eşimin oruç başına vurdu..

kusura bakma ama içimde tutamıycam

yuh odun demek istiyorum

Vay boş beleş gacılar vay...sizin işiniz gücünüz yokmu ?

ya ben gelemıyorum aklım burda.çok işim var ne yapcam şimcik

kusura bakma ama içimde tutamıycam

yuh odun demek istiyorum

sana küseyimmi ya insan ahşap falan der ama dimi ...azıcık ucundan kırılır gibim oldum... ben evlilik hayatımı en içten dugularımla anlatayım sizlere ama siz benim ahşabımı odun yapın alacağınız olsun ya küstüm işte ya
odun dediniz ya odun odun odun

..

...

....

ŞAKA ŞAKA

Son düzenleme:

valla kusura bakma canım espiri mayetindeydi yoksa seninki kalas odun statüsünden çoktan çıkmış

ne de olsa sen iyi bir marangozdun dimi unutmadım

valla kusura bakma canım espiri mayetindeydi yoksa seninki kalas odun statüsünden çoktan çıkmış

ne de olsa sen iyi bir marangozdun dimi unutmadım

şaka yapıyorum canımcım benim kırılmam ben ahşabıma odun dedin diye biraz tuhafıma gitmişti

kızlar bu benimki bağırdıya rüyasında '' kızlar kaçmayın falan diye '' bende o an düşündüm aç tavuk kendini darı ambarında falan görür diye huahaha

YA ben anlatmakla bitiremem bizimkinin yaptığı ahşaplıkları ama galiba bende onun bu tarz çocukluklarını saflıklarını sevdiğim için evlendim yinede kocacimdir o benim ne kadar kızsamda

ya kızlar pizza hamuruna ne konuluyordu ya un süt yumurta yağ başka birşey varmıydı benimki aradı akşama pizza istiyormuş yine açıkmışmış sanki farklı bir durummuş gibi aşkımmmm bugün çok acıktım diyor

ben un,yag,yas maya,az toz seker,tuz ve su koyuyorum süt ve yumurta hiç duymadım canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…