- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
Aman onu bile alamaz oyapraklı şeylere karşı alerjisi var sanırsam adama ne yıldönümü hatırlar ne bişe benimkinin kanatları bile yok ozaman eylülde doğum günüm var diyorumki bak sahilde güzel yerler varmış süpriz falan yapıcaksan ben buralara gelirim dedim adam diyo ki unutmazsam yaparız ne bu şimdi kalas değil miii
öle olucak zaten en son kendini iyice odun sanıcak allah muhafazaaynen benımkıde ne ıstıyosun dıye sorar cunu hedıye alma fobısı varrrr strese giriyor resmen bende suprız olsun ıstıyom şöle paketı acarken heyecan duyayım ıstıyommm ama yokkk odun tomruk ıste senkı doğru mesleği secmiş hayatım ama çok haşır neşir olmaktan daha da ilerler ben sana sölüyüm
öle olucak zaten en son kendini iyice odun sanıcak allah muhafaza
ayyy dun teyzeme gitttim yemekte ne vardı bıl dolmaaa ne kadar temiz kalplıyım yawww didim teyze valaha bende yapacaktım eşimide çağırdım bı guzel yedık bugun evdeyım nepişirsem diye dusunuyorum köfte patates yapacam çorbada var bugun izinim bitiyor benımkı dıyokı akşama pizza söliyelim sen yorulmaa hemen yemek işi aradan cıksınnn
Ne izni laaa anlamadımmm
len kömür iznine cıktım dıdıydım yaaa bıttı bugunnn benımkı yemek ısmarlıyalım eve dıyorrr bak burdaa kafa calışıyo ama ısıne gelince
heee temem jeton düştü lenn boşver yapmaa söylesin dışardann
yok ya yapacammm yarın temizlik yapmayı dusunuyorumm osaman sölerizzz zaten köfte önceden yapmıştım buzlukta hazır yanına pates kızartcam okadar amma görüyon dımı dusunemeyen adam işine gelince nasssı da dusunuyooo
Konu yemek olunca benimkide aynısını yapıyor tasalanma yanlız değil seninkiyarın nası temizlik yapıcan çalışmıyonmu bacımm
kız konu yemek degel konu diğer konu sen yorulmaaa yemek işi biran önce bıtsın kı anla işteiş çıkıs yapacam tatlımmm eve gidince
Amannn allahım nası düşünemedimmmmm yok yok bunlar kardeş olabilirler mi acaba
olabiirler valla bu kadar benzerlık e ikisde odun sonuctaaaaa
Ben sinir oluyorum böyle yaptığı zaman sanki beni kandırıyo gibi geliyor ozaman onu boğmak istiyorummmm
hııımmmm hep ole olsalarya dımıııı yok
yok anacım yokkk tınnnnnnnnnnnnnn
aynen çerezini ver kolasını ver kumandasını ve bıde cılve yappp yeterrrr işte onun hayttan beklentısı bunlarrr
benımkıde haftasonu yedı dondurmayı bıtırdı yaaa yuhhhh dıyorumm oda dolapta bozulacak dıyooKesinlikle aynıı...Hep yesin hep yesin dün akşam abartısız bir kilo dondurma yedi 2,5 lt kola içti tek başına hemde çok kısa sürede bende dedimki şimdi mide fesatından gidicen adam hala yemeğe devam ettii