- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 38
- Konu Sahibi OltadakiZil
Malesef banada aynısı oluyorr yavaş sanırım
hacı az face gelsene mümkünse:82:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef banada aynısı oluyorr yavaş sanırım
haaa ole dıyınenızsenıze benım kızken adetım duzensızdım evlendım maşşaalh duzene gırdı yawww benım odun ılk kez bı ıse yaradı dur akşama gıdınce opeyım
hacı sen ne ttın pazar gunu nennhacı az face gelsene mümkünse:82:
Benimde tam tersi evlendikten sonra sapıttı
hımmmm senın wodyy bukonuda da başarasız oldu dımekkk
Malesef bebeğim eksi aldı bu konuda aksine dengemi bozduuu
eeee nassı tanıstınız kız sızzz
Patronumdu kendisi 3 ay sonra nişanlım oldu sonradan eşim oldu işte Siz nasıl tanıştınız bacım
Patronumdu kendisi 3 ay sonra nişanlım oldu sonradan eşim oldu işte Siz nasıl tanıştınız bacım
Sen nasıl tanıştın bakalım hoşşş hanımmmm kenardan gülmeyle olmuyor
Kazanlar kaynamıs yıne
Ben de pco var kızlar ama kontrol altında cok sukur...
Ben de evlenınce ılac kullanıcam...
Tecrubelı hatunlar doktor bana dugunden bı ay evvel baslaman yeterlı dedı sız de ole mı yaptınız?
bizimki çokk uzun hikayeee bı ara uzunca analtırım kısaca teyzemlerın dukkanın ortagıydı teyzemin butun numaralarına rağmen görmek nasıp olmayan adamı kebapçıda gördüm ayak ustu rastlantı uzerıne 7 yıl cıktık sonna evlendık tanıştığımızda 18 lik çıtır ıdımmPatronumdu kendisi 3 ay sonra nişanlım oldu sonradan eşim oldu işte Siz nasıl tanıştınız bacım
benim durumum çok vahim bacım ilkokul sıralarından beri arkadaşım olur benim herif sümüklü hallerini bilirim yani
dile kolay tam 11 yıl aynı sınıftaydık
11 sene görmemişiz birbirimizi sonra araya kosakocaman 5 sene girdi...
bir karşılaştık...o gün bu gündür birlikteyiz işte...
bizimki çokk uzun hikayeee bı ara uzunca analtırım kısaca teyzemlerın dukkanın ortagıydı teyzemin butun numaralarına rağmen görmek nasıp olmayan adamı kebapçıda gördüm ayak ustu rastlantı uzerıne 7 yıl cıktık sonna evlendık tanıştığımızda 18 lik çıtır ıdımm
sağol canım senınkıde bozulmasınnnnAMİNNNNN/ yıl çıktınız demek hee maşallahhh allah bozmasınnnn aminnn
benim durumum çok vahim bacım ilkokul sıralarından beri arkadaşım olur benim herif sümüklü hallerini bilirim yani
dile kolay tam 11 yıl aynı sınıftaydık
11 sene görmemişiz birbirimizi sonra araya kosakocaman 5 sene girdi...
Bir karşılaştık...o gün bu gündür birlikteyiz işte...
Ayy küçüklüğünüzü düşündüm de birden ne ka güzel ya keşke bizde küçükkene tanışaydıkk