eşimin oruç başına vurdu..

şu dert topiciğine konu açmaya görülsün sanıyorum ki bütün erkekler boşanılacak erkek kıvamında korkmaya başladımm...:18:

kesinlikle ya orayı okudukça paranoyak olucam acaba benim kocamda bi anormallik mi var diye o derece normal adamı anormal yapmaya uğraşıcam yakında

heee bende hırslanıyomm,paranoyaklaşıyomm ama kocım ısten gelince bakıyom benımkı kanatlı odun yawww zararı yok çok şükürr

yokk kısss onları okuunca benim woody e bişey demeye dilim varmıyo...

aaa görmedim zilliye bak sen

bizim cyd86 ne alemde yahu o da gözükmüyo
:44:

ceydoş en son taşınmıştı hala bağlatmadımı ki neti...

o bu kadar duramaz girmeden ama :44:

bu ne yaaaa garibbb bir mesaj gitti...

aneeeemmm gene çaşıtlar mı bastı burayı ne.....

Son düzenleme:
kesinlikle ya orayı okudukça paranoyak olucam acaba benim kocamda bi anormallik mi var diye o derece normal adamı anormal yapmaya uğraşıcam yakında

adamlar normal davransa "bu neden normal davranıyo ,

jest yapsa bu neden şimdi jest yapıyo diye garip garip şeyler düşünmeye başlıyom artıkın...

heee bende hırslanıyomm,paranoyaklaşıyomm ama kocım ısten gelince bakıyom benımkı kanatlı odun yawww zararı yok çok şükürr

burcummmm ne güldüm yaa kanatlı odunnn haaaa güzel tabirrr kepelek benimkinede uygun dimi bu tabirr hadi burcumla aynı olmasın benimki kalas olsun

ne mesajı yawww bu arad paris hamileymişşşş

düzenledim mesajı garip garip semboller harfler sayılar çıktı anlamsızca da...

nolduğunu anlamadım bende..

yapoma çok sevindim çok şükür sağlıkla alsın bebişini kucağına ....

ilk bebiş haberini aldık artık sıra sizde burcum...

hevukuma kedicikime mandişime ve sanada nasip etsin rabbim....

AMNİN canım İNŞALLAH ama ben azcuk daha bekleme taraftarıyım

ah be canım ramazan sadece açlığımızı sınamak için değil sabrımızıda sınamak için...
bunu kocana hatırlat ama tabi iftardan sonra güzelce konuş. kalp kırınca tuttuğumuz oruçlarında bir anlamı olmuyor de.
gergin oluyorsan gerekirse yemeğe kadar az konuşalım biraz daha anlayışlı olalım birbirimize karşı de.
belki işe yarar canım....

ah be canım ramazan sadece açlığımızı sınamak için değil sabrımızıda sınamak için...
bunu kocana hatırlat ama tabi iftardan sonra güzelce konuş. kalp kırınca tuttuğumuz oruçlarında bir anlamı olmuyor de.
gergin oluyorsan gerekirse yemeğe kadar az konuşalım biraz daha anlayışlı olalım birbirimize karşı de.
belki işe yarar canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…