Eşimin bu zamana kadar her dediğini yaptım. Eşim ise yapmadı. Bu yüzden hep sorun çıkaran ben oldum. Ama ben de doldum. Ailem özelimi sorgulayacak biri değil. Babam sadece bak durumunuz ortada böyle söyledi. Sende birşey söyleme dedi. Hiç bir kötü niyet yoktu.Eee o zaman bir zahmet boşasinin yahu, gecinemeyen adamin hobisi de olmayiversin.
Ama yine de yaptiklarinizi dogru bulmuyorum. Gideceksiniz gidin, kalacaksaniz da ona göre kalin ve ona gore davranin bence.
Once gidip arkadan eşi getirtmeler, aileleri toplamalar filan cok gereksiz şeyler ve bu sekilde de biyere varacaginizi sanmiyorum ben sizin. Bosuna insanlari huzursuz edip, rezillik yapiyorsunuz. Dogum gununuzdeki pastaya kadar ailenize aciklama yapiyor.
Düzelmedi zaten 1 hafta çok iyi sonra başa sarıyor. Yarın psikologa gidiyorum zaten kendim için.Ailelerin lafiyla birsey duzelmez. 10 gun duzelir sonra yine devam eder. Bu ailelerin karismasini daha yipratici buluyorum hatta ben.
Olmuyorsa ikinizde zorlamayin yok illa evli kalacagiz diyorsaniz ses cikartmayin ne diyelim. Ailelere gideceginize son care terapiste gitseniz daha iyi olur belki
Hiçbir şey yapmayın tabi ki.Merhabalar. 1,5 yıllık evliyim. Çocuk yok.
Eşimle hep kavgalarımız oldu. Ama yazacağım en kötüsüydü. Eşim Muhteşem Sultan adında bir oyuna aşırı sardı. Bir kaç ay önce bu oyuna 600 tl yatırdığını öğrendim. Sorduğumda ise ne var sende sende alışveriş yapıyorsun dedi. (Bana birşey almasını geçtim. İş için kendisine takım elbise,kışlık ayakkabıya ihtiyacını olduğunu sürekli dile getirken, aylarca bu oyuna yatırım yapmış.) Sil dedim yok dedi. Zamanını herşeyi bu oyunla geçiriyordu. Whatsapp grupları kızlı erkekli. Ben yapsam diyorum. Sen yapamazsın. Sen kadınsın dedi.) En son çare ailesine anlattım. Ailesi geldi konuştuk. Ama çözüm olmadı. Aramıza soğukluk, kavga herşey oldu. Telefonunu alıp herşeyi sildim. Tamam dedi. Birgün telefonunu kontrol ettim. Herşey geri gelmiş. Haberim yok gibi sarılarak. Benim kızdığım şeyleri yapmıyorsun di mi dedim. Benden ayrılarak oyunun başına oturdu. Gel dedim gelmedi. En son git oyun arkadaşlarınla uyu onlar sana karılık yapsın dedim. Gelmedi. Mesaj attım. Ya hemen gel ya da onları seç dedim. Yok. Kapıyı kilitleyip uyudum. Kapıya vurdu ben uyurken. Bağırmaya başladı. Aldım telefonu elinden. Camdan atacaktım. Arkamdan gelip koluyla boğazımı sıkıp beni yere fırlattı. Elimden telefonu alıp döndü arkasını. Ne kadar vicdansızsın dedim. Bağırdı. Ağladım. Gideceğim dedim. Şimdi dur yarın gidersin dedi. Çıktım arabayla. Arkamdan yemin olsun seni boşayacağım dedi. Annemlere geldim. Annem eşimi aramış. Gel buraya diye. Eşim gelemem araba yok demiş. Anneme gelmek istemeyene bahane çok. Istese taksiyle gelir dedim. Kardeşim gitti aldı. Geldi konuştuk. Ailem oyun için uzatmayın özür dileyin dedi. Eşim özür diledi. Ama o kadar kırdı ki beni. Gitmedim. Ertesi gün gittim. Gel konuşalım dedim. Yok sen gittin bitti artık. Benim evden giden bir karım yok artık dedi. Konuştum ama boşa. Ters cevaplar, umursamaz tavırlar. Telefonunu elime aldım. Tamam gidiyorum dedim. Boğazımdan tutup yere yatırıp boğazımı sıktı. Kıyafetimi yırttı. Bırak diye yalvardım. Nefes alamadım o an. Nefesim sıklaştı. Camı açtım. Bana kendini acındırma diyip camı kapattı. Tansiyon hastasıyım. İlaçlarımı içerken ilaçlarını al defol git dedi. Tamam dedim. İyi değildim. Heryerim uyuştu.Sadece bak sen böyle bir insansın dedim. Ağır cümleler kurdu. Annemi aradım beni al anne dedim. Geldi kardeşimle. Annem beni sakinlestirdi. Kardeşimle konuştu eşim. Kardeşim sadece şunu sordu. Enişte tamam ablam sinirlenmiş. Peki sen onu sakinlestirdin mi? Hayır. Annem ailesini aradı. Gelin diye. Geldiler anlattım. Babası sen erkek gibi davranıyorsun ben olsam seni boşardım. Annesi ben neler çektim. Olur öyle. Sadece şunu söyledim. Evden gitmeyecekmişim.
Oğlunuz beni dövse,öldürse, aldatsada gitmeyecek miyim dedim. Yok yapmaz dediler. Herşeyin bir başlangıcı vardır. Ama doğru kızınız yok dedim. Babamın haberi yok. Kardeşim benzeri birşey olursa hemen beni arıyorsun dedi. Neyse devam ettik. Eşim özür bile dilemedi o gün için konuşmadı bile. Ama ben kırgındım. Ama yine eşimin oyun hastalığı devam etti. Sevdiği yazarların kitaplarını aldım. Okusun diye. 1-2 baktı. Sonra yokluğunu bile farketmedi. İşten eve geldik. Yemek yedik. Topladım. Banyoya girdim çıktım. 45 dk yokluğumu farketmedi. En son geldi napıyorsun diye kitap okuyorum dedim. İyi tamam dedi. Elinde yine telefon. Neden kitap okumak yerine o oyunu oynuyorsun dedim. Unuttum dedi. 1 saattir yokum. Banyodasın sandım dedi. Konuştuk. Yok silmem. Beni seviyor musun? Ne alaka şimdi. Seviyorsan sil dedim. Bir şartla silerim. İşten çık dedi. Tamam ben oyunu seçtiğini anlıyorum. Ama herşey farklı olacak dedim. Herşeyime laf söyledi. Bende söylemesini bilirim. Ama senin gibi olmayacağım dedim 5 gündür konuşmuyoruz. Ayrı ayrı yaşıyor gibiyiz. O yine arkadaşlarıyla, oyunuyla. Çok zor durumdayım. Psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum. Bana bir çözüm yolu söyleyin. Siz olsanız ne yapardınız?
Eşim haftanın bir günü maça, bir günü arkadaşlarıyla görüşen. Rahatlaması için bile bazen içmesine bile birşey demedim. Ekstra bir de oyun eklenince ben hayatından kayboldum resmen.Bu evliliğin sorunu oyun falan değil bariz bu. Bu konuda söyleyecek çokda bişey yok açıkçası.
Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum, kadınların şu oyun olayına çok taktığını düşünüyorum. Bu bir hobidir yani bu derece karşı çıkmaya kimsenin hakkı yok. Kaldı ki saçma sapan diziler izleyeceğine futbol gibi dünyanın en gereksiz mecrasında meşgul olacağına oyun oynasın çok daha iyi. Harcadığı parada aile bütçesine zarar vermediği sürece onu ilgilendirir.
Aslında oyun son nokta oldu benim için ve yaşananlar. Ama bu kez sonSizce tek sorun oyun mu ?? Oyun sadece vesile olmuş bunları gormenize.. Size ne hakla şiddet uygular ..Bırakın gitsin .. Bu adamdan koca olmaz
Bu akşam son olacak.Hiçbir şey yapmayın tabi ki.
Ölünce otomatikman boşanıyorsunuz.
Ecelinizle aynı evde yaşamaya devam edin.
2 kez boğulmaktan kurtuldunuz ama çekirge gibi 3. boğaz sıkmasında bay bay yaparsınız.
Neyin sonu, ömrünüzün mü?Bu akşam son olacak.
Siz neden düşünüyorsunuz? Esinizin gitmesi ve bu oyun ve internet bagimliligindan kurtulmasi gerekiyor.Psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum
Sakince konuşacağım. Annemin haberi var zaten. Kardeşim alacak.Neyin sonu, ömrünüzün mü?
Camdan atlayarak mı, kocanızın ellerinde mi?
Baba evine dönüp acilen destek alın.
Akşamı beklemeniz hiçbir şeyi değiştirmeyecek. İnşallah tartışırken cesediniz çıkmaz oradan.
Bu neyin umudu gerçekten anlamıyorum.Sakince konuşacağım. Annemin haberi var zaten. Kardeşim alacak.
olabilir belki ayrılsa bile başka bi adamı içi almayacak.gözlerini falan kapatmıyor değil mi sürekli?
o zaman sen bu adamdan seks için mi ayrılmıyorsun acaba?
Inan akşam ki konuşmamın hiç birinde pişmanlık olmayacak. Tamam demeyeceğini biliyorum. Bende biliyorum huzursuzluk çıkmasını istemeseydi. Doğru şeyler yapardı.Bu neyin umudu gerçekten anlamıyorum.
Adam oyun için sizi öldürmeye kalkışmış, zerre pişmanlık yok.
Siz hala o evde ona yalvarmak için bekliyorsunuz.
Tamam dese inanıp kalacaksınız, çünkü ölmek boşanmaktan kolay sizin için.
Bu düşünmek bile iğrendirdi.olabilir belki ayrılsa bile başka bi adamı içi almayacak.
seks için evli kalmış olması suç mu? belki zinaya düşmek istemiyor
Zinaya düşmemek için potansiyel bi katille evli kalsın o zaman. Çok mantıklı çünkü.olabilir belki ayrılsa bile başka bi adamı içi almayacak.
seks için evli kalmış olması suç mu? belki zinaya düşmek istemiyor
Şiddette kadar getirmesi son nokta. O günden sonra hiç bir yaklaşımım olmadı. Zevk alamaz hale geldim. O günü hiç unutamadım. Günlerce ağladım. Ama gönül almak yerine üste çıktı hep. Ama artık son.Benim eşinde iddia bagımlısı oynamıyorum ayakları yapıyordu geçen resmini cekmiş kuponun bende o uyurken yakaladım gerçi çok büyük meblağlar yatırmıyor ama kumar sonuçta bagımlılık bu resmen neyse odada bağırdım çağırdım ağır konuştum peşimden geldi öpmeye çalışıyor söz verdi oynamayacağına ailesi de biliyor ya yakalanmadıktan sonra herşey serbest zihniyetinde sen özür peşine düşmüşsün söz verilsin oynamasın istiyorsun ama benimki söz verdi oynamayacağıyım diye ama ne kadar doğru yakalanmadıktan sonra her yol Paris takipteyip şimdilik benimde çocuğum yok bi yandan olsun istiyorum diğer yandan bu adamamı çocuk yapacağım diye sorguluyorum eşimi sürekli yüzde yüz insan yok ama şiddet uygulaması tecavüz etmesi seni umursamaması seni sevmediğinin bariz belirtisi maalesef seni sevdiğine inancın azda olsa varsa sabret derim yoksa yol yakınken dönmek daha iyi ailen sahip çıkıyorsa maaşında var çocukta yok daha ne durmalı elalemi boşver onlar konuşur konuşur susar
Eşim benden daha istekli. Hiç bu konuda şikayette bulunmadı. Hatta zorla bile oldu.
Şiddete kim dayanır eninde sonunda ayrılırsın zaten insallah düzelirŞiddette kadar getirmesi son nokta. O günden sonra hiç bir yaklaşımım olmadı. Zevk alamaz hale geldim. O günü hiç unutamadım. Günlerce ağladım. Ama gönül almak yerine üste çıktı hep. Ama artık son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?