- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
- Konu Sahibi limonlusoda123
Sinirlenmekte haklısında neden boşanalım diyorsun eşinin ailesinin çok umrumda olacağını sanmıyorum. Şu kelimeyi ağzınıza bu kadar kolay almayın ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı binada değiliz onlar başka bir yerde oturuyolar orda kendi evleri var
eşim onu daha önce dedi ben bu eve 40,000 tl para harcadım dedi harcamasydın banane diyo babası,oturduğuna say diyo okadar nanköt ki insan oğluna bunu dermi ya
konunuzun detaylarını çok iyi bilmiyorum ama aleyhinize olan başka problemler yoksa ve anlattıklarınız bunlardan ibaretse sonuna kadar gidin. kendinizi suçlu hissetmiyorsanız ve vicdanınız rahatsa eşinizi doldursalar ne olacak ki. hem eşiniz görmüyor mu sizin onun için ne yaptığınızı? aklı başında olan birey (eşiniz) sizin tarafınızda olmalı ve dolduruşlara gelmemeli diye düşünüyorum. eğer ki siz haklı olduğunuz halde, dolduruşlara gelip ailesinin yanında olup sizi atıyorsa bu evliliği sürmenin de bence manası yok..yok şu durumda en son düşüneceğim şey çocuk zaten ki çok istiyorum aşılama falan yaptırdım geçen ay
evey görüşmeyi düşünmüyorum ama eşim sürekli ailesiyle tek görüşürse bu sefer doldururlarmı acaba onu diyorum
e araba taksidi ödüyormuşsunuz ticari araç mı bu?????
çünkü eşime sen nişanlandığından beri belim doğrulmadı dedi ben parazitmiyim ki böyle bi kelime kullanıyo ozaman boşanalım dedim bende sinirle belki hata ettim ama tutamadım kendimiSinirlenmekte haklısında neden boşanalım diyorsun eşinin ailesinin çok umrumda olacağını sanmıyorum. Şu kelimeyi ağzınıza bu kadar kolay almayın ya.
konunuzun detaylarını çok iyi bilmiyorum ama aleyhinize olan başka problemler yoksa ve anlattıklarınız bunlardan ibaretse sonuna kadar gidin. kendinizi suçlu hissetmiyorsanız ve vicdanınız rahatsa eşinizi doldursalar ne olacak ki. hem eşiniz görmüyor mu sizin onun için ne yaptığınızı? aklı başında olan birey (eşiniz) sizin tarafınızda olmalı ve dolduruşlara gelmemeli diye düşünüyorum. eğer ki siz haklı olduğunuz halde, dolduruşlara gelip ailesinin yanında olup sizi atıyorsa bu evliliği sürmenin de bence manası yok..
sırf muhalefet olmak içinmi yazdınız bilmiyorum ama belkide haklısınız ben tek taraflı düşünüyorum ama birde şu açıdan bakın
bize bu ev var demeselerdi evlenirken bu eve güvenmiyip ev alıcaktık ve 6 senesi ödenmiş olucaktı
Hayır oğlunu hiç aramamış zaten ben sinirlendim ama o konuda ona bişey demedim
sadece olay kira değil konun başınıda okursanız
ben onların oğulları yüzünden bu sıkıntıları çekiyorum ve kıymet bilmiyolar
benim babam yok annem kardeşimi okutuyor ve benim ona yardım edeceğim halde evlkenirken bana hiç bir yardımda bulunmayana kv ve kp yüzünden çok sıkıştık ve annem bize kredi çekti 10,000 tl 1 lirasına bile tenezzül etmedi benim ailem bu kadar fedakarken onların böyle yapması okadar çok zoruma gidiyor ki
araba şimdi alınan bişey değil yaklşaık 1 sene önce alındı bizde satmayı düşünüyoruz dün akşamdan sonra zaten çünkü yatırım amaçlı almıştık eşimin 900 tl ödemesi 3 aydır olan bişey zorlarız kendimizi öderiz diye düşünmüştük ama şimdi olaylar böyle gelişince satmamız şartsatın arabanızı niye borç varken uğraşıyorsunuz ki araba almak için anlamıyorum.
Olaya tek bir yönden baktığınız için yazdım. Bu ev var demeselerdi demişsiniz. Peki bu ev var diye her ay kira parası kadar bir miktarı kenara attınız mı ?
Siz onların oğluyla birlikte bir yuva kurdunuz. "ben onların oğulları yüzünden bu sıkıntıları çekiyorum ve kıymet bilmiyolar" demeniz biraz garip olmuş açıkçası. Oğullarını size bakmanız için rica minnet bırakmadı bu insanlar , evlendiniz ve bir yuva kurdunuz.
Ailenizin fedakarlığını kocanız suistimal ediyor ise bunu eşinizle konuşmalısınız. 2 yetişkin birey yuva kuruyor ise kendi ayakları üzerinde durabilmeliler. Zor zamanda yardım istemişsiniz ve onlarda kredi çekerek vermişler ancak 2 ay taksitleri ödenmemiş. Bu durumda o insanların suçu ne ?
Bu adamın lafını cekene kadar bi odalı evde olsa çıkın ve bidaha beş kuruş odemeyin evinizde isterseniz kuru ekmek yiyin en azından kafaniz rahat olur
40.000 tl karşılık 6 sene iyi çok bi kaybınız yok desek de..
o parayı peşinata sayıp ev alsaydınız 6 sene önce evler ortalama 80.000 tl civarıymıştır.
yine zararlı sizsiniz
kesinlikle onlara bir suçu var demiyorum unutmuştuk zaten dün arar aramaz gittik yatırdık o konuda bir sıkıntı yok
evet eşim yanlış hatalar yapmasaydı inanın atardık,ama eşim 2-3 tane iş kurup batırdı
evet bir hayat kurdum eşimle ama kendi çocuklarının bu kadar çok hatası varken benim üzerime gelmeleri kesinlikle yanlış
ayrıca siz türkiyede yaşamıyomusunuz bilmiyorum ama benim çevremdeki herkes eğer evi varsa kendi oturduğun dışında oğluna verir evlenince,bunda garipsenicek bir yön bulamıyorum
ayrıca her ne olursa olsun ben 6 senedir deli gibi çalışıyorum (evet kendi evim için)kalkıp eşime sen nişanlandığından beri belimizi doğrultamıyorz demeleri nedemek ben parzitmiyim ben kendi gelinliğimin parasına kadar kednim verdim düğün solunumu bile ben ödedim eşyaları hiç söylermiyorum bile,ayrıca onların evine 40,000 tl masraf yapıp evin fiyatını nerdeyse 2 katına çıkarttıkOğullarını uyarmış ancak sözleri dinlenmemiş olabilir. Konunun muhatabı olarak eşiniz kenara çekildiği için size söylemek zorunda kalmışlar. Hata kimde ? Eşinizde.
Kredi ödemesi gecikince bankaların tutumlarını az çok biliyor olmalısınız. Rakam küçükte olsa 2 ay gecikince mevcut konuların üzerine tuz biber olmuş gözüküyor.
"benim çevremdeki herkes eğer evi varsa kendi oturduğun dışında oğluna verir evlenince,bunda garipsenicek bir yön bulamıyorum" Ben garipseyenlerdenim. Ailenin 6 yıldır yaptığı bu fedakarlık onları yine de paragöz yapmış baksanıza.
evet 10,000 dükkana gitti malesef3200 tl maaş kira ödemiyosunuz annen size 10000 kv 3000 kredi çekti bunların hepsi dükkana mı gitti yani.
yok hayır aslında kirada değildi şu anda oturduğumuz ev biz evlenmedien önce onların eşyalrı vardı bi şimdi oturdukları evde bi burda kalıyolardı arad 45 dk kadar mesafe varEvlerini kiraya verip ekstra kaynaklarinizı kestiginizi dusunuyorlar galiba. Bir sure birsey olmamis gibi mesafeli bir sekilde yasayin. Gidip gelmeyin mesela. Arac kredisi ne zaman bitiyorsa ona gore kiraya cikin. Suanda gecinemezsiniz bence.
ayrıca her ne olursa olsun ben 6 senedir deli gibi çalışıyorum (evet kendi evim için)kalkıp eşime sen nişanlandığından beri belimizi doğrultamıyorz demeleri nedemek ben parzitmiyim ben kendi gelinliğimin parasına kadar kednim verdim düğün solunumu bile ben ödedim eşyaları hiç söylermiyorum bile,ayrıca onların evine 40,000 tl masraf yapıp evin fiyatını nerdeyse 2 katına çıkarttık
istemeye gelirken hava atmasını biliyorlardır evimiz var kızınız rahat eder diye
verdiğiniz öneriler için teşekkür ederimEşinize söyledikleri sözleri üzerinize alınmadan serinkanlılıkla düşünün. Muhtemelen eşiniz o dönemde başına buyruk davranmış ve ailesini maddi manevi yıpratmış. Sorun sizin istedikleriniz veya istemedikleriniz değil. Olay tartışmaya dönünce onların aslında oğullarına söylediklerini siz üstünüze almışsınız.
6 senedir oturduğunuz eve yaptığınız masrafı şu an dile getiriyorsunuz ancak onlar söyleyince paragöz oluyorlar. Eğri oturalım doğru konuşalım, bu 6 yıl içinde İstanbul da 3 kere ev taşımışta olabilirdiniz , o evlere de içinde gönül rahatlığıyla oturabilmek için masraf yapmak zorunda kalabilirdiniz ve ev sahibi bu masrafları gereksiz görüp istemezse onları da siz kendiniz yaptırmış olacaktınız.
"istemeye gelirken hava atmasını biliyorlardır evimiz var kızınız rahat eder diye" Eşinizi seçmenizin tek nedeni bu ise kızgınlığınızı anlayabilirim. İşte bu nedenle yetişkin bireylerin bir yuva kurar iken önceliğinin kendi ayaklarının üzerinde durabilmek olması gerektiğine inanıyorum.
Mevcut durumunuzda sorunun çözümüne gelirsek ; oturduğunuz bölgede ev kiraları örneğin 700 tl ise siz ayda 500 tl kira vermeyi teklif edebilirsiniz. Böylece taşınma masraflarından bir süre için kaçınmış olursunuz. Kabul etmezler ise geçen yıllar için teşekkür edip ev arayabilirsiniz.