- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 35
- Konu Sahibi OltadakiZil
ahanda buldummm odunlar ve eşleri olsunnn
hee ozamanda diycekler ki aaa siz kocalarınıza odun mu diyorsunuz nekdar genişsiniz sinir olcaz sonra bak diyimmm:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu dert topiciğine konu açmaya görülsün sanıyorum ki bütün erkekler boşanılacak erkek kıvamında korkmaya başladımm...:18:
heee bende hırslanıyomm,paranoyaklaşıyomm ama kocım ısten gelince bakıyom benımkı kanatlı odun yawww zararı yok çok şükürr
aaa görmedim zilliye bak sen
bizim cyd86 ne alemde yahu o da gözükmüyo :44:
kime ne lenn odun benım tomruk benım kapı gıbı cuzdanım varrhee ozamanda diycekler ki aaa siz kocalarınıza odun mu diyorsunuz nekdar genişsiniz sinir olcaz sonra bak diyimmm:26:
kime ne lenn odun benım tomruk benım kapı gıbı cuzdanım varr
ne mesajı yawww bu arad paris hamileymişşşşbu ne yaaaa garibbb bir mesaj gitti...
aneeeemmm gene çaşıtlar mı bastı burayı ne.....
kesinlikle ya orayı okudukça paranoyak olucam acaba benim kocamda bi anormallik mi var diye o derece normal adamı anormal yapmaya uğraşıcam yakında
evett aynennn yaaa adamlar napsınnnadamlar normal davransa "bu neden normal davranıyo ,
jest yapsa bu neden şimdi jest yapıyo diye garip garip şeyler düşünmeye başlıyom artıkın...
heee bende hırslanıyomm,paranoyaklaşıyomm ama kocım ısten gelince bakıyom benımkı kanatlı odun yawww zararı yok çok şükürr
burcummmm ne güldüm yaa kanatlı odunnn haaaa güzel tabirrr kepelek benimkinede uygun dimi bu tabirr hadi burcumla aynı olmasın benimki kalas olsun
ne mesajı yawww bu arad paris hamileymişşşş
düzenledim mesajı garip garip semboller harfler sayılar çıktı anlamsızca da...
nolduğunu anlamadım bende..
yapoma çok sevindim çok şükür sağlıkla alsın bebişini kucağına ....
ilk bebiş haberini aldık artık sıra sizde burcum...
hevukuma kedicikime mandişime ve sanada nasip etsin rabbim....
burcummmm ne güldüm yaa kanatlı odunnn haaaa güzel tabirrr kepelek benimkinede uygun dimi bu tabirr hadi burcumla aynı olmasın benimki kalas olsun
peki osaman ramazn şerbetlerimizi kanatlı odunlara kalaslara ve tomruklara kaldırıyoruzzz
peki osaman ramazn şerbetlerimizi kanatlı odunlara kalaslara ve tomruklara kaldırıyoruzzz