadan gelip pazara kadar çok sınır olurdum hiç rahat rahat dinlenemezdim evimde karısı ev işlerinde yardımı da olmazdı kendimi onların hizmetçisi evimde 5 yıldızlı otel gibi görmeye başlamıştım

Zaten bir süre sonra esnemeye falan başlıyorum ama yok hala kakara kikiri gece yarılarına kadar devam..

Ayy Allahtan daha kalma boyutuna atlamadılar.. Çocuk var diye herhalde

Israr la biz size geliyoruz yolu yarı yaptık demeleri telefonu açıp da eski günlerimi hatirkattiniz
bana aramız 70 km onlarla kadin bide kocasına sitem yapardı karnı doyduktan sonda beni gezmeye Alisveris5 merkezlerine götürmüyorsun diye onlar gezerler ben evi temizler yemeğe koyulurdum onlarda bilmem kaçı saat sonra ayy ben çok yoruldum dinlenmem lazım diyerek geçer obur odada dinlenir yemek yeneceği vakit çıkar gelirdi bitti mi yemek diye...?

Ayy şaka mı bu yaa?? Vallahi işin çok zormuş canım. İnsanlarda hiç mi anlayış yok. Geliyorsun kalıyorsun bir de baş köşeye kurulup oturuyorsun.. Yok artık valla..

Çok zor durum Allah kolaylık versin. Bence her aradıklarında uzak bir arkadaş da akrabada olduğunuzu söyleyin ve keşke çıkmadan haber verseydiniz diye ekleyin. Önce haber vermeyi alıştırın yavaş yavaş da gelmemeye alışırlar. Yada izin günüzde davet edeceğinizi söyleyin aradıklarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…