- 10 Aralık 2009
- 4.111
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
su mayhos bacı bana bıyer actırdı zamanında gelmedıde oyusden ben acmam topikim bomboş kaldı sırf onun için ölesıne bıyer actıydım ama yaranamadık
ahanda gizli bahçenizi keşfettim bacularrrr....:82:
slm bu arada herkese...:80:
burcumm hayrola buraya mı taşındın kuzummm
geçmişte vardır sen çıktıktan sonra biri geldi allah rızası için biri artık şu konuyu geyiğe taşısın yazdı gitti nerde olduğunun farkında olmadan
ahanda gizli bahçenizi keşfettim bacularrrr....:82:
slm bu arada herkese...:80:
burcumm hayrola buraya mı taşındın kuzummm
aşk olsun kız o ara çok yoğundum valla giremedim ki doğru düzgün bi de gene taşıycaklar diye de kastım muhabbet edemedik şöyle bi içtennnn
yürüü gittt nennnn cimcimem kaynatıyor gene dert bölümündeee
madem keşvettin seni de sokarız bahçeye
yalnız bizim bahçeye giren kolay kolay çıkamaz :92::92::92::92::92:
saol bacım gel senıde beklerız bız dert topiğindeydık bu konuyla beraber sonnaa yorum yapıyoduk boşannnnn hemennn dıyemeden kendumuzu geyık bölümünde buldukkk
yürüü gittt nennnn cimcimem kaynatıyor gene dert bölümündeee
kısss zaten dert bölümündeydı bu konu bızı buraya surduleerrr sonnaaa tekrar aldılar sonna geri sürdüler bızı top gibi fırlatıp durdularrr
burcum hayalimm dert topiclerinden baygınlık geldi artıkkk
accukta geyik çevirekkk:2:
hangi cimcime :44::44::44::44::44::44:
kısss zaten dert bölümündeydı bu konu bızı buraya surduleerrr sonnaaa tekrar aldılar sonna geri sürdüler bızı top gibi fırlatıp durdularrr
şu dert topiciğine konu açmaya görülsün sanıyorum ki bütün erkekler boşanılacak erkek kıvamında korkmaya başladımm...:18:
adını şey koydum olsun tövbe tövbee ne biliyimSöyleyin açımm ben adı ne olsunnnnn
len cilveli cimcimeyi dert topiğinde gördüm gecen kaynatıyorduuuu gene acuk sacuk
len cilveli cimcimeyi dert topiğinde gördüm gecen kaynatıyorduuuu gene acuk sacuk
konu başlık itibari ile dertlik içerik bakımından geyiklik ...
onlarda karar verememişlerdir...
biz şimdi bu bacuları nerelere göndersek die....
kıs onun hep başına vurmus zatencilveliyi tutak o vakit oruç onunda başına vurmuş olmasın....
onu bende görmedimaaa görmedim zilliye bak sen
bizim cyd86 ne alemde yahu o da gözükmüyo :44: