eşimin oruç başına vurdu..

ya kızlar size bişrşey danışıcam

sor anammm bekliyoruzz

şaka şaka ya sadece danışıcam ben yine birkaç gün surat yaptımda sonra dayanamadım barıştım.

Aybizimkisi gece uyuyoruz baktım konuşuyor bu sayıklıyor ama anlaşılmıyor genelde bazı gecelerde sayıklarda o gece bu bir bağırdıki resmen korktum Kızlar kaçmayın ama falan diye sonra sustu...

Sabah oldu neyse bende surat 5 karış tabi noldu falan diyor ama ben konuşmadım akşama kadar 10 kez aramıştır sonra söyledim AYNEN tepki bu AMAAAANNN aşkım kimbilir kabusmu görüyordum falan dedi sizce birşey varmıdır.

sadece beni azıcık rahatların kuzucuklar yok canııımm sende olurmu falan diyin kocicin seni seviyordur yapmaz falan diyin yani yada buna benzer şeyler..

nen ınternetten onu bende okudum ben sole okuyanların anlatımını merak edıyodum

Bacım şimdi bu örgüt illimunati 4 büyük rahibi 4 büyük elementle öldürüyorlar sonra o bilim adamıda o kızla beraber vatikandaki cinayetleri çözmeye çalışıyor valla ben 2 gunde bıtırmıstım okdar sürükleyiciydi sende begenırsın emın ol:18:

kız benim soru arada kaynadı ya ne kadarda uğraşmıştım yazmak için yada cevaplar o kadar yoğunki site kilitlendi

bu patronlar salak heee

7/24 netteyiz bide bize para ödüyolar

adına da maaş diyolar

he laaa kuzummmmm
temam alıyommm

yaaa ama bak sinirden getiricem yine bir kalıp çikolata yedireceksiniz bana ya cevaplasanıza ya

kız benim soru arada kaynadı ya ne kadarda uğraşmıştım yazmak için yada cevaplar o kadar yoğunki site kilitlendi

Kesin seni aldatıyorrrr hemen boşan sen nasıl buna katlanıyorsunnnn
Oooooooo sen ne anlatıyosun benim kocam hikaye anlatır gecelerii hemde ne hikayeler gündüz ne yaptıysa anlatırrrr hatta geçen gün uykusunda diyokiii güllllll taş bebeksinnnn artık düşün gerisinnn demekki tüm gün beni düşünüyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…