Eşimin oyun bağımlılığı

İstersin dedi. Ve gerçekten zorla oldu. Koşarak banyoya gittim. Canımda acımıştı. Ağladım.

gerçekten enteresan bir karaktersin.
buyur utanırsın inşallah yalancılıkla itham ettiğin için.

gerçekten enteresan bir karaktersin.
buyur utanırsın inşallah yalancılıkla itham ettiğin için.
yalan söylüyorsun demedim. söylediğini ispat et dedim sen de ettin.
ve edersen tekrar yazıcam dedim işte yazıyorum.
canı acıdıysa bu kocanın bunu şehvetle değil şiddet kaynaklı yaptığını gösterir. şehvet kaynaklı olsaydı eşini hazırlardı.
gördüğün gibi ikimiz için de utanılacak bi şey yok. sen çok alıngansın sadece.

tecevuzu normallestirmek!! Siz iyimisiz hanimefendi?! Kendinize biraz sayginiz olsun. Kibledim sizi zaten

oy oy hemen de tecavüzcü olmuşuz. yerim seni ben.
aaa acaba bu bir cinayete teşebbüs mü? yemek filan
tecevuzu normallestirmek!! Siz iyimisiz hanimefendi?! Kendinize biraz sayginiz olsun. Kibledim sizi zaten
kocanızın sizinle ilişkiye girmesi tecavüzse o evden ayrılın. çünkü kocam dediğiniz kişiyi yabancı bir erkek olarak görüyorsunuz.

Hanfendi yaptiginiz yorum gayet de evlilik ici tecavuzu normallestirmeye yonelik sozler. Kimse kimseyle zorla iliskiye girmek zorunda degil evli bile olsa.
Benim konumda da kadinlar gobegi acik giyerse erkekler de bakar, evinizin kapisini kilitlemezseniz hirsiz girer gibi yakisik almayan benzetmeler yapmistiniz kadinlar icin.

Siz de bir kadinsiniz lutfen kadin karsiti yorumlar yapmayin. Cok ayip.

düsünceleriniz o kadar les ve igrenc ki. Isinize gelmeyince dalga geciyorsunuz. Konu sahibi zorla oldugunu istemedigini ve caninin yandigini söyledi. Bunun adi tecavüzdür. Ne yapsaydi kadin kendini bogazlayan kocaya sizin zihninizle hereketsiz yatip afedersiniz ama sisme bebek muamelesemi görseydi. Gurur denen birsey var bilmem haberiniz varmi. Sizin zaten kendinize sayginiz olsa sizi sevmedigini düsündügünüz bir adami beraber olmak icin zorlamazsiniz. Yazik inanin acidim size ve hemcimsin oldugunuz icin utandim.

Bu arada konu benim esim degil. Konuda esle girilen iliski degil konuyu saptirmayin.

bence sen leş ve iğrençsin öncelikle.
tekrar söylüyorum kocanın karısıyla beraber olması tecavüz değildir. eğer öyleyse nikah yoktur.
hem bikah kıy hem de karın seninle yatmak istemesin. valla böyle odun gibi libidısuz kadınlarla evleniyolar acıyorum o erkeklere. boşansa ömür boyu nafaka. boşanmasa ömür boyu elizabet.
en iyisi tütk kadınıyla evlenmeden önce çükü aldırmak..
bence ilişkiye girmek istemeyen insan eksiktir tedavi olsun. utanacak olan kişi cinsel isteği olan ve bunu eşiyle gidermeye çalışan değildir.
size seksi çok ayıp bi şey diye öğretmişler ama inanın ki değil. öyle olsa evlilik suç olurdu.
aman neyse bu kadar önemli konuyu algısı kıt insanlarla niye tartışıyorum ki ben

Son düzenleme:

biz ne diyoruz siz ne anliyorsunuz. Cahile laf anlatmak zor o yüzden size bu son yorumumdu

Medya sifreleri bilmiyorsan nasil güven olcak peki? Telefonu senden sakliyor mu sürekli? Ve oyun oynasin o konuda baski yapma sürekli oynuyosa 2 seneye kalmaz bikar azalir zaten o sürecte sarti sana yardimci olsun ev isleri karsilikli hersey esimin oyun oynamasi azaldi haftada 2 gün oynuyor o da 2 saat :) eskiden hergün oynuyordu günde 5 veya 6 saat falabän baski yaptikca daha cok oynuyor o yüzden birak oynasin ama o whatsapp olayi konusmalisin esinle evli barklisin ne isin var whatsappta kizli erkekli tanimadigin insanlarla diye ama oyun oyna istedigin zaten bunda karismam dersin ama esininde yaptigi hatalari da özür diledi mi?

Konu sahibi ne yaptınız son durum nedir?

Ben geçen başka bir kayınvalideli konuda sırf üzülmesin diye orada verdiği cevapları görmezden gelip çok yazmamıştım
Böyle şeyler yazdığını bileydim tam doldururdum yorumları

Kendisi tam bir kadın düşmanı kadınmış
(ironinin dibi)
Bazı kadınlar durumuna üzülüyoruz ama bazıları cidden hak ediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…