Eşimin penisinde siğil vardı kesin hpv mıdır yoksa normal siğil mi?

Çok teşekkür ederim darısı bu durumda olan herkese 💕🤲
İlk başta devlete gittik ürolojiye tarih verdi o tarihte gelin demişti basit operasyon hemen geçer diye ama eşim devlet hastanelerinden memnun değil o yüzden özele gittik orda muayene etti ameliyat tarihi verdi o da eşim orda oldu anestezi ile hepsini yaktırdı 1.5 gün hastanede yattı cild dersi hassas olduğu için yakılan siğillerden doktor parça göndermişti temiz geldiğini söyledi
Normal sigilmis yani öylemi peki sizde çıkmış virüs sonradan onunki nasıl temiz geldiki

Ben çıkınca unutup gidiyorum siz bu hayatı yaşıyorsunuz siz düşünün.
Doğru ne yapayım Allahalla olmusla ölmüse çare varmı bende elimden geleni yapıyorum emin olun karşıma böyle çaresiz biri çıksa derdini anlatsa asla sizin gibi gülmem haline baskasiyla onun hakkında konuşup dalga geçmem sizinde karkateriniz böyleymiş ne yapayım yine kötü birşey demiyorum bana böyle konusacaksaniz hiç konuşmayın lütfen

Çok teşekkür ederim darısı bu durumda olan herkese 💕🤲
İlk başta devlete gittik ürolojiye tarih verdi o tarihte gelin demişti basit operasyon hemen geçer diye ama eşim devlet hastanelerinden memnun değil o yüzden özele gittik orda muayene etti ameliyat tarihi verdi o da eşim orda oldu anestezi ile hepsini yaktırdı 1.5 gün hastanede yattı cild dersi hassas olduğu için yakılan siğillerden doktor parça göndermişti temiz geldiğini söyledi
Amin inşallah🙏
Ama mukozada virüs hâlâ aktif olabilir bunun için de sürüntü verilmesi gerekiyor dedi bize ( şuan ki sevgilime doktorlar ) benden ona bulaş olup olmadığını bilmiyoruz çünkü, korunsak da illa ki temasımız oluyor, bende hiç siğil çıkmadı, kolposkopi biyopsi sonucum da temiz geldi, 53 tip taşıyorum, 3 aydır beraberiz ve sevgilimde de hiç siğil yok, ama biz yine de kontrol amaçlı hem devlet hastanesine hem de özel hastanede iki ayrı üroloji doktoruna göründük onlarda siğil yoksa test yapamayız, zaten bu test bizde yapılmıyor, özel laboratuvarla veya özel kliniklerle görüşebilirsiniz dediler, o şekilde kaldı şuan için.

Normal sigilmis yani öylemi peki sizde çıkmış virüs sonradan onunki nasıl temiz geldiki
Bende bilmiyorum vallahi ama siz mutlaka gidin doktora kadınlar için hpv çok önemli gitmek istemiyorsanız bile aşıyı yaptırın bebek işinide erteleyin bebeğe bile bulaşabilir
İlişki sonrasimi lekelenmler oluyordu acaba
Hayır gün içinde oluyordu hpv tedavisi boyunca ilişki yasamadık

Doğru ne yapayım Allahalla olmusla ölmüse çare varmı bende elimden geleni yapıyorum emin olun karşıma böyle çaresiz biri çıksa derdini anlatsa asla sizin gibi gülmem haline baskasiyla onun hakkında konuşup dalga geçmem sizinde karkateriniz böyleymiş ne yapayım yine kötü birşey demiyorum bana böyle konusacaksaniz hiç konuşmayın lütfen
Gülmüyoruz hanımefendi, ağlanacak bi haliniz var. Üreme sisteminiz geri dönülmez bir hasar alırsa o köyde başınıza gelecekleri de az çok tahmin ediyoruz. Sözü senet kayınbabanız da kurtaramaz sizi. Doktora gidin.

Amin inşallah🙏
Ama mukozada virüs hâlâ aktif olabilir bunun için de sürüntü verilmesi gerekiyor dedi bize ( şuan ki sevgilime doktorlar ) benden ona bulaş olup olmadığını bilmiyoruz çünkü, korunsak da illa ki temasımız oluyor, bende hiç siğil çıkmadı, kolposkopi biyopsi sonucum da temiz geldi, 53 tip taşıyorum, 3 aydır beraberiz ve sevgilimde de hiç siğil yok, ama biz yine de kontrol amaçlı hem devlet hastanesine hem de özel hastanede iki ayrı üroloji doktoruna göründük onlarda siğil yoksa test yapamayız, zaten bu test bizde yapılmıyor, özel laboratuvarla veya özel kliniklerle görüşebilirsiniz dediler, o şekilde kaldı şuan için.
Devlet siğil yoksa test falan yapmıyorlar bağşıklıgı yüksek tutmak gerekiyor yoksa atılması zor 1-2 sene içinde atılıyormus sanırsam hpv aşı falan olmayı düşünüyor musunuz?

Devlet siğil yoksa test falan yapmıyorlar bağşıklıgı yüksek tutmak gerekiyor yoksa atılması zor 1-2 sene içinde atılıyormus sanırsam hpv aşı falan olmayı düşünüyor musunuz?

Evet ben 1 doz aşımı oldum, şubat ayında 2. dozu olacağım.

Evet ama ben köyde yaşayan biriyim ve kendim gitme gibi bı ihtimalim yok mecburen eşimle gitmek zorundayım aileside yanaşmıyor doktor doktor ayda iki kere doktora gidiyon birşey olsaydı illaki çıkardı diyor iki ay bı kafani dinle bir yere gitme bizi ezipte dediler doktora gideceğim diye bir sürü ilaç aldın bünyen başka ilacı kaldırmaz diyorlwr zaten iyice zayıfladım iki ay daha bekliyecegim yan

inşallah kötü bişey cikmaz zaten olan olmuş bundan sonrasi için düşünmek lazm üzülmek çare değil akintilar enfeksyon kaynaklida ola bilir bunun icinde tedavi lazm yoksa hamilelikte düşük riski oluşur sen test ver zaten belli olur eşindede olup olmadiği

Maalesef evet.
Çok okudum onu buralardan.
Çok çok ciddi bir konu.
Tüm dünyada cinsel hastalıklar azalırken Türkiye'de gittikçe artığını da okumuştum hatta. Yani erkeklerin pek umru değil.
Biz dikkat edelim kendimize.
Ben kızıma da oğluma da hpv aşısı yaptırdım bu sene, yarın nasıl bir hayat yaşayacaklarını kimse bilemez, kendi kızıma zarar gelsin istemediğim gibi başkasının kızının canı yansın da istemem

Yeşil akıntısı var hala da doğumdan sonra yaktırırım diyor al beni burdan fenalık geldi.
Şu an onun için tedavi görüyormuş zaten, ilaçları bitip sonucu görmeden hamilelik önermez zaten doktor, şu an da doğum kontrol hapı da kullanıyor. Ben o yüzden yüklenmeyi bıraktım. O ne derse desin doktor her koşulda o tedaviyi bitirir. Hiçbir doktor kötü yorum istemez.

Şu an onun için tedavi görüyormuş zaten, ilaçları bitip sonucu görmeden hamilelik önermez zaten doktor, şu an da doğum kontrol hapı da kullanıyor. Ben o yüzden yüklenmeyi bıraktım. O ne derse desin doktor her koşulda o tedaviyi bitirir. Hiçbir doktor kötü yorum istemez.
Siğiller konusunda kaynana bende de var diyormuş, kayınbaba bana geçmiyor diyormuş, bizi ezip hastaneye gitmeyin diyorlarmış. Kesinlikle sakladıkları bir şeyler var ve bu kızın sağlığına mâl olacak, onu düşünen yok ve ne yazık ki bunun farkında değil. Kayınbabamın sözü senet diyor. Biliyorum ben o senedi. Karşılıksız çıksa sanki hesap sorabilecek de..

Siğiller konusunda kaynana bende de var diyormuş, kayınbaba bana geçmiyor diyormuş, bizi ezip hastaneye gitmeyin diyorlarmış. Kesinlikle sakladıkları bir şeyler var ve bu kızın sağlığına mâl olacak, onu düşünen yok ve ne yazık ki bunun farkında değil. Kayınbabamın sözü senet diyor. Biliyorum ben o senedi. Karşılıksız çıksa sanki hesap sorabilecek de..
Açıkçası o sakladıkları durumu bende merak ettim, bu virüs ilk etap da kayınpederden geldiyse hadi karısına geçti, e oğluna nasıl geçti o zaman? Wc den falan bulaş olması da çok düşük bir ihtimal bunu hem kendi prof olan doktorum hem de Süleyman Engin Akhan Hoca da söylüyor zaten.

Açıkçası o sakladıkları durumu bende merak ettim, bu virüs ilk etap da kayınpederden geldiyse hadi karısına geçti, e oğluna nasıl geçti o zaman? Wc den falan bulaş olması da çok düşük bir ihtimal bunu hem kendi prof olan doktorum hem de Süleyman Engin Akhan Hoca da söylüyor zaten
Tavırları çok sıkıntılı, çocuk tedavisi için hastaneye gidip dururken gık yok, siğiller olunca bi alevlenmişler bizi ezmeyin falan.

X