Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimin ortakligi
- Konu Sahibi Zynp-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
- 83
Bende cok asiri kiskancim is yerinde az bayan var ama hepsini taniyorum faceden falands ekledim halleri davranislari esimle diyologlari ne bilirim bazisi evime bile geldi guvendim sizde oyle yapin kizlari didik didik taniyin of bu kiskanclik of ama esinizede biraz guvenmeniz lazim kiskanin ama cokta caktirmayin ben alttan alttan didikliyorum artik esime yansitmamaya calisiyorum bu durumu zaten aldatcak adam kas goz arasi aldatir sen fanusa koysan evden cikarmasanda yapar Rabbim dogru yoldan ayirmasin sonucta
Son düzenleme:
- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- 27 Mart 2014
- 1.292
- 1.985
- 63
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- 198
yapmayın ya, hem o bayanların günahına giriyosunuz, hem kocanızın. bu mantıkla kocanızın dışarı çıkmaması lazım, kadın kaynıyor dışarısı. kocanızda da sağlam sabır varmış, hemen vazgeçmiş ortaklıktan? ben bildiğin oto saniyede çalışıyorum zilyontane erkekle muhatap olmak zorunda kalıyorum, bugüne kadar ne kimse beni yedi ne ben kimseyi. patronum eşi böyle düşünse yıkılırım, hem de yırtarım! Allah içine vermesin hanımefendi. bu kadar sıkarsanız kocanızı sonucu acı olur söyliyeyim.
- 29 Eylül 2014
- 8.987
- 16.932
- 498
olabilir.Bayan çalışanlar olduğu için ortaklıktan vazgeçti öyle mi???? Bunun bir şaka olduğuna inanmak istiyorum....sayenizde kendimi çok kötü hissettim....yıllardır çalışan bir bayan olarak bana kendimi çok ama çok kötü hissettirdiniz...acaba benim ortamımdada sizin gibi eşleri olan erkekler varmıdır?
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Çalışıyor musunuz? Hiç çalıştığınız mı? Çalıştığınız sürede birlikte çalıştığınız tüm erkek iş arkadaşlarınıza potansiyel ayartılacak adam gözüyle mi baktınız?
Hic calismadim.
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Bu kafayla faiz haram der simdi :) onuda yapmazlarÇok yanlış bir düşünce. Ömrün boyunca herkesten kaçıramazsın eşini, yapacaksa yine yapar. İşi bıraksın, parayı bankaya atın faizi ile geçinmeye çalışın madem bu kadar abartı düşüncelere sahipsin.
Bende cok asiri kiskancim is yerinde az bayan var ama hepsini taniyorum faceden falands ekledim halleri davranislari esimle diyologlari ne bilirim bazisi evime bile geldi guvendim sizde oyle yapin kizlari didik didik taniyin of bu kiskanclik of ama esinizede biraz guvenmeniz lazim kiskanin ama cokta caktirmayin ben alttan alttan didikliyorum artik esime yansitmamaya calisiyorum bu durumu zaten aldatcak adam kas goz arasi aldatir sen fanusa koysan evden cikarmasanda yapar Rabbim dogru yoldan ayirmasin sonucta
Amin insallah.
arkadaslar yeni uye oldum forum hakkin da hicbir bilgiye sahip degilim bu nedenle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kizlar sorunum su, esim bundan 6 ay once dogalgaz firmasi kurdu kendine ben cok dar goruslu bir insan oldugum icin esimin is yerine bayan almasina izin vermedim oda almadi simdi isleri buyutmek icin tanidigi bir agabeysini ortak yapmak istiyor o agabeysininde firmasi varmis kapatip esimin yanina gelicek gelirkende yaninda calisan 2 muhasebeci bayani getirecek. Esim beni bugun is yerine goturup o bayanlarla tanistirdi huzursuzluk cikarmayayim diye ama ben yinede cok kizdim cok kotu cumleler kurdum mesajla ona ya ortakliktan vazgec yada benden vazgec dedim oda ortakliktan vazgececegini soyledi sizc yanlis mi yaptim? Esim onlar benim dunya ahiret kardesimdir diyor bende kardes ayaklarina inanmam dedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin aileme soyleyemedim uzulmesinler diye bn cok uzuluyorum bu duruma 6 aylik hamileyim ustelik.
Bayanlar nasıl insanlar öncelikle bu önemli...insan hisseder yani hemen yüz göz olan yılışık tipteki kadınlar mı....iyice araştırın faceden falan bakın sonra tepki verin bence...biraz abartmışsınız...
Ayrıca yapacak olan yapar, kırk kilit altında olsa da bir yolunu bulur.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Eşini sokağa da çıkartma bence ,hemen kapı dibinde kadınlar oluyor dışarı çıkınca kapıveriyorlar adamı
Ben de aynı fikirdeyim.
Evden yapılacak işler oluyor şimdi, kapıya işi bırakıyorlar, bitince alıyorlar.
Ya da evde kurabiye yapıp satsın, bebek şekerleri benzerleri gibi.
Öyle bir işe girsin eşiniz.
- 18 Haziran 2015
- 212
- 194
- 18
- 34
Calisan tum kadinlara yaptiginiz bu muamele cok cirkin. Kimse sizin kocaniza merakli degil, insanlar ekmek parasi kazaniyor. Kocanizla mi ugrasacaklar ? Benim asıl merak ettigim, esinizin ayni is yerindeki kadinlarla kendi tabirinizle "kiristiracak " karaktere sahip olduguna inaniyorsaniz neden evlisiniz siz ? Adami kafese koyun oldu olacak, evden ise giderken falan yolda da goruyordur kadinlari. Kendini tutamaz falan mazallah.
- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- 53
- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148