- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
Benim fikir soyleme seklim bu
buradaki insanların fikir söyleme şekli de bu.Her iki konuda var arkadasim bu benim dusuncem niye bu kadar kirici oluyorsunuz ki siz bana guzellikle soylediginizde bn gerizekali miyim anlamayacak miyim ? Anlamayacaksam sizden neden fikie istedim?
Sizde yanında çalışın onlar muhasebeye bakıyorsa sizde genel sorumlu olun telefonlara cevap verin gelen müşterileri ağırlayın.
Hem içiniz rahat eder.
çok hoşsunuz gerçekten.Canım sen tecrübesizsin baya Anlaşılan:) bu tarz bi konu açıp biraz teselli bulma niyetindeysen burası son yer olmalı. Çünkü burda değil teselli bulmak taşlanır, azarlanır ve derdini anlatıp rahatlayacağını sanırken daha çok moral bozukluğu yaşarsın. Bu tarz konularda kadınlar Kulübü'nün bayanları çok hassas, hepsi çok modernler. Sen iyisi mi gebelik konularında takıl..
İnsanları pohpohlamak zorunda olmadığınız gibi onurunu kırıcı, özgüvenini zedeleyici ve hamile bi bayanın psikolojisini daha çok bozacak nitelikte ağır mesajlar yazmak zorunda da değilsiniz!!çok hoşsunuz gerçekten.
isterseniz her konu açana hani şu arabaların kıçına başına konan köpekler var ya onlar gibi kafa sallayalım emme basma tulumba gibi de sizin de gönlünüz olsun.
gebelik bölümünü de boş verin ( gerçi gebelik bölümü de ne alaka?)bence moderasyona söyleyin sizlere özel bir bölüm açsınlar, adını da "ay çok haklısın şekerim" koysunlar siz de sabahtan akşama birbirinizi cilalayın, bizim de kafamız dinlensin.
duy sesimizi Kazen, o bölüm buraya gelecek!
kadın resmen tanımadığı etmediği kadınlara ahlaksız, erkek düşkünü, yuva yıkıcı muamelesi yapmış, biz de sırf "modern" olmamak ve "teselli etmek" adına ay canım cicim diyeceğiz öyle mi? kusura bakmayın kimsenin kaprisini pohpohlamak zorunda değiliz.
hamilelik bir hastalık ya da sadece insana özgü bir durum değildir, fizyolojik bir değişimdir.İnsanları pohpohlamak zorunda olmadığınız gibi onurunu kırıcı, özgüvenini zedeleyici ve hamile bi bayanın psikolojisini daha çok bozacak nitelikte ağır mesajlar yazmak zorunda da değilsiniz!!
Canım sen tecrübesizsin baya Anlaşılan:) bu tarz bi konu açıp biraz teselli bulma niyetindeysen burası son yer olmalı. Çünkü burda değil teselli bulmak taşlanır, azarlanır ve derdini anlatıp rahatlayacağını sanırken daha çok moral bozukluğu yaşarsın. Bu tarz konularda kadınlar Kulübü'nün bayanları çok hassas, hepsi çok modernler. Sen iyisi mi gebelik konularında takıl..
Ben burda teselli aramdim ben hakliyim da demiyorum beni hakli bulunda. Sadece ne yapmaliyim yanlis mi yaptim diye sordum sizlere bana "evet sen yanlissin kocan hakli" diye dogru uslupla yazada bilirdiniz.
arkadaslar yeni uye oldum forum hakkin da hicbir bilgiye sahip degilim bu nedenle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kizlar sorunum su, esim bundan 6 ay once dogalgaz firmasi kurdu kendine ben cok dar goruslu bir insan oldugum icin esimin is yerine bayan almasina izin vermedim oda almadi simdi isleri buyutmek icin tanidigi bir agabeysini ortak yapmak istiyor o agabeysininde firmasi varmis kapatip esimin yanina gelicek gelirkende yaninda calisan 2 muhasebeci bayani getirecek. Esim beni bugun is yerine goturup o bayanlarla tanistirdi huzursuzluk cikarmayayim diye ama ben yinede cok kizdim cok kotu cumleler kurdum mesajla ona ya ortakliktan vazgec yada benden vazgec dedim oda ortakliktan vazgececegini soyledi sizc yanlis mi yaptim? Esim onlar benim dunya ahiret kardesimdir diyor bende kardes ayaklarina inanmam dedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin aileme soyleyemedim uzulmesinler diye bn cok uzuluyorum bu duruma 6 aylik hamileyim ustelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?