- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
- 733
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye yazıyosunki? zynp hiç te meraklı değil bizim yazdıklarımızaZeynepçim kocan seni aldatıyor.
imza: Bir dost
İyide zeynep hanım admine ve diğer insanlar çirkince laf etmişsiniz bu laflar yüzünden sonsuza kadar silinebilirmisin bilmem ama mahkemelik olabilirsin çok ağır laflar etmişsin çokda terbiyesizce hiç yakıştıramadım bir bayana yazıkArkadaslar buraya aylar once konu acmistim ve cok elestiri almistim. Sizlerinde yazilarini okuyarak esimin ortakligi kabul etmesini soyledim fakat ortakliktan pisman olup ayrildi. Hemcinslerim beni pohpohlasin diye yazmadim buraya sadece ne yapabilirim dedim. Adminin biri mesaj atmis uslubum dan dolayi seni engelliyorum gibisinden sen o engeli ananin bir yerine at admin bozuntusu cok merakliydim surda yazan kahpelerin sitesine nerde bir surtuk varsa toplanmis
Gelen kadın müşteriler kocanıza sarkmasın sakınArkadaslar buraya aylar once konu acmistim ve cok elestiri almistim. Sizlerinde yazilarini okuyarak esimin ortakligi kabul etmesini soyledim fakat ortakliktan pisman olup ayrildi. Hemcinslerim beni pohpohlasin diye yazmadim buraya sadece ne yapabilirim dedim. Adminin biri mesaj atmis uslubum dan dolayi seni engelliyorum gibisinden sen o engeli ananin bir yerine at admin bozuntusu cok merakliydim surda yazan kahpelerin sitesine nerde bir surtuk varsa toplanmis
Arkadaslar buraya aylar once konu acmistim ve cok elestiri almistim. Sizlerinde yazilarini okuyarak esimin ortakligi kabul etmesini soyledim fakat ortakliktan pisman olup ayrildi. Hemcinslerim beni pohpohlasin diye yazmadim buraya sadece ne yapabilirim dedim. Adminin biri mesaj atmis uslubum dan dolayi seni engelliyorum gibisinden sen o engeli ananin bir yerine at admin bozuntusu cok merakliydim surda yazan kahpelerin sitesine nerde bir surtuk varsa toplanmis
Zeynepçim kocan seni aldatıyor.
imza: Bir dost
İyide zeynep hanım admine ve diğer insanlar çirkince laf etmişsiniz bu laflar yüzünden sonsuza kadar silinebilirmisin bilmem ama mahkemelik olabilirsin çok ağır laflar etmişsin çokda terbiyesizce hiç yakıştıramadım bir bayana yazık
Senin gibi okumus kahpe olmaktansa cahilligi yeglerimBu kizcagiza çok acidim ya. Cahilligin sınırının olmadığının güzel bir kanıtı. Kendi kadın olmasına rağmen analara kadınlara sövüyor. Acınası sınırsız Cahillik. Bir de hamileymis yazık bir de çocuk yetistirecek bu kafa.