Hay sen cook yasaAy ben daraldim okurken,heykeli dikilecek kocan var
Naptın be gülüm,bitirdin ya kadını...daha iflah olmaz artıkaklına düşürmek gibi olmasın ama kimseyi didik didik tanıyamazsın arkadaşımın çalıştığı yerde karı koca artı bir bayan yani 3 kişi patrondu, o kadar samimilerdi ki görsen kardes sanırsın ama o 2.bayan adamın 18 senelik sevgilisi imiş
arkadaslar yeni uye oldum forum hakkin da hicbir bilgiye sahip degilim bu nedenle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kizlar sorunum su, esim bundan 6 ay once dogalgaz firmasi kurdu kendine ben cok dar goruslu bir insan oldugum icin esimin is yerine bayan almasina izin vermedim oda almadi simdi isleri buyutmek icin tanidigi bir agabeysini ortak yapmak istiyor o agabeysininde firmasi varmis kapatip esimin yanina gelicek gelirkende yaninda calisan 2 muhasebeci bayani getirecek. Esim beni bugun is yerine goturup o bayanlarla tanistirdi huzursuzluk cikarmayayim diye ama ben yinede cok kizdim cok kotu cumleler kurdum mesajla ona ya ortakliktan vazgec yada benden vazgec dedim oda ortakliktan vazgececegini soyledi sizc yanlis mi yaptim? Esim onlar benim dunya ahiret kardesimdir diyor bende kardes ayaklarina inanmam dedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin aileme soyleyemedim uzulmesinler diye bn cok uzuluyorum bu duruma 6 aylik hamileyim ustelik.
Sizin gibiler yüzünden kadinlar iş bulamiyor.
Ne ayıp ya
Hic mi guveniniz yok eşinize
kazık atacağını düşündüğünüz için mi eşiniz onlar benim dünya ahiret kardeşim diye açıklama yaptı da sizde ben bu kardeş ayaklarına inanmam dediniz?Bu sadece kiskanclik isi degil esim daha once kendi is yerin iki defa yine ortak aldi ortaklar kazik atti ona bu sirkette benim oldugu icin kendi fkrimi soyledim.
kazık atacağını düşündüğünüz için mi eşiniz onlar benim dünya ahiret kardeşim diye açıklama yaptı da sizde ben bu kardeş ayaklarına inanmam dediniz?
kırıcımı konuştum?Her iki konuda var arkadasim bu benim dusuncem niye bu kadar kirici oluyorsunuz ki siz bana guzellikle soylediginizde bn gerizekali miyim anlamayacak miyim ? Anlamayacaksam sizden neden fikie istedim?
Bu sadece kiskanclik isi degil esim daha once kendi is yerin iki defa yine ortak aldi ortaklar kazik atti ona bu sirkette benim oldugu icin kendi fkrimi soyledim.
Allahım ya eğitim seviyeni merak ettim.artık heryer haremlik selamlık olsun da sen de rahatla,eşin de dıdırından kurtulup rahatlasın
çok kızdım çok kötü şeyler söyledim yazmışsın bu mu fikir söyleme
Benim fikir soyleme seklim bu
Senin yaş herhalde gerçekten profildeki gibi 14,Benim fikir soyleme seklim bu
İş yerine kadın çalışan almadı diyelim.
Sizi aldatacak adam her şekilde aldatır. Bir gün işle ilgili bir yemek çıkar, oraya gider. Biriyle tanışır aldatır.
Veya kasada sıra beklerken birini görür beğenir tanışır.
Veya başka en ufak fırsatı değerlendirir.
Ama eşinize güveniyorsanız rahat olun.
Sadık bir erkekse aldığı çalışanların ters bir hareketini görse işine son verir.
Rahat olun lütfen.
Biz 50 tane adamla aynı yerde çalışıyoruz ama kimsenin kocasını ayartmıyoruz.
Kadın ve adamın içi kötü olduktan sonra aynı ofiste olmasına gerek yok sosyal medyada da aldatır, markette de. Her fırsatı kollar.
Eşinize güveniyorsanız baskı yapmayın. Karpuz suyu kaçırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?