- 18 Nisan 2015
- 180
- 64
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Benim fikrim herkesten biraz farkli olacak kusura bakmayin simdiden.
Aslinda kendilerine cok yakin hiss etmisler sizi. Egerki gercekten dusuncesiz insanlar olsaydi, pizza alip gelmezlerdi inanin.
Benimde boyle bir kac kisi var, hatta aramadan gelir. Ama geldiklerinde cok rahatiz. Ev toplu olmasa bile hic bisey duymadim arkamdan konustugunu. Ki evim kirli olmaz ama yanliz olunca insan biraz rahat rahat oluyor. Ama tek birgun bile bizey demediler.
Onun yani sira bizimde esimle boyle gittigimiz bi yer vardi. Her hafta degil ama bi kac haftada bir giderdik. Mesala disardayiz isimiz bitiyor nereye gitsek diye dusunuruz ve ilk aklimiza orasi gelir. Neden biliyormusunuz? Cunku gittigimizde cok rahatiz, yemek fln beklemeyiz beraber biseyler yapariz falan.
Bencede kuzeni ve esi sizin yaninizda cok rahat ediyor, ve bence dusuncesiz insanlar degiller. Haaaa uykusuz kalmaya gelince bunu esiyle konus guzellikle hic bisey yok bunda. Mesela deki " canim benim cok hosuma gidiyor bizi yakin gorup geliyorsunuz ama lutfen bizide anlayin cok uykusuz kaliyoruz, tatil oldugumuz gun degilde son is gunumuzde gelin sabahlariz o zaman nasilsa ertesi gun is yok".
Yinede diyorum sadece sizde kendini rahat ettigi icin geliyor.
böyle densiz hadsiz akrabalar var..Günaydın arkadaşlar.. Hemen konuya dalış yapıyorum
Eşimin bizden 100km ötede kuzeni yaşıyor. Çocukları var 7 aylık ve sürekli gezerler hiç evde oturmazlar.
Çok da severim Allah için kuzeninini ama karısından pek haz etmem
En büyük problemimmiz habersiz gelmeleri... Ha pardon haber veriyorlar fakat yolu yarıladıklarında... Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor ev Allaha emanet yemek desen izin günümde yapabiliyorsam yaparım...
Dün akşam gene aradı eşi beni biz yoldayız 20 dk oradayız diye.. Dedim ben evde yokum daha geçmedim eve. Tamam seni de alırız dedii. Ama x dedim evde 1 gr yemek yok mahcup oluyorum artık. Pizzaları aldık bile! dedi bana.. İyi tamam dedim. Geldiler mi kalmak bilmezler zaten gece 2 de döndüler. Olan yine bize oldu uykusuz kaldık. Ki 1 değil 2 değil her hafta mutlaka böyle geliyorlar..
eşime gece dedim artık lütfen söyle izin günümüzde buluşalım yada gelip gidelim diye.. Çocuk kalkıp geliyor kıramam dedi.
Eşine ben mi söylesem acaba nasıl desem onu da bilmiyorum
Ertesi gün işe gideceğinizi bile bile 2 ye kadar oturmak çat kapı gelmek sadece kendilerini düşündüklerini gösteriyor işi gücü yok ya kadının gezecek yer arıyo çok iyiyse yemek yapıp sizi davet etsinGünaydın arkadaşlar.. Hemen konuya dalış yapıyorum
Eşimin bizden 100km ötede kuzeni yaşıyor. Çocukları var 7 aylık ve sürekli gezerler hiç evde oturmazlar.
En büyük problemimmiz habersiz gelmeleri... Ha pardon haber veriyorlar fakat yolu yarıladıklarında... Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor ev Allaha emanet yemek desen izin günümde yapabiliyorsam yaparım...
Dün akşam gene aradı eşi beni biz yoldayız 20 dk oradayız diye.. Dedim ben evde yokum daha geçmedim eve. Tamam seni de alırız dedii. Ama x dedim evde 1 gr yemek yok mahcup oluyorum artık. Pizzaları aldık bile! dedi bana.. İyi tamam dedim. Geldiler mi kalmak bilmezler zaten gece 2 de döndüler. Olan yine bize oldu uykusuz kaldık. Ki 1 değil 2 değil her hafta mutlaka böyle geliyorlar..
eşime gece dedim artık lütfen söyle izin günümüzde buluşalım yada gelip gidelim diye.. Çocuk kalkıp geliyor kıramam dedi.
Surekli baska insanlara oturmaya giden, ortak planlar yapan genc ciftleri hic anlamiyorum. Bazi insanlarin kari koca hic paylasimlari yok galiba, basbasa mutlu olmayi beceremiyorlar bence.Günaydın arkadaşlar.. Hemen konuya dalış yapıyorum
Yinede yüzsuzluge vurup olsun bizde size takılırız diyebilirler çünkü bunuda yapmışlardı arar zira komşumun düğünü vardı biz evde degiliz dugune gidecegiz dedik olsun bizde dugun salonuna gideriz adresi verin demislerdi geliriz dediler ve istenmediklerini bile bile geldiler kadin düğün boyunca oynadı zalim hayalim şaşmisti hiç tanımadığı insanlar oysaki komşumda sanırım çok mahcup olmuştum komşuma karşıda. ..Kıza evde olmadığımı söylediğimde seni de alır geçeriz dedi ya.. Çıkmadan haber verseydiniz dicem yada başka planımız var dışardayız dicem.. Yoldan geri dönsünler de biraz sinerler artık inşallah
Yinede yüzsuzluge vurup olsun bizde size takılırız diyebilirler çünkü bunuda yapmışlardı arar zira komşumun düğünü vardı biz evde degiliz dugune gidecegiz dedik olsun bizde dugun salonuna gideriz adresi verin demislerdi geliriz dediler ve istenmediklerini bile bile geldiler kadin düğün boyunca oynadı zalim hayalim şaşmisti hiç tanımadığı insanlar oysaki komşumda sanırım çok mahcup olmuştum komşuma karşıda. ..
Evli kuzenime gideceğim zaman 1 haftadan önce ararım, müsait olup olmayacağını sorarım. Öyle hareket ederim. Görgü, nezaket kuralları diye bir şey var. Kardeşim evlenip gitse hayatta telefon açmadan adım atmam.
En sevmediğim şeydir yolda haber etmek.. 2 saat önceden etseler tamam da ''Geliyoruz yoldayız'' ne demek ? Samimilikte bir yere kadar.
Şahsen bende onların bana yaptıkların aynısını yaparım. Yola çıkarım ararım ''Size geliyoruz bir şeyler aldık!!!'' derim. Bunu yapmaya devam ederim. Eve gittiğimde surat ifadelerini, bedensel ifadelerini çok iyi gözetlerim. Sürekli gidip gelmekte pohu çıkar.
Bu insanların işi gücü yok mu.? Hadi kadın bebeği olduğundan çalışmıyordur. Ama adam da mı çalışmıyor. ?
Gece 2'ye kadar oturuyorlar, eve gitmeleri 3'ü buluyordur muhtemelen.
Ama artik öyle değiliz eşimle ayrıldık yorgan gitti kavgada bitti
Surekli baska insanlara oturmaya giden, ortak planlar yapan genc ciftleri hic anlamiyorum. Bazi insanlarin kari koca hic paylasimlari yok galiba, basbasa mutlu olmayi beceremiyorlar bence.