- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
napyım yawrum dun evdeydık akşam dısarı cıktık yemeğe bugunde işte malum pzt senduromu işdeyimmm sen napaysunSorun değil bebeğimm günaydınnnn nasılsın neler yapıyosun canım görüşmeyeli??:90:
Kız sevgi pıtırcığı sen napıyosun taze gelin adayı :80:
napyım yawrum dun evdeydık akşam dısarı cıktık yemeğe bugunde işte malum pzt senduromu işdeyimmm sen napaysun
Nolsun roose ya geldık ıse ıste, nobetcıyım bı de bugun
Bugun pek sevgı pıtırcıgı modunda degılım sabah sınırlendım benım adama eccuk
Bugun sızden yanayım
Roose...
Bugun dıle benden ne dılersen ıstedıgın herseyı soylerım erkek mılletıne kuzum
Çalısıyormusun bu arada?
Ayy biz kös kös oturduk evde saçma sapan filmleri izledi kocam sağolsun bende ifrit olmakla meşguldum deli oldum haftasonu ya şimdide öle oturuyorum aman offf
gunduz bende oleydım aynenn saçma sapan cemazül evvelden kalma fılmlerı ve hayvanların alemını izlemekten kusacaktım artıkın
Sorma hele o belgesel kanalından bıktım hayvanlarla ilgili herşeyi biliyorum artıkk
aynennn bıde dıgı turk ılk yılımızı doldurduk dıye hedıye bı kanal göndermiş natıonal geo.wide yaaaa naassssııııı sevındım bılemezsın tamam bazen bende seyredıyorummm ama bıktırıyor ınankı evımızde aslanlar kaplanlar ve surungenler var onlar yoksa erman toroğlu ve 11 tane adem var offff offfff
Neden digitürk aldık bilmiyorum ki bende seviyorum ama süreli bir yılan köpek balığı görmek hiç hoş değil.Tabi bide şu havada uçuşan adam filmleri nefret ediyorum ya ne anladın ne anltıyor diyorum kavga ediyolar işte diyor
haaa aynenn sızın eve erman toroğlu ve ekibi girmiyor herhaldeeee bizim ev kahhh amazon kahhh stadyummm len dıyorum sen galatasaraylısı dıger takımları ne seyrdeıyosunn hiç işte bakıyor sporun her alanıyla ılgılenır benım kocam voleybol,basket,plaj voleybolu tenıiiiiissss karete:82:
Karateyii evde yapıyoruz biliyosunAllahtan benim kocam futbolu hiç izlemez sadece fenerbahçelidir ama aziz yıldırımın içeri girdiğini bile ben söledim varda yoksa kanaltürkte çıkan saçma sapan filmler ve nat.geo.wildd ne kadar kültürlü kocam işte her türlü hayvan ilişkisini bilir
eve bir tv daha alacam bu böle olmazzz tatlım yaaaa yüz yllar oncesının filmi seyredılırmı ben sınema açıyorum bu 2-3 oldu dıyor kendı ise vandamın portakalda c vitamını oldugu zamanları seyredıyor yok cok sıkılıyorum ınankı
eve bir tv daha alacam bu böle olmazzz tatlım yaaaa yüz yllar oncesının filmi seyredılırmı ben sınema açıyorum bu 2-3 oldu dıyor kendı ise vandamın portakalda c vitamını oldugu zamanları seyredıyor yok cok sıkılıyorum ınankı
bizim eve o teknolojı gırmedı henusss ınternet yok hatta pc bilem yokkk aman ıtemıyorum zatennn dert topiklerini görüyon busuru derttt gercı yapacak adam heryerde yapar ama boşver bıde yok ben gırecem yok sen gırecenle ugrasamam en ıyısı ufak bı tv alayım kendıme yatak odasına yada mutfaga huzur ıcınde ızleyeyım başka odayada gırınce peşime dusuyo yanımda oturrrr dıyeBende çok sıkılıyorum ama ben kendimce çözüm buldum alıyorum laptopu gidiyorum yatak odasına izliyorum dizilerimi oda her seferinde olduğu gibi o filmleri izleyerek koltukta uyuya kalıyor
Hayır taze işsizim bendesen nerde çalışıyosun
gunduz bende oleydım aynenn saçma sapan cemazül evvelden kalma fılmlerı ve hayvanların alemını izlemekten kusacaktım artıkın
aynennn bıde dıgı turk ılk yılımızı doldurduk dıye hedıye bı kanal göndermiş natıonal geo.wide yaaaa naassssııııı sevındım bılemezsın tamam bazen bende seyredıyorummm ama bıktırıyor ınankı evımızde aslanlar kaplanlar ve surungenler var onlar yoksa erman toroğlu ve 11 tane adem var offff offfff
canım benimkide akşam 5 buçukta gelir saat 6 da dahil olmak üzere 6 - 6 buçuk 7- 7buçuk 8-8buçuk....... taki saat 01 gibi haberlerin tümünü onlarca kez izler birde siyasetse ona küfür buna küfür siz getirdiniz bu ülkeyi bu hale falan der ben tabi baygınlık geçiririm artık
Oy kıyamam, eger ıstıyorsan en kısa zamanda Allah hayırlı ıs kapıları acsın ınsallah...
Aynı bızım ev ya...
Bız de hayvanların ozel hayatlarına kadar bılıyoruz...
Maymungıllerden tarık ve cetesını tanıyonuz mu eger tanımıyorsanız yeterınce ızlememıssınızdır ona gore