Eşimin oyun bağımlılığı

Eşinizin size şiddet göstermesini, hakaret etmesini, ailesinin ve kendisinin size değer vermemesini bir kenara koyacak olursak, siz sürekli özür dilemeyi düşünmeyen bir adamı ayağınıza çağırıp özür diletme çabasına girmişsiniz.
Odaya gidip oraya çağırma, annenize gidip annenize aratma falan. Adam zaten umursamıyor ama özür dilese her şey tatlıya bağlanacak gibi. Gerçi ortada bir pişmanlık yok, özür yok ama hala karşılıklı yemek yenip konuşulabiliyor.
Çocuğunuz da yokken ayrılmayı düşünün. İşi bırak dediğine göre eşiniz çalışıyorsunuz da. Böyle hayat geçmez. Eşiniz hem bağımlı, hem şiddet gösteren biri, hem hakaret ediyor, hem sen kadınsın deyip cinsiyetçi bir şekilde eziyor...

İşinizi neden bırakmanızı istedi ben orayı anlamadım. Nalaka yani.

Artık çok ciddi düşünüyorum. Yarın konuşup veda edeceğim. Muhtemelen millete benim istediğimi beni aldatmadiğıni, dövmediğini gibi şeyler söyleyecek. Sadece Allahtan güçlü olmayı diliyorum.

Artık çok ciddi düşünüyorum. Yarın konuşup veda edeceğim. Muhtemelen millete benim istediğimi beni aldatmadiğıni, dövmediğini gibi şeyler söyleyecek. Sadece Allahtan güçlü olmayı diliyorum.
İnsanların ne düşündüğünü boşverin ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz gerisi önemli değil

Annem,babam,kardeşim. Lise mezunuyum. Çalışıyorum memurum. Ankarada yaşıyorum. Maddi durumum çok şükür iyi.

döndüğünde baban baskı mı yapacak?
ya da sülaleden "bak eve döndü, boşandı" diye dedikodu mu yapacaklar?
neden dönmek zor?

Kızlar haklısınız. Kendimi daha fazla ezdirmeyeceğim. Ben hep çözüm yolları ararken kendinisi hayatına devam etti. Benim kadar üzülüp canı acımamıştır. Yarın noktayı koyacağım.

Hastanelerde bunlar icin poliklinikler var üniv. Hastanelerinde ama o adam oyunu biraksa da özü bozuk.

Adam şiddet uyguluyor! Adam canınıza kast ediyor! Adam size harcadığı paranın hesabını yapıyor! Siz yalandan gidip geri mi dönüyorsunuz?! Canınız bu kadar mı kıymetsiz? 3.sayfa haberi olmaya bu kadar mı heveslisiniz?

Al sana bi öküz daha kusura bakma da abla dayak yemissin farkında main adam seni yere atiyo üstünü yirtio manyak manyak konusuyo hele babasıyla anasına hiç değinmiyorum sende diyosun ki psikologa gitcem avukata git avukata da kendini kurtar

Pskologa nie sen gidiosun?
Ruh hastası olan eşin.
Nyse enazından hamile kalma bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…