İstersin dedi. Ve gerçekten zorla oldu. Koşarak banyoya gittim. Canımda acımıştı. Ağladım.
niye ben bulayım canı acıdığını söylemediği halde öyle yazmışsın.
acımaddığını varsayıyorum evlilikte istemeden ilişkiye girmek tecavüz değildir. istemediğin bir yemeği onun hatırı için yemek veya bir filmi onun hatırı için izlemek gibi.
valla adamlar kendi karılarıyla bile birlikte olamayacaklar yetişin a dostlar.
yalan söylüyorsun demedim. söylediğini ispat et dedim sen de ettin.gerçekten enteresan bir karaktersin.
buyur utanırsın inşallah yalancılıkla itham ettiğin için.
sevdiğimiz kişi bizimle beraber olmak isteyecek biz başım ağrıyo havamda değilim diyecez bi kere bu bir aşağılamadır karşı tarafı.
bi de buna tecavüz deyince o adamı kocan olarak görmüyorsun demektir. insan sevdiği için bi kaç dakikalığına katlanır hiç istemese bile.
aynısını ben yaşıyorum eşim hiç ilişkiye girmek istemiyor bazen benim zorumla birlikte oluyoruz bu bile başlı başına aşağılama benim için.
bi de adam bana tecavüz mü ediyorsun dese işte o zaman karısı olmadığımı anlar boşanırım.
evet o an seks istemeyebilir çiftlerden biri.
fakat insan sevdiği için istiyormuş gibi yapsa ölmez.
erkeklerdeki istek kadınlarda olsa o zaman anlardınız.
çünkü bu aralar erkekleri anlayacak kadar istekliyim ve günlük işlerimi yapamayacak kadar acı çektiğim oldu bu yüzden.
bazen zevk değil ihtiyaç meselesi oluyor ve bence bunu önemsemeyen herkes terkedilmeyi hakediyor. hadi erkeğin zorla yapması kolay değil ama kadının performans göstermesi bile gerekmiyor.
hareketsiz dursa bile yeter. kocam dediğimiz kişi için bu kadarı bile çoksa bence adam daha fazla aşağılanmasın.
oy oy hemen de tecavüzcü olmuşuz. yerim seni ben.Kadın mısın bilmiyorum ama senin gibi annelerin büyüttüğü oğlanlar tecavüzcü, karısını döven, kadın öldüren tipler oluyor. Senin gibi kadınlar sayıca fazla olduğu için bu ülkede bu kadar kadın cinayeti var. Kadını insan değil de evcil hayvan olarak gören bi zihniyet bu.
kocanızın sizinle ilişkiye girmesi tecavüzse o evden ayrılın. çünkü kocam dediğiniz kişiyi yabancı bir erkek olarak görüyorsunuz.tecevuzu normallestirmek!! Siz iyimisiz hanimefendi?! Kendinize biraz sayginiz olsun. Kibledim sizi zaten
oy oy hemen de tecavüzcü olmuşuz. yerim seni ben.
aaa acaba bu bir cinayete teşebbüs mü? yemek filan
kocanızın sizinle ilişkiye girmesi tecavüzse o evden ayrılın. çünkü kocam dediğiniz kişiyi yabancı bir erkek olarak görüyorsunuz.
oy oy hemen de tecavüzcü olmuşuz. yerim seni ben.
aaa acaba bu bir cinayete teşebbüs mü? yemek filan
kocanızın sizinle ilişkiye girmesi tecavüzse o evden ayrılın. çünkü kocam dediğiniz kişiyi yabancı bir erkek olarak görüyorsunuz.
bence sen leş ve iğrençsin öncelikle.düsünceleriniz o kadar les ve igrenc ki. Isinize gelmeyince dalga geciyorsunuz. Konu sahibi zorla oldugunu istemedigini ve caninin yandigini söyledi. Bunun adi tecavüzdür. Ne yapsaydi kadin kendini bogazlayan kocaya sizin zihninizle hereketsiz yatip afedersiniz ama sisme bebek muamelesemi görseydi. Gurur denen birsey var bilmem haberiniz varmi. Sizin zaten kendinize sayginiz olsa sizi sevmedigini düsündügünüz bir adami beraber olmak icin zorlamazsiniz. Yazik inanin acidim size ve hemcimsin oldugunuz icin utandim.
Bu arada konu benim esim degil. Konuda esle girilen iliski degil konuyu saptirmayin.
bence sen leş ve iğrençsin hadi bakalım.
yok bu kadar kolay mıymış pat diye leş ve iğrenç demek onu denedim kolaymışisinize gelmeyince öyle olur zaten
yok bu kadar kolay mıymış pat diye leş ve iğrenç demek onu denedim kolaymış
bence sen leş ve iğrençsin öncelikle.
tekrar söylüyorum kocanın karısıyla beraber olması tecavüz değildir. eğer öyleyse nikah yoktur.
hem bikah kıy hem de karın seninle yatmak istemesin. valla böyle odun gibi libidısuz kadınlarla evleniyolar acıyorum o erkeklere. boşansa ömür boyu nafaka. boşanmasa ömür boyu elizabet.
en iyisi tütk kadınıyla evlenmeden önce çükü aldırmak..
bence ilişkiye girmek istemeyen insan eksiktir tedavi olsun. utanacak olan kişi cinsel isteği olan ve bunu eşiyle gidermeye çalışan değildir.
size seksi çok ayıp bi şey diye öğretmişler ama inanın ki değil. öyle olsa evlilik suç olurdu.
aman neyse bu kadar önemli konuyu algısı kıt insanlarla niye tartışıyorum ki ben
Medya sifreleri bilmiyorsan nasil güven olcak peki? Telefonu senden sakliyor mu sürekli? Ve oyun oynasin o konuda baski yapma sürekli oynuyosa 2 seneye kalmaz bikar azalir zaten o sürecte sarti sana yardimci olsun ev isleri karsilikli hersey esimin oyun oynamasi azaldi haftada 2 gün oynuyor o da 2 saat :) eskiden hergün oynuyordu günde 5 veya 6 saat falabän baski yaptikca daha cok oynuyor o yüzden birak oynasin ama o whatsapp olayi konusmalisin esinle evli barklisin ne isin var whatsappta kizli erkekli tanimadigin insanlarla diye ama oyun oyna istedigin zaten bunda karismam dersin ama esininde yaptigi hatalari da özür diledi mi?Whatsapp gruplarını defalarca sildi. Ama sürekli açıldı. Oradakiler evli olduğumu biliyor. Bir kaç gün sonra kapatacağım gibi cevaplar. Eşim ayrıca yastığının altına koyar telefonunu. Sorduğumda ise uyuyakalıyorum. Gizli gizli karıştırdım. Birşey bulamadım. Sosyal medya şifrelerini bilmem. Söylemez.
Ben geçen başka bir kayınvalideli konuda sırf üzülmesin diye orada verdiği cevapları görmezden gelip çok yazmamıştımHanfendi yaptiginiz yorum gayet de evlilik ici tecavuzu normallestirmeye yonelik sozler. Kimse kimseyle zorla iliskiye girmek zorunda degil evli bile olsa.
Benim konumda da kadinlar gobegi acik giyerse erkekler de bakar, evinizin kapisini kilitlemezseniz hirsiz girer gibi yakisik almayan benzetmeler yapmistiniz kadinlar icin.
Siz de bir kadinsiniz lutfen kadin karsiti yorumlar yapmayin. Cok ayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?