• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ortakligi

Sen gel beni dinle, erkeklerden kork, erkekler cok fena, bak surda kac konu var esi erkeklerle aldatiyor kadinlari. Hamilesin bi de. Bence yalniz calissin, evden, sonra cok pisman olursun tek basina sokaga saldigina :KK43:

Aptalca cevabini kendine saklasaydin memnun olurdum.

Ya ben ya ortaklik demek pek akil kari degil. Adam ekmeginin pesinde.. Kiskanclik yuzunden rizkina mi mani olsun? Evet bu konuda kotu ornekler var ama yapacak adam kasla goz arasinda sizin ruhunuz duymadan yapar yine yapacagini. Bu derece bunaltirsaniz zaten bir yerden sonra adamin aklina siz sokarsiniz bazi seyleri. Bakin esiniz sizi calisan hanimlarla da tanistirmis. Rahat olun biraz.. ;)

Asude hanim, neden bu kadar kirici konustunuz ? Internette orda burda okuyorum calisaniyla onla bunla kiristiran sonrada yuvasini yikan sahislari keza burda bile yaziyordu anlasilan o ki sizde calisan bir bayansiniz bu yuzden bu tepkiniz.
Çalışanı olmaz müşterisi olur, nefes alsın yeter mantigindaki bir adam her turlu yapar bu isi. İnsanlari ekmeğinden etmeyin.

konu sahibiyle niye bukadar münakaşa edildi ki bırakın herkes kendi hayatını yaşasın alan memnun satan memnun kocası bişey dememiş istemese seni mi dinlicem diyerek işine devam ederdi. bukadar kıskançlığı onayliyormuyum? hayır. ama kocası şikayetçi değil belki hoşuna gidiyor bizene ki...

Ben sizi anlıyorum bu guvensuzlik degil bende öyleyim eger calisan kadin olsaydi kiskanirdim ama olmaz demezdim herhalde bu bir tur hastalık bence benim babam böyleydi kucuklugumden beri oyle gordum oyle yaşadım sureklu kiskanan anneme guvenmeyen baba bende de ondan gelme galiba ama size sunu soyleyim yapacak erkek her yerde her zaman yapar

arkadaslar yeni uye oldum forum hakkin da hicbir bilgiye sahip degilim bu nedenle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kizlar sorunum su, esim bundan 6 ay once dogalgaz firmasi kurdu kendine ben cok dar goruslu bir insan oldugum icin esimin is yerine bayan almasina izin vermedim oda almadi simdi isleri buyutmek icin tanidigi bir agabeysini ortak yapmak istiyor o agabeysininde firmasi varmis kapatip esimin yanina gelicek gelirkende yaninda calisan 2 muhasebeci bayani getirecek. Esim beni bugun is yerine goturup o bayanlarla tanistirdi huzursuzluk cikarmayayim diye ama ben yinede cok kizdim cok kotu cumleler kurdum mesajla ona ya ortakliktan vazgec yada benden vazgec dedim oda ortakliktan vazgececegini soyledi sizc yanlis mi yaptim? Esim onlar benim dunya ahiret kardesimdir diyor bende kardes ayaklarina inanmam dedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin aileme soyleyemedim uzulmesinler diye bn cok uzuluyorum bu duruma 6 aylik hamileyim ustelik.
canim sacmaliyorsun o bayanlar belki senin sacmaliklarin yizunden ekmeginden olacak bunun vebalini alabilirmisin

konu sahibiyle niye bukadar münakaşa edildi ki bırakın herkes kendi hayatını yaşasın alan memnun satan memnun kocası bişey dememiş istemese seni mi dinlicem diyerek işine devam ederdi. bukadar kıskançlığı onayliyormuyum? hayır. ama kocası şikayetçi değil belki hoşuna gidiyor bizene ki...
bizeneki. mi...
ama bize ne olduğu için bu konu açılmış.

Asude hanim, neden bu kadar kirici konustunuz ? Internette orda burda okuyorum calisaniyla onla bunla kiristiran sonrada yuvasini yikan sahislari keza burda bile yaziyordu anlasilan o ki sizde calisan bir bayansiniz bu yuzden bu tepkiniz.
çalışan kadın olmanın nesi kötü?
çalışan kadın olunca ille birini mi ayartmamız gerekiyor? fahişe mi oluyoruz direk? siz de millete fahişe derken, aptal derken ahlaklı namuslu falan oluyorsunuz değil mi?
haklısınız, gerçekten de dar görüşlü ve kaba bir insansınız.
internette fazla dolaşacağınza iki kitap okuyun, bilginiz, kültürünüz gelişsin. başkasına aptal diyecek bir konumda olduğunuzu sanmıyorum, siz de bu kadar emin olmayın bence.
eğer profil fotonuzdaki de kocanızsa hayallerinizi yıkmak istemem ama kendisi hiç de bütün kadınların peşinden koşacağı bir erkek değil, siz sevmiş beğenmişsiniz ama kimsenin üzerine atlamayacağından emin olabilirsiniz.
sizin kafanızdaki bir kadınla evlenip saçma sapan kaprislerine de he dediğine göre karakter olarak da çok şey vaad etmiyor. o yüzden eşinizin güvende olacağından emin olabilirsiniz.

Ya ben ya ortaklik demek pek akil kari degil. Adam ekmeginin pesinde.. Kiskanclik yuzunden rizkina mi mani olsun? Evet bu konuda kotu ornekler var ama yapacak adam kasla goz arasinda sizin ruhunuz duymadan yapar yine yapacagini. Bu derece bunaltirsaniz zaten bir yerden sonra adamin aklina siz sokarsiniz bazi seyleri. Bakin esiniz sizi calisan hanimlarla da tanistirmis. Rahat olun biraz.. :KK66:

Arkadasim ne riskindan bahsediyorsun bizim durumumuz kotu degil esim sadece daha cok daha cokun pesinde.

Arkadasim ne riskindan bahsediyorsun bizim durumumuz kotu degil esim sadece daha cok daha cokun pesinde.
Hakikaten cok dar goruslusunuz. Bu dunyada sadece fakirler mi rizik pesinde?? Size soyleyecek sozum yok.. Zira bu kadar sig bir dusunceyle istisare edemem.

İsterse adam madende çalışsın yapmak isteyen yapar
içinde olmasın yeterki

Back
X