- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
oh ıyısın balımmmm bende 2 bıber bı kabak doldurum artıkn eve gıdınce corbada var yoğurt felan hallederızYa bende çok seviyorumm ama akşam arkadaşlarla çıkıcaz bu gun bende yemek derdi yokkkkk nihahahahahahah
telaşa dusmus kocannn olmadı bı kuzu sardırsaymıs kasabasorma ya komşular gitti onların bulaşığı derken benim canavar geldi ben açım ben açım ne yaptın haydi hemen hazırlamaya başla yoksa iftara yetiştiremezsen naparız dışardan pide söyleyeyimmi yetişmezse ( bu arada bunu dediğinde daha saat 5 buçuk filan ) sorma yani
Ayy benimki okdar yemez az az yer ama sık sık yer sagolsun kendilerrBurcuuuu nirdesinnn sennnnnn başka forumlarda mı geziyon ne var ne yok forumda ayrılan barışan boşanan
kitap arıyorum kuzular tavsıye edecgınız bısey varmı
aloooooo yazsanıza nennnnnn
Bak bak şimdi ne dicem benimkisi olsa şimdi ne derdir ben sorardım ne tarz diye o da böyle okumalık falan derdi ve gülerdi ya garibim
Hıı BU arada NE TARZ canım
aloooooo yazsanıza nennnnnn
yaw yazıyorum beklıyorum bıdaha yazıyorum sonna bıdaha amaa cevap gelmiyiiiii yavaslık mı var yoksam sız başka seylerlemı meşgulsunuz bakemmmmmjgfasldkfşcşfjsd pardon yazsanaıza diyince heyecanladım
Ne kızıyosun bayannnn anca kendımıze geldıkk yettım gariii elif şafağın son kitabı iskenderi alıcam bende merak ediyorum onu
yaw yazıyorum beklıyorum bıdaha yazıyorum sonna bıdaha amaa cevap gelmiyiiiii yavaslık mı var yoksam sız başka seylerlemı meşgulsunuz bakemmmmm
surukleyıcı bısey olsun ama kesınlıkle tarıh olmasın
Ya ıkı saat cevap ıcın beklıyorum veremmm oldummmmmmmmmmmmm
konusu neymıssss benımkı olsa ıskenderı yemeğe gıdek derdııı kesin
melekler ve şeytanlar gerçekten sürükleyici sonra birde şey vardı kız uçurtma avcısı gerçekten sürükleyicidir yani
Ya ıkı saat cevap ıcın beklıyorum veremmm oldummmmmmmmmmmmm
Bilmiyom ki sadece kıtabın arkasını okudum ondanda bıse anlamadım
ama AŞK süperdi buda öledir buyuk ıhtımalll
melekler ve şeytanlar gerçekten sürükleyici sonra birde şey vardı kız uçurtma avcısı gerçekten sürükleyicidir yani
ısımlerını duydum konuları hne bacım onların
Hee bak burcu melekler ve seytanlar süperrrrr
Acayip güzelll onu okumalısınnn