- 10 Aralık 2009
- 4.111
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
kuzum ben korku gerilim izlerken uyuyup kalıyorum bizimkiside kızıyor amanapalım o da romantik bir filmde aptalca yorumlar yapıyor.
Geçenlerde bana neydi karınlardaki aymıydı neydi onu alayımmı sana diyor izlemek için Bahsettiğide Alacakaranlık
kusura bakma ama içimde tutamıycam
yuh odun demek istiyorum
Vay boş beleş gacılar vay...sizin işiniz gücünüz yokmu ?
ya ben gelemıyorum aklım burda.çok işim var ne yapcam şimcik
sana küseyimmi ya insan ahşap falan der ama dimi azıcık ucundan kırılır gibim oldum ben evlilik hayatımı en içten hayatayım sizlere ama siz benim ahşabımı odun yaptınız alacağınız olsun ya küstüm işte ya
..
...
....
ŞAKA ŞAKA
açmasaydın konuyu bacım cezalısın çıkamazsın topicten
Vay boş beleş gacılar vay...sizin işiniz gücünüz yokmu ?
ya ben gelemıyorum aklım burda.çok işim var ne yapcam şimcik
valla kusura bakma canım espiri mayetindeydi yoksa seninki kalas odun statüsünden çoktan çıkmış
ne de olsa sen iyi bir marangozdun dimi unutmadım
şaka yapıyorum canımcım benim kırılmam ben ahşabıma odun dedin diye biraz tuhafıma gitmişti
hacı geyık olsun dıye acmadım ben bu konuyu ne bılem...bır ıkı cvp yazarlar sonra herkezın konusu gıbı mazıye karısır dedım..ne bılem geyıge donuscegını
amaaannn herkes mutlu geyiğe devam SUSMASIN çeneler çalışsın
selamlar bayanlar,, yazıları okudum girip geyik yapayım dedim ama doğru yer mi bilmiyorum =))
selamlar bayanlar,, yazıları okudum girip geyik yapayım dedim ama doğru yer mi bilmiyorum =))
ya kızlar pizza hamuruna ne konuluyordu ya un süt yumurta yağ başka birşey varmıydı benimki aradı akşama pizza istiyormuş yine açıkmışmış sanki farklı bir durummuş gibi aşkımmmm bugün çok acıktım diyor
efet evet ivit hatta avat doğru yerdesin kuzum
nerelerden böyle kuzum.