eşimin oruç başına vurdu..

Ya geçen akşam titanik vardı bitek onu böle sarılıp izledikkk :KK43::KK43:

İveeett bebeğimm yaptım süper olduuu tadından yiyemedik okdar yanii ama harbiden güzel oldu içine biraz da bezelye havuç koydum manyak olduuu :KK66:

siz alın güzel güzel filimler hep adamlardan beklemeyin izlemediyseniz incir reçeli filmini izleyin birlikte tavsiye ederim...

bu arada pilav için tebrikler kuşum arada mısırlısını da yap o da güzel oluyo
:KK56::KK56:

Bizim de çamaşır odamız var ama sadece beyimizin dağınıklığı baş gösteriyor.Çoraplarını her zaman banyoya atar sağolsun ama gel gör ki çıkardığı şortu daimam odanın ortasında ve nasıl çıkarmışsa öle durur geçen gün bilerek kaldırmadım adam akşam geldi aynı şekilde geri giydi hiiiiiiç yadırgamadı:KK62:

ya ben bunu kaçırmışım benimkide kapı arkasına asar ama çıkardığı haliyle ters...

aşkım ya lütfen kapının arkasına asma artık şunları diyince zaten senin çamaşırlaarından bana yer yokta falanda filan sayılır ya koskoca gardrop ona işliyor 4 adım fazla atmamak için kapı arkasına asıyor.

siz alın güzel güzel filimler hep adamlardan beklemeyin izlemediyseniz incir reçeli filmini izleyin birlikte tavsiye ederim...

ne pilavı ne tarıfı bende ıstıyommmm nen evde dvd yokk ama alacammm

Ayyy ben o filmi izledimm ne ağladım ne ağladımmmm.O ısrada benimki her zamanki gibi uçmalı filmleri izliyod bende laptoptan izledim kulaklıkla arada oda baktı filmin sonunda diyo ki öldü dimi kız niye ağlıyon ben sana başında söylerdim ölceğini diyorr ruhhsuzzz:63::63:
Sana da teşekkür ederim tarif içinn bebeğimmm

Ya geçen akşam titanik vardı bitek onu böle sarılıp izledikkk :KK43::KK43:

İveeett bebeğimm yaptım süper olduuu tadından yiyemedik okdar yanii ama harbiden güzel oldu içine biraz da bezelye havuç koydum manyak olduuu :KK66:

ya biz titaniği izledik herşey çok güzel son sahneler ben salya sümük benimki yanağımıokşuyor falan sonra filim bitti bizimkinden çıkan yorum aynen şu......
......ya çocuk salak
...Neden öyle dedin aşkım işte kızı tahta parçasına çıkardı kendisi buz gibi suda can verdi sevdiği uğruna
.......olsun yinede salak 5 dakika sen bineceksin o tahtaya 5 dakika kızı bindiricen ne oldu öldün işte bak kız kaldı neye yarar
......(ben şoookkk ben bu ahşaplamı evliyim)
....?????
.....AMA OLSUN BEN İYİ BİR MARANGOZUMDUR.

Ayyy ben o filmi izledimm ne ağladım ne ağladımmmm.O ısrada benimki her zamanki gibi uçmalı filmleri izliyod bende laptoptan izledim kulaklıkla arada oda baktı filmin sonunda diyo ki öldü dimi kız niye ağlıyon ben sana başında söylerdim ölceğini diyorr ruhhsuzzz:63::63:

Aynı benimki aynı ya dünya ağlıyor filme ödüller oskarlar alıyor bizimkisinden cevap yookkhh o kadarda değilmiş.
tabi sinema eleştirmeni kendisi ama rambo filmlerinden kalma

ne pilavı ne tarıfı bende ıstıyommmm nen evde dvd yokk ama alacammm

canım standart pilav tarifiydi msn den görüştüydük bişey kaçırmadın balım

bişey değil cnm ama seninki de harbi ruhsuz yaaaa:KK47:

ya biz titaniği izledik herşey çok güzel son sahneler ben salya sümük benimki yanağımıokşuyor falan sonra filim bitti bizimkinden çıkan yorum aynen şu......
......ya çocuk salak
...Neden öyle dedin aşkım işte kızı tahta parçasına çıkardı kendisi buz gibi suda can verdi sevdiği uğruna
.......olsun yinede salak 5 dakika sen bineceksin o tahtaya 5 dakika kızı bindiricen ne oldu öldün işte bak kız kaldı neye yarar
......(ben şoookkk ben bu ahşaplamı evliyim)
....?????
.....AMA OLSUN BEN İYİ BİR MARANGOZUMDUR

ben duydum o filmi arkadaşlarfalan izlemiş bizimkine dedim....
....ne o ege filmimi yemek tarifi falan vardır boşver onu dedi ve güldü ciddimisin diye sordum şaka şaka yaptı.

eğerki ciddi olsaydın birkez daha seninle evlenirken alkollümüydüm diyecektim dedim.

RooSE , mytos ,BURCUHAYAL , arkadaşlar benim kapım çaldı çat kapı komşular ben biraz kaçıcam yine gelirim şimdilik öpücüks

kızlar ben bir iki saate kadar gönderirim komşuları şamataya devam ederiz şimdilik öpücüks bye bye anacım

ya kızlar konumuzla alakasız ama bişey sorucam size diğer topiğe yazmak istemedim

ben 10 aylık evliyim ve şimdiye kadar eşim korunuyodu şikayetimiz de yoktu...

ancak ben şiddetli regl dönemlerini çok ağır geçirdiğim için doktor bana doğum kontrol hapı önerdi yazz 24+4 neyse aldım yaklaşık 15 gündür filan kullanıyorum..

ama göğüslerim inanılmaz derecede sızlıyo çok hassaslaştı...doktorum da tatilde şimdi bıraksam regl olcam günlerim şaşıcak bırakamıyorum da mecbur bu kutuyu bitircem...

sizin başınıza da geldimi böyle bişey yan etkilerinde hafif göğüs hassasiyeti diyo ama benimki fena halde üstüne yatamıyorum bi de isteksizlik yaptı ne biçim meretmiş bitsin hayırlısıyla da içmiycem bidaha sizde de oldumu aynı şey yaa offf
:KK59::KK59::KK59::KK59:

Son düzenleme:
ya kızlar konumuzla alakasız ama bişey sorucam size diğer topiğe yazmak istemedim

ben 10 aylık evliyim ve şimdiye kadar eşim korunuyodu şikayetimiz de yoktu...

ancak ben şiddetli regl dönemlerini çok ağır geçirdiğim için doktor bana doğum kontrol hapı önerdi yazz 24+4 neyse aldım yaklaşık 15 gündür filan kullanıyorum..

ama göğüslerim inanılmaz derecede sızlıyo çok hassaslaştı...doktorum da tatilde şimdi bıraksam regl olcam günlerim şaşıcak bırakamıyorum da mecbur bu kutuyo bitircem...

sizin başınıza da geldimi böyle bişey yan etkilerinde hafif göğüs hassasiyeti diyo ama benimki fena halde üstüne yatamıyorum bi de isteksizlik yaptı ne biçim meretmiş bitsin hayırlısıyla da içmiycem bidaha sizde de oldumu aynı şey yaa offf
:KK59::KK59::KK59::KK59:

evet bacım malesef benimde öle sanki 2 adet patlamaya hazır füze taşıyorum ama napalım mecbur biticek ben yasmin kullanıyorum ara ara oluyor banada:KK59:

evet bacım malesef benimde öle sanki 2 adet patlamaya hazır füze taşıyorum ama napalım mecbur biticek ben yasmin kullanıyorum ara ara oluyor banada:KK59:

canım eşimin korunması 1000 kat daha iyiymiş böyle olucaksa bitince içmem sinir küpü gibi geziyorum ortada yaa 15 gündür hem canım acıyo hem gerginim :KK47::KK47:

Son düzenleme:
X