eşimin oruç başına vurdu..

konusu ne bacım ne anlatıyor ondaa

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri'nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra'nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati'nin izini bulmaya çalışırlar.

Brown bu romanda tıpkı bir hokkobaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor.

Kitabın konusu cicimmm

bıde aklından bır sayı tut
iz

bu kıtaplarda guzaelmış

ya kızlar size bişrşey danışıcam

sor anammm bekliyoruzz

şaka şaka ya sadece danışıcam ben yine birkaç gün surat yaptımda sonra dayanamadım barıştım.

Aybizimkisi gece uyuyoruz baktım konuşuyor bu sayıklıyor ama anlaşılmıyor genelde bazı gecelerde sayıklarda o gece bu bir bağırdıki resmen korktum Kızlar kaçmayın ama falan diye sonra sustu...

Sabah oldu neyse bende surat 5 karış tabi noldu falan diyor ama ben konuşmadım akşama kadar 10 kez aramıştır sonra söyledim AYNEN tepki bu AMAAAANNN aşkım kimbilir kabusmu görüyordum falan dedi sizce birşey varmıdır.

sadece beni azıcık rahatların kuzucuklar yok canııımm sende olurmu falan diyin kocicin seni seviyordur yapmaz falan diyin yani yada buna benzer şeyler..

nen ınternetten onu bende okudum ben sole okuyanların anlatımını merak edıyodum

Bacım şimdi bu örgüt illimunati 4 büyük rahibi 4 büyük elementle öldürüyorlar sonra o bilim adamıda o kızla beraber vatikandaki cinayetleri çözmeye çalışıyor valla ben 2 gunde bıtırmıstım okdar sürükleyiciydi sende begenırsın emın ol:18:

kız benim soru arada kaynadı ya ne kadarda uğraşmıştım yazmak için yada cevaplar o kadar yoğunki site kilitlendi :KK52:

bu patronlar salak heee

7/24 netteyiz bide bize para ödüyolar

adına da maaş diyolar
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

he laaa kuzummmmm
Bacım şimdi bu örgüt illimunati 4 büyük rahibi 4 büyük elementle öldürüyorlar sonra o bilim adamıda o kızla beraber vatikandaki cinayetleri çözmeye çalışıyor valla ben 2 gunde bıtırmıstım okdar sürükleyiciydi sende begenırsın emın ol:18:
temam alıyommm

kız benim soru arada kaynadı ya ne kadarda uğraşmıştım yazmak için yada cevaplar o kadar yoğunki site kilitlendi :KK52:

Kesin seni aldatıyorrrr hemen boşan sen nasıl buna katlanıyorsunnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Oooooooo sen ne anlatıyosun benim kocam hikaye anlatır gecelerii hemde ne hikayeler gündüz ne yaptıysa anlatırrrr hatta geçen gün uykusunda diyokiii güllllll taş bebeksinnnn artık düşün gerisinnn demekki tüm gün beni düşünüyorrrr:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X