• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ortakligi

Siz bir iş yerinde çalışıyor olsanız ki şu an çalılıyor musunuz bilmiyorum ve iş yerinde çok erkek çalışan olsa onlara karşı ilgi mi duyacaktınız? Adam size sadıksa bile böyle yaparak aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz. Bu sizin kendinize güvenmediğinizi gösterir. Kadın etkek aynı iş yerinde çalışıyor diye illaha aralarında bir şey olmaz. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var derler ama bubtanım size uymuyor sanırım. Çünkü kıskançlığınızla adamın işine engel oluyorsunuz direk. Kişi kişiyi bilir kendi gibi.

Allahım ya eğitim seviyeni merak ettim.artık heryer haremlik selamlık olsun da sen de rahatla,eşin de dıdırından kurtulup rahatlasın

kocanı çalıştırtma eve kapat iş bul evi sen geçindir bence devir kötü çünkü.

Nerde böyle çok Saçmasapan konularda taviz veren erkek varsa pekçoğunun eşini zaten aldatıyor olduğuna tanık oldum. Dikkat çekmemek için verilmiş bir taviz gibi geldi bana ortaklıktan vazgeçmek .. Yoksa bu kadar tırıvırı bir sebepten kim işinden vazgeçer Allah aşkına?

aklına düşürmek gibi olmasın ama kimseyi didik didik tanıyamazsın arkadaşımın çalıştığı yerde karı koca artı bir bayan yani 3 kişi patrondu, o kadar samimilerdi ki görsen kardes sanırsın ama o 2.bayan adamın 18 senelik sevgilisi imiş
Naptın be gülüm,bitirdin ya kadını...daha iflah olmaz artık :confused:

arkadaslar yeni uye oldum forum hakkin da hicbir bilgiye sahip degilim bu nedenle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kizlar sorunum su, esim bundan 6 ay once dogalgaz firmasi kurdu kendine ben cok dar goruslu bir insan oldugum icin esimin is yerine bayan almasina izin vermedim oda almadi simdi isleri buyutmek icin tanidigi bir agabeysini ortak yapmak istiyor o agabeysininde firmasi varmis kapatip esimin yanina gelicek gelirkende yaninda calisan 2 muhasebeci bayani getirecek. Esim beni bugun is yerine goturup o bayanlarla tanistirdi huzursuzluk cikarmayayim diye ama ben yinede cok kizdim cok kotu cumleler kurdum mesajla ona ya ortakliktan vazgec yada benden vazgec dedim oda ortakliktan vazgececegini soyledi sizc yanlis mi yaptim? Esim onlar benim dunya ahiret kardesimdir diyor bende kardes ayaklarina inanmam dedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin aileme soyleyemedim uzulmesinler diye bn cok uzuluyorum bu duruma 6 aylik hamileyim ustelik.

seninki kıskançlık degil hastalık bence
tedavi olmalısın

Sizin gibiler yüzünden kadinlar iş bulamiyor.
Ne ayıp ya
Hic mi guveniniz yok eşinize

Sizin gibiler yüzünden kadinlar iş bulamiyor.
Ne ayıp ya
Hic mi guveniniz yok eşinize

Bu sadece kiskanclik isi degil esim daha once kendi is yerin iki defa yine ortak aldi ortaklar kazik atti ona bu sirkette benim oldugu icin kendi fkrimi soyledim.

Bu sadece kiskanclik isi degil esim daha once kendi is yerin iki defa yine ortak aldi ortaklar kazik atti ona bu sirkette benim oldugu icin kendi fkrimi soyledim.
kazık atacağını düşündüğünüz için mi eşiniz onlar benim dünya ahiret kardeşim diye açıklama yaptı da sizde ben bu kardeş ayaklarına inanmam dediniz?

kazık atacağını düşündüğünüz için mi eşiniz onlar benim dünya ahiret kardeşim diye açıklama yaptı da sizde ben bu kardeş ayaklarına inanmam dediniz?

Her iki konuda var arkadasim bu benim dusuncem niye bu kadar kirici oluyorsunuz ki siz bana guzellikle soylediginizde bn gerizekali miyim anlamayacak miyim ? Anlamayacaksam sizden neden fikie istedim?

Her iki konuda var arkadasim bu benim dusuncem niye bu kadar kirici oluyorsunuz ki siz bana guzellikle soylediginizde bn gerizekali miyim anlamayacak miyim ? Anlamayacaksam sizden neden fikie istedim?
kırıcımı konuştum?

çok kızdım çok kötü şeyler söyledim yazmışsın bu mu fikir söyleme

ayrıca her lafı sayıp ya ortaklık ya ben demek fikir söylemek değil düpedüz tehdit

İş yerine kadın çalışan almadı diyelim.
Sizi aldatacak adam her şekilde aldatır. Bir gün işle ilgili bir yemek çıkar, oraya gider. Biriyle tanışır aldatır.
Veya kasada sıra beklerken birini görür beğenir tanışır.
Veya başka en ufak fırsatı değerlendirir.
Ama eşinize güveniyorsanız rahat olun.
Sadık bir erkekse aldığı çalışanların ters bir hareketini görse işine son verir.
Rahat olun lütfen.
Biz 50 tane adamla aynı yerde çalışıyoruz ama kimsenin kocasını ayartmıyoruz.
Kadın ve adamın içi kötü olduktan sonra aynı ofiste olmasına gerek yok sosyal medyada da aldatır, markette de. Her fırsatı kollar.
Eşinize güveniyorsanız baskı yapmayın. Karpuz suyu kaçırmayın.

İş yerine kadın çalışan almadı diyelim.
Sizi aldatacak adam her şekilde aldatır. Bir gün işle ilgili bir yemek çıkar, oraya gider. Biriyle tanışır aldatır.
Veya kasada sıra beklerken birini görür beğenir tanışır.
Veya başka en ufak fırsatı değerlendirir.
Ama eşinize güveniyorsanız rahat olun.
Sadık bir erkekse aldığı çalışanların ters bir hareketini görse işine son verir.
Rahat olun lütfen.
Biz 50 tane adamla aynı yerde çalışıyoruz ama kimsenin kocasını ayartmıyoruz.
Kadın ve adamın içi kötü olduktan sonra aynı ofiste olmasına gerek yok sosyal medyada da aldatır, markette de. Her fırsatı kollar.
Eşinize güveniyorsanız baskı yapmayın. Karpuz suyu kaçırmayın.

Tesekkur ederim, haklisiniz.

Back
X