eşimin oruç başına vurdu..

canım benimkide akşam 5 buçukta gelir saat 6 da dahil olmak üzere 6 - 6 buçuk 7- 7buçuk 8-8buçuk....... taki saat 01 gibi haberlerin tümünü onlarca kez izler birde siyasetse ona küfür buna küfür siz getirdiniz bu ülkeyi bu hale falan der ben tabi baygınlık geçiririm artık
Aynıı benimki aynıııııı:KK9:

bizim eve o teknolojı gırmedı henusss ınternet yok hatta pc bilem yokkk aman ıtemıyorum zatennn dert topiklerini görüyon busuru derttt gercı yapacak adam heryerde yapar ama boşver bıde yok ben gırecem yok sen gırecenle ugrasamam en ıyısı ufak bı tv alayım kendıme yatak odasına yada mutfaga huzur ıcınde ızleyeyım başka odayada gırınce peşime dusuyo yanımda oturrrr dıye

Benim eşim acayip ilgisizdir pcye sadece google kullanır oda ilk önce yaptığı şey hemen satılık sanayi makineleri yazmak olur sırf o konu üzerinde 1 saat inceleme yapar sonra tvye geçer .ama en iyisi mutfaga bir tv süper olur.Anacım yanında ooturunca bana geliyolar sonra karateee:KK52::KK52:

Bende çok sıkılıyorum ama ben kendimce çözüm buldum alıyorum laptopu gidiyorum yatak odasına izliyorum dizilerimi oda her seferinde olduğu gibi o filmleri izleyerek koltukta uyuya kalıyor :KK76:

canım bende çekilecem ama aşkımmmm evimizde meyve yokmu aşkımmmm soğuk kola varmı dolapta aşkımmmmm ya çerez falan almıştıkya ne oldu onlar aşkımmmm karpuz aşkım çantamda sigaram var anlayacağın ben çekilemiyorum ama olsun kocamcıma hizmeti seviyorum bana mutluluk veriyor.

Aynıı benimki aynıııııı:KK9:

Benim eşim acayip ilgisizdir pcye sadece google kullanır oda ilk önce yaptığı şey hemen satılık sanayi makineleri yazmak olur sırf o konu üzerinde 1 saat inceleme yapar sonra tvye geçer .ama en iyisi mutfaga bir tv süper olur.Anacım yanında ooturunca bana geliyolar sonra karateee:KK52::KK52:

ben yanında oturudgumda morfınlenmış gibi uyuyorummmm dusun artıkın sonna bana kızıo uymmaaaa dıye len napayımmm bu fılmler bende bu etkıyı yaratıyo

canım bende çekilecem ama aşkımmmm evimizde meyve yokmu aşkımmmm soğuk kola varmı dolapta aşkımmmmm ya çerez falan almıştıkya ne oldu onlar aşkımmmm karpuz aşkım çantamda sigaram var anlayacağın ben çekilemiyorum ama olsun kocamcıma hizmeti seviyorum bana mutluluk veriyor.

yok ben bu erkeklerın klonlandığını dusunuyorum artıkın aynı benımkı aşkımmmm çekirdek aşkımmmm dondurmaaa aşkım kola varmı aşkımmm kıraz yıka yıyelımm aşkımmmm da aşkımmmmm

meraba kızlar..4 yıllık evli bir bayanım..vede çalışıyorum..aksam eve gelince yemek yap ıvır zıvırla hayatım gecıyor..herkez gıbı..

eşimle normalde çok iyi anlasırız..ama bur ramazan ayı gırınce işin içine ...bu adam aynı bir van gölü canavarına dönüşüyor..beni terslemeler..kavga etmeler..özlliklede yemek için ..toplamda..iftara kadar gorstugumuz sure..1,5 saat 1,5saat içinde kavga edıyoruz..bulaasma bana dıyorum..sen bulasıyorsun dıyor..:95:gelıyor bır yerıme sakadan vuruyor..guya saka yapıyor ama canım acıyor..bu seferde ben ona vuruyorum..buyrun kavga sebebii:84:ramazan bıtene kadar bırbırımızı oldurmezsek iyidir...:KK47: tavsıyelerınızı beklıyorum...

canım sakin davran en azından iftara kadar kendi halinde olmasına izin ver dahası iftara kadar pek yaklaşma yanına bence.

dun çakalgillerin çiftleşmesi vardı sonna balınaları tartıp olcuyolardı bıde bana su sacma geliyo zor bela o balıkları hayvanları yakalıyolar sonna gerı bırakıyorlarrr

:KK60:
Milattan oncekı dızılerı yaz aylarında ısıtıp ısıtıp onumuze koyuyorlar gıcık oluyorum onun yerıne cakalları tercıh ederım :86:

Milattan oncekı dızılerı yaz aylarında ısıtıp ısıtıp onumuze koyuyorlar gıcık oluyorum onun yerıne cakalları tercıh ederım :86:

ama bızım gıbı heyvancılarınn yatak oadasına kadar ızlemeye baslayıncaaa cok arasın bugunlerı yakında koku bırakacam aslanlar gıbı kendı sınırıma

yok ben bu erkeklerın klonlandığını dusunuyorum artıkın aynı benımkı aşkımmmm çekirdek aşkımmmm dondurmaaa aşkım kola varmı aşkımmm kıraz yıka yıyelımm aşkımmmm da aşkımmmmm

İftardan sahura kadar çenesi hayatta durmaz 2,5 lt kolayı tek başına devirir adam.Artık aşkım lafını duyduğum anda diyorum ki kesin bişe geliyoooooorr ve evet aşkım meyve getirsende yesekle bağlıyor.Bide benimki aynı 5 yaşında çocuk gibi habire soru sorar bunu nereye koyıyım bu nerde o ne bu ne şunun yeri değişmiş...Aaaaa bak unutuyodum birde bunun balıkları var ki anammmmmm beni yiyor günde arar balıklarını sorar yemlerini verdin mi aşkım yazık aç kalırlar bide acındırıyor hemen allahım tatile gittik balıklarını koyucak yer aradık size zahmet çocuklara bakıverin:KK52::KK52::KK52::KK52: Çok hayvancıl canım kocamm:KK9::KK9:

bak sana ne altatıcam....

bir akşam yemekteyiz dötürmüşüm yine ama nasıl şimdi yedik yedik yemeğimizi doymaya yakın aşkımmm tatlı varmı dedi yok aşkım dedim bu köpürdü sen evlendik evleneli bana tatlı yapmıyorsunda tatlısız soframı olurda tatlı beyin hücrelerini yeniler ben senin yüzünden aptal kalıcam tatlısızlıktan ölüyorumda falanda filanda bayağı homurdandı ertesi gün buna profeterol hazırladım yemeğimizi yedik doymaya yakın koştummutfaktan aldım tatlıyı koydum sofraya ne desin....

....benim pek tatlıyla aram yoktur dokuyor sonra gece uyutmuyor beni ıııığğğğğaaaaaa ben çıldırdım çıldırdımmm siz napardınır bilmiyorum ama ben elimi soktum tatlıya ve onun saçlarına sürdüm elimin bulaşığını.....

Ay korktum :KK53:

enemmmm kısım para derdın yoksa gez toz gıyın kusan ama varsa calışşşş yoksa cok sıkılırsın benden solemesı

Yağımızla kavrulmaya gayet yetecek ıns canım...
Nişanlım hele hıc ıstemıyor cunku 1 yıl sonra doguya gıdecegız :KK68:

bu arada nakres sultan nerde kiiii katliam felan cıkarmadılar umarımmmm
Sanırım işi yoğun yoksa damlardı bacımm

Hee sorma ya hayat bilgisini izlemekten kusacam artık bi ara yahşi cazibeye takmışlardı hele çocuklar duymasın artık adını bile duymak istemiyorumm valla:KK53:

ama bızım gıbı heyvancılarınn yatak oadasına kadar ızlemeye baslayıncaaa cok arasın bugunlerı yakında koku bırakacam aslanlar gıbı kendı sınırıma
Daha dün akşam izledim kertenkelelerde kafalarını sallıyolarmıs bende o moddayım:KK53::KK53: Hee ya her türlü şeylerini biliyoruz artıkkk :KK60:

bir akşam yemekteyiz dötürmüşüm yine ama nasıl şimdi yedik yedik yemeğimizi doymaya yakın aşkımmm tatlı varmı dedi yok aşkım dedim bu köpürdü sen evlendik evleneli bana tatlı yapmıyorsunda tatlısız soframı olurda tatlı beyin hücrelerini yeniler ben senin yüzünden aptal kalıcam tatlısızlıktan ölüyorumda falanda filanda bayağı homurdandı ertesi gün buna profeterol hazırladım yemeğimizi yedik doymaya yakın koştummutfaktan aldım tatlıyı koydum sofraya ne desin....

....benim pek tatlıyla aram yoktur dokuyor sonra gece uyutmuyor beni ıııığğğğğaaaaaa ben çıldırdım çıldırdımmm siz napardınır bilmiyorum ama ben elimi soktum tatlıya ve onun saçlarına sürdüm elimin bulaşığını.....

enemmmm çok ıyı yapmıssınnn tatlımmm yaaa beınımkının ıvır zıvır cekmecesı var o yemekle bende ne hıkmetse doldurmakla gorevlıyım bişeyi bittiğinde aşkım sen artık hıc almıyosun bana bışey ben napcamm sımdı bıttı dıye mızmızlanır

Az bile yapmışsın bence:KK36:

İftardan sahura kadar çenesi hayatta durmaz 2,5 lt kolayı tek başına devirir adam.Artık aşkım lafını duyduğum anda diyorum ki kesin bişe geliyoooooorr ve evet aşkım meyve getirsende yesekle bağlıyor.Bide benimki aynı 5 yaşında çocuk gibi habire soru sorar bunu nereye koyıyım bu nerde o ne bu ne şunun yeri değişmiş...Aaaaa bak unutuyodum birde bunun balıkları var ki anammmmmm beni yiyor günde arar balıklarını sorar yemlerini verdin mi aşkım yazık aç kalırlar bide acındırıyor hemen allahım tatile gittik balıklarını koyucak yer aradık size zahmet çocuklara bakıverin:KK52::KK52::KK52::KK52: Çok hayvancıl canım kocamm:KK9::KK9:

canım bunlar hep aynı hepsi aynı fabrika ayarlarunda çalışıyor mesela her akşam gözlüğünü lavaboda yüzünü yıkarken çıkartır sabah uyurken aşkıımmmmm ya benim gözlüğümü gördünmü ığğğğaaaa evet aşkım lavabonun kenarında yada şimdioruçlukya öğlenden başlıyor aramaya akşama napıcan akşım ne yiyek falan yarım saat sonra bir telefon aşkımmmmmm eee ya baksana akşama mantı yapabilirmisn hhhöönnnggg yok aşlım yapapmam diyorum ama sevdiğin başka şey yapayım diyorum tamam diyor tekrar bir telefon daha yarım saate kalmadan ya aşkım dolaba suyu koydun dimi .... evet .... çok koy ama gerçekten bazen çıldırtıyor benimki ya

ya kızlar şikayet etmeyin bence. benim eşim gece çalışıyor. akşamları ben evde tek oluyrum. tv bende pc bende ama gene de çooook sıkıcı.

enemmmm çok ıyı yapmıssınnn tatlımmm yaaa beınımkının ıvır zıvır cekmecesı var o yemekle bende ne hıkmetse doldurmakla gorevlıyım bişeyi bittiğinde aşkım sen artık hıc almıyosun bana bışey ben napcamm sımdı bıttı dıye mızmızlanır

benimki danino yiyor ya varmı böyle birşey

Son düzenleme:
X