Eşimin oyun bağımlılığı

Eşimin bu zamana kadar her dediğini yaptım. Eşim ise yapmadı. Bu yüzden hep sorun çıkaran ben oldum. Ama ben de doldum. Ailem özelimi sorgulayacak biri değil. Babam sadece bak durumunuz ortada böyle söyledi. Sende birşey söyleme dedi. Hiç bir kötü niyet yoktu.

Düzelmedi zaten 1 hafta çok iyi sonra başa sarıyor. Yarın psikologa gidiyorum zaten kendim için.

Hiçbir şey yapmayın tabi ki.
Ölünce otomatikman boşanıyorsunuz.
Ecelinizle aynı evde yaşamaya devam edin.
2 kez boğulmaktan kurtuldunuz ama çekirge gibi 3. boğaz sıkmasında bay bay yaparsınız.

Sizce tek sorun oyun mu ?? Oyun sadece vesile olmuş bunları gormenize.. Size ne hakla şiddet uygular ..Bırakın gitsin .. Bu adamdan koca olmaz

Bu evliliğin sorunu oyun falan değil bariz bu. Bu konuda söyleyecek çokda bişey yok açıkçası.
Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum, kadınların şu oyun olayına çok taktığını düşünüyorum. Bu bir hobidir yani bu derece karşı çıkmaya kimsenin hakkı yok. Kaldı ki saçma sapan diziler izleyeceğine futbol gibi dünyanın en gereksiz mecrasında meşgul olacağına oyun oynasın çok daha iyi. Harcadığı parada aile bütçesine zarar vermediği sürece onu ilgilendirir.

Eşim haftanın bir günü maça, bir günü arkadaşlarıyla görüşen. Rahatlaması için bile bazen içmesine bile birşey demedim. Ekstra bir de oyun eklenince ben hayatından kayboldum resmen.

Bu akşam son olacak.
Neyin sonu, ömrünüzün mü?
Camdan atlayarak mı, kocanızın ellerinde mi?

Baba evine dönüp acilen destek alın.
Akşamı beklemeniz hiçbir şeyi değiştirmeyecek. İnşallah tartışırken cesediniz çıkmaz oradan.

Sakince konuşacağım. Annemin haberi var zaten. Kardeşim alacak.

Sakince konuşacağım. Annemin haberi var zaten. Kardeşim alacak.
Bu neyin umudu gerçekten anlamıyorum.
Adam oyun için sizi öldürmeye kalkışmış, zerre pişmanlık yok.
Siz hala o evde ona yalvarmak için bekliyorsunuz.

Tamam dese inanıp kalacaksınız, çünkü ölmek boşanmaktan kolay sizin için.

gözlerini falan kapatmıyor değil mi sürekli?

o zaman sen bu adamdan seks için mi ayrılmıyorsun acaba?
olabilir belki ayrılsa bile başka bi adamı içi almayacak.
seks için evli kalmış olması suç mu? belki zinaya düşmek istemiyor

Inan akşam ki konuşmamın hiç birinde pişmanlık olmayacak. Tamam demeyeceğini biliyorum. Bende biliyorum huzursuzluk çıkmasını istemeseydi. Doğru şeyler yapardı.

Benim eşinde iddia bagımlısı oynamıyorum ayakları yapıyordu geçen resmini cekmiş kuponun bende o uyurken yakaladım gerçi çok büyük meblağlar yatırmıyor ama kumar sonuçta bagımlılık bu resmen neyse odada bağırdım çağırdım ağır konuştum peşimden geldi öpmeye çalışıyor söz verdi oynamayacağına ailesi de biliyor ya yakalanmadıktan sonra herşey serbest zihniyetinde sen özür peşine düşmüşsün söz verilsin oynamasın istiyorsun ama benimki söz verdi oynamayacağıyım diye ama ne kadar doğru yakalanmadıktan sonra her yol Paris takipteyip şimdilik benimde çocuğum yok bi yandan olsun istiyorum diğer yandan bu adamamı çocuk yapacağım diye sorguluyorum eşimi sürekli yüzde yüz insan yok ama şiddet uygulaması tecavüz etmesi seni umursamaması seni sevmediğinin bariz belirtisi maalesef seni sevdiğine inancın azda olsa varsa sabret derim yoksa yol yakınken dönmek daha iyi ailen sahip çıkıyorsa maaşında var çocukta yok daha ne durmalı elalemi boşver onlar konuşur konuşur susar

Şiddette kadar getirmesi son nokta. O günden sonra hiç bir yaklaşımım olmadı. Zevk alamaz hale geldim. O günü hiç unutamadım. Günlerce ağladım. Ama gönül almak yerine üste çıktı hep. Ama artık son.

Şiddete kim dayanır eninde sonunda ayrılırsın zaten insallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…