- 1 Ağustos 2011
- 364
- 1
- Konu Sahibi OltadakiZil
ya kızlar size bişrşey danışıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydı sor sor sor
günaydın kuzucuklarrrrrrrrrrrrrr
günaydın kuzucuklarrrrrrrrrrrrrr
evde kahvaltıda yenir :44:
günaydın canım saat kaç kız aa
anenemmm topickimizin neşe si gemişşşş
konusu ne bacım ne anlatıyor ondaa
Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati'nin izini bulmaya çalışırlar.
Brown bu romanda tıpkı bir hokkobaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor.
Kitabın konusu cicimmm
bıde aklından bır sayı tut
iz
bu kıtaplarda guzaelmış
ben senin gibi 2,80 yatmıyom evde iş var iişşşşşşşşş
ivit o benim
sor anammm bekliyoruzz
he laaaa işdeyis dımı ıyı hatırlattın
nen ınternetten onu bende okudum ben sole okuyanların anlatımını merak edıyodum
he laaaa işdeyis dımı ıyı hatırlattın
bu patronlar salak heee
7/24 netteyiz bide bize para ödüyolar
adına da maaş diyolar
temam alıyommmBacım şimdi bu örgüt illimunati 4 büyük rahibi 4 büyük elementle öldürüyorlar sonra o bilim adamıda o kızla beraber vatikandaki cinayetleri çözmeye çalışıyor valla ben 2 gunde bıtırmıstım okdar sürükleyiciydi sende begenırsın emın ol:18:
kız benim soru arada kaynadı ya ne kadarda uğraşmıştım yazmak için yada cevaplar o kadar yoğunki site kilitlendi