- 10 Aralık 2009
- 4.111
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
nen küçükken şekerli yoğurt mayağı olmustummmm
ayyy doğruu çocukken çok yerdikk çokta severdimmmm kız iyi aklıma getirdinnnburcuuu kız bu karıdan çok şey öğrencez heee
yaw kızlar bu sene ne doğurgan bir sene çılırıciiiyiiimmm zati biyolojik saatim arada şaşıyo bebeeeeek bebeeeekk diye bağırıyo bi de böyle arkadaşları da gördükçe duydukça bebiklerini sevdikçe fenalarda oluyorum ben yaaa
yaw kızlar bu sene ne doğurgan bir sene çılırıciiiyiiimmm zati biyolojik saatim arada şaşıyo bebeeeeek bebeeeekk diye bağırıyo bi de böyle arkadaşları da gördükçe duydukça bebiklerini sevdikçe fenalarda oluyorum ben yaaa
bacım sen doğur biz sevmeye gelekk ben yapamam şu an almıyım ama teyze olabilirimmm uygundurr
öğret bacım kurtar bu sefil gacıları ve odunlarınıben hala yerim valla en sevdiğim tatlıdır tatlı sevmeyen biri olaraktan buna bayılırım
canım benartıkk yoğurtlu tatılıarı yemıyorumm ama bı denıyeyım canım tatlı ıstdeğinde
öğreteceeem size koydum kafamaa :76::76::76::76:
hayırlı ossunn tatlım bencede erken yas 26yok olmaz biz ev aldık onun kredisi var daha 2,5 yıl bitmeden olmaz hem daha küçüküm 25 im benn
bacım sen doğur biz sevmeye gelekk ben yapamam şu an almıyım ama teyze olabilirimmm uygundurr
tatlım benım bı yeğenım oldu misss missss öle sevıyorumkı onu anlatamam kıs bıde aşkım benım ya dun 12 ye kadar koklaştıkk adı özümmmm resmini koyarım bı araosaman dıyorummmm bebek ıstıyorum dıye ama nebılıyım bıraz daha beklemek daha mı ıyı olur dıyorum sonrada
kız daha ben bebekim yaş 25 şaka bi yana ev kredimiz var canım bikaç yıl o bitsin sonra düşünürüz dayanabilirsem tabee
offf ben bu akşam bebiş görmeye gidicem ismi Nefes perşembe günü de bi arkadaşımın oğlu 1 yaşına giriyo doğum günü var ona gidicez onun da adı Furkan Ege varya böyle süt kokuyolar daha kaç tane arkadaşım doğurdu bilsniz bir ben kaldım sankimm senin yeğenine de allah uzun ömürler versin canım
öğret bacım kurtar bu sefil gacıları ve odunlarını
Bizde ev falan yok ama bende yapamam daha bi dikili ağacım yok hemde 21 yaşındayım dahaa uğraşamam bebeklee bakamam bile doğru düzgün ama öte yandan kocamın yaş geçiyor 29 bitti valla oda sıkıştırıyor yap diye bunalıyorum ama napımm istemiyorumm
saol canım butun bebişlere İNŞALLAH bızım de sağlıklı hayırlı evletlarımız olur
Bizde ev falan yok ama bende yapamam daha bi dikili ağacım yok hemde 21 yaşındayım dahaa uğraşamam bebeklee bakamam bile doğru düzgün ama öte yandan kocamın yaş geçiyor 29 bitti valla oda sıkıştırıyor yap diye bunalıyorum ama napımm istemiyorumm
puhhahaha siz gizli cevherlersiniz de çaktırmıyonuz siz varya sizzz
senin için daha erken kız hakkatten ben bile kendime bebek diyorum sen daha anne karnındasın
inşallah canım doğru zamanda hayırlısıyla olur topiklerden okuyorum korkuyorum ne çok problem yaşayan var allah korusun istediğimiz zamanda kucağımıza versin inşallah
allah rızası için şu topiğin adını değiştirmelerini isteyelim
(benim duam da dünkü gelen bacının duası gibi oldu insanlık namına biri şu topiği geyiğe taşısın mı demiişti neydi)
evet ya adı değişsin pleaseeeee he rahatsız oldu herhalde nası tepki vericeğini şaşırdı kadın geyikte olan konuyu geyiğe taşıyın diye kendini paraladı
evet ya adı değişsin pleaseeeee he rahatsız oldu herhalde nası tepki vericeğini şaşırdı kadın geyikte olan konuyu geyiğe taşıyın diye kendini paraladı
kim laa oo e acın bırınız oraya tasınakkk
En mertebeli olan açsınn bacılarrr
kim laa oo e acın bırınız oraya tasınakkk