Eşimin oyun bağımlılığı

sizin düşünce biçiminize akıl sır ermiyor..
seks karşılıklı bir eylemdir.
tecavüz zinaya tercih edilecek bir durum değildir.
Şöyle söyleyeyim. Olaydan sonra eşim yakınlaştı. Bende istemediğimi söyledim. İstersin dedi. Ve gerçekten zorla oldu. Koşarak banyoya gittim. Canımda acımıştı. Ağladım. Banyodan çıkınca ise eşimin yine telefon elindeydi. O günden sonra olmadı zaten.

Bunu sonrasında eşime söyledim. Artık vücudum bile eşimi istemiyordu. Nasıl ya dedi. İstemiyorum dedim. Sessiz kaldı.

Bunu sonrasında eşime söyledim. Artık vücudum bile eşimi istemiyordu. Nasıl ya dedi. İstemiyorum dedim. Sessiz kaldı.
Ee. Hala neyi konuşacaksınız?

Son bir kez konuşma yapmanızın amacı ne?

Ee. Hala neyi konuşacaksınız?

Son bir kez konuşma yapmanızın amacı ne?
Şuan kendisi benim vazgeçip konuşacağını düşünüyor. Ondan vazgeçeceğimi hiç yaşamadı. Düşündürmedim.
Ama ne kadar net olduğumu ve oma veda etmek istiyorum. Güzel cümleler değilde. Onu nasıl hayatımdan çıkarttığımı görecek.

boşanmak için neyi bekliyorsun? canının hiç mi kıymeti yok be yavrum.

sizin düşünce biçiminize akıl sır ermiyor..
seks karşılıklı bir eylemdir.
tecavüz zinaya tercih edilecek bir durum değildir.
sevdiğimiz kişi bizimle beraber olmak isteyecek biz başım ağrıyo havamda değilim diyecez bi kere bu bir aşağılamadır karşı tarafı.
bi de buna tecavüz deyince o adamı kocan olarak görmüyorsun demektir. insan sevdiği için bi kaç dakikalığına katlanır hiç istemese bile.
aynısını ben yaşıyorum eşim hiç ilişkiye girmek istemiyor bazen benim zorumla birlikte oluyoruz bu bile başlı başına aşağılama benim için.
bi de adam bana tecavüz mü ediyorsun dese işte o zaman karısı olmadığımı anlar boşanırım.
evet o an seks istemeyebilir çiftlerden biri.
fakat insan sevdiği için istiyormuş gibi yapsa ölmez.
erkeklerdeki istek kadınlarda olsa o zaman anlardınız.
çünkü bu aralar erkekleri anlayacak kadar istekliyim ve günlük işlerimi yapamayacak kadar acı çektiğim oldu bu yüzden.
bazen zevk değil ihtiyaç meselesi oluyor ve bence bunu önemsemeyen herkes terkedilmeyi hakediyor. hadi erkeğin zorla yapması kolay değil ama kadının performans göstermesi bile gerekmiyor.
hareketsiz dursa bile yeter. kocam dediğimiz kişi için bu kadarı bile çoksa bence adam daha fazla aşağılanmasın.

bi de buna tecavüz deyince o adamı kocan olarak görmüyorsun demektir.

adam zorla ilişkiye girmiş kadın ağlamış canı acımış. kusura bakma da bu tecavüz.
sende kocana böyle yapıyorsan yapma. seninle sevişmek istemeyen insana ısrar etmek evet aşağılayıcı bir durum.

hareketsiz dursa bile yeter

ve şuna söyleyecek söz bile bulamadım.
hiçbir kadın hiçbir erkeğin boşalma oyuncağı değildir.
kendinizi ne kadar değersiz bulduğunuz sizi ilgilendirir elbet ama konu sahibesine bunu öğütlemeniz çok trajik.

Hala mantıklı gelmiyor bu davranışınız.

boşalma oyuncağı olarak görüp cinsel isteği ayıp bir seviyeye indirmek asıl doğaya ters.
kendi kocamızdan bana tecavüz etti diye bahsediyorsak o evliliğin fişini çekelim kusura bakma.
bana gelince ne yapayım diyorum ki günlük işlerimi yapamayacak hale geldim. ya aldatıcam ya mast yapıcam ya kocama gidicem. erkek için de geçerli. ya aldatacak ya mast yaoacak ya karısına gidecek. erkekler için bi seçenek daha var hadım olmak. sanırım kocamıza hadım olmayı teklif edicez. harika.
çünkü evliliğin seksle bi ilgisi yok. sosyal bir proje için biraraya geldik.
bu arada konu sahibi canım acıdı mı demiş göremedim. bulun gösterin tekrar yazayım o zaman.

hah bu yorumdaki tek doğru söz bu.
konu sahibesinin yorumunu kendiniz bulun bir zahmet.
niye ben bulayım canı acıdığını söylemediği halde öyle yazmışsın.
acımaddığını varsayıyorum evlilikte istemeden ilişkiye girmek tecavüz değildir. istemediğin bir yemeği onun hatırı için yemek veya bir filmi onun hatırı için izlemek gibi.
valla adamlar kendi karılarıyla bile birlikte olamayacaklar yetişin a dostlar.

Ne yapayım siz söyleyin?
Çıkıp gidin ailenizin yanına.
Ve o kişiyle iletişimi tamamen koparın.
Her yerden size ulaşmasını engelleyin.
Ve en kısa sürede boşanın.

Ama içimde söylemek istediklerim var diyorsanız, bir kağıda yazın içinizdeki her şeyi. Ancak bunu geri dönmesi için değil içinizdekileri bitirmek için yapın. O şahıs mektubu okur, siz de içinizdekileri söylemiş olursunuz.

Dayak yemişsiniz .Ve başlık eşinizin oyun bağımlılığı mı ?
Ne bekliyorsunuz boşanmak için ....

Kadın mısın bilmiyorum ama senin gibi annelerin büyüttüğü oğlanlar tecavüzcü, karısını döven, kadın öldüren tipler oluyor. Senin gibi kadınlar sayıca fazla olduğu için bu ülkede bu kadar kadın cinayeti var. Kadını insan değil de evcil hayvan olarak gören bi zihniyet bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…