- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
Sakaryada canımm
ee yakın sayılırız bende ıstanbuldayımmm ya şu pilavın tarıfını hala vırmedınız haaaa
ne yapıyorsunuz kızlar
roose sen niye ilaç kullanıyorsun:44:
Adet düzensizliğim için canımm
Hacı nerdesin sen yaaaa amma kulaklarını çınlattık burda
forummu çok yavaş ..benım pc anlamadım..cvp yazıyorum..çok geç gdııyor..
Azıcık pkoluyum da
bende de var doktor dedı.adetının 21 gunu gel test yapacagım sana..bakım gıdecem...bende buyuk ıhtımal pkoluyum..en son 26,05,2011 de adet oldum
bugun 8 agustos 2011 artık sız hesap edın ne kadardır olmadıgımı benım matematıgım yetmıyor....
aneee bu bildiğimiz pilav ben genelde 1 bır yaparımmm1 bardak pirince 2 bardak su koyuyorsun bacım üstüne peçete kapatıyosun pişiriyorsun arkadaşım
aneee bu bildiğimiz pilav ben genelde 1 bır yaparımmm
pko ne laaaa nen bende ne meraklıyım haaa
naasssıı tutmuyor gııııı ben 1 fıncan priniç aynı bardakla su koyarım tene tene olurrr bazan azcuk daha eklerim oda bardagın dıbı kadar dıyım sana çok fazla atestemı yapıyon bacımm yoksamm princler göz göz olunca altını iyicee kısıcan pişince altını kapatacan kağıt havlu kapatcan demelencekBenim tutmuyor ozaman su ekleyince de risotto oluyor
haaa ole dıyınenızsenıze benım kızken adetım duzensızdım evlendım maşşaalh duzene gırdı yawww benım odun ılk kez bı ıse yaradı dur akşama gıdınce opeyımPolikistik over yani yumurtalıkta kist oluyor bacımm