eşimin oruç başına vurdu..

Vışşşşş buda güzel tarifmiş heee ama benimki tavuğu yer ben patlıcanı saol şekerimmmm

Vışşşşş buda güzel tarifmiş heee ama benimki tavuğu yer ben patlıcanı saol şekerimmmm

valla zor ayırır tavuğu içinden bu yemek sıvı soslu bi yemek olmuyo kesilip spatula ile servis edilecebilecek bi yemek oluyo biraz zor bulur tavuğu içinde beşamel sosa bulanmış oluyo çünkü ama gerçekten çok lezzetli

kız bunların hepsinin yakası kayıkmış kaynanam benimkinin küçüklük fotolarını gösterdide aynı tarif ettiğin gibi.

Komşular kalkmak bilmedi biz napakkk

sorma ya komşular gitti onların bulaşığı derken benim canavar geldi ben açım ben açım ne yaptın haydi hemen hazırlamaya başla yoksa iftara yetiştiremezsen naparız dışardan pide söyleyeyimmi yetişmezse ( bu arada bunu dediğinde daha saat 5 buçuk filan ) sorma yani

sorma ya birde kavurma yiyor amaann canı sağolsun kocicimin ya yisin yisin büyüsün yakında 0.1 ton olcek artık kg değil tonlada ifade edebileceğiz yani

Ayy benimki okdar yemez az az yer ama sık sık yer sagolsun kendilerr Burcuuuu nirdesinnn sennnnnn başka forumlarda mı geziyon ne var ne yok forumda ayrılan barışan boşanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…