• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ortakligi

Bu sitede gizli gay, gizli biseksüel eşleri / babaları da okuduk :KK14: Bu ihtimali de beyninize yerleştirin. Ayrıca hangi şirketse müşterisi oliciğim zira ben de enerji üzerine danışmanlık işlerindeyim müşterilerin de cinsiyetine kota koydunuz mu :KK59: ayy kapıverirsem nolcak :KK51:

Arkadaslar buraya aylar once konu acmistim ve cok elestiri almistim. Sizlerinde yazilarini okuyarak esimin ortakligi kabul etmesini soyledim fakat ortakliktan pisman olup ayrildi. Hemcinslerim beni pohpohlasin diye yazmadim buraya sadece ne yapabilirim dedim. Adminin biri mesaj atmis uslubum dan dolayi seni engelliyorum gibisinden sen o engeli ananin bir yerine at admin bozuntusu cok merakliydim surda yazan kahpelerin sitesine nerde bir surtuk varsa toplanmis

Simdi beni engelle sonsuza denk

Zavalli insan bozuntusu cahilliklerinizle bu sitenin kalitesini düşürdünüz al kocanı sakın evden cıkarma

Bu kizcagiza çok acidim ya. Cahilligin sınırının olmadığının güzel bir kanıtı. Kendi kadın olmasına rağmen analara kadınlara sövüyor. Acınası sınırsız Cahillik. Bir de hamileymis yazık bir de çocuk yetistirecek bu kafa.

Arkadaslar buraya aylar once konu acmistim ve cok elestiri almistim. Sizlerinde yazilarini okuyarak esimin ortakligi kabul etmesini soyledim fakat ortakliktan pisman olup ayrildi. Hemcinslerim beni pohpohlasin diye yazmadim buraya sadece ne yapabilirim dedim. Adminin biri mesaj atmis uslubum dan dolayi seni engelliyorum gibisinden sen o engeli ananin bir yerine at admin bozuntusu cok merakliydim surda yazan kahpelerin sitesine nerde bir surtuk varsa toplanmis
İyide zeynep hanım admine ve diğer insanlar çirkince laf etmişsiniz bu laflar yüzünden sonsuza kadar silinebilirmisin bilmem ama mahkemelik olabilirsin çok ağır laflar etmişsin çokda terbiyesizce hiç yakıştıramadım bir bayana yazık

Gelen kadın müşteriler kocanıza sarkmasın sakın
Kocanız işi şimdi yek başına mı yürütüyor

Valla ne isin var kahpelerin sitesinde?
Al kocani da ininizde yasayin.

İyide zeynep hanım admine ve diğer insanlar çirkince laf etmişsiniz bu laflar yüzünden sonsuza kadar silinebilirmisin bilmem ama mahkemelik olabilirsin çok ağır laflar etmişsin çokda terbiyesizce hiç yakıştıramadım bir bayana yazık

Mahkememi hadi bakalim versinler : ))) sozum burdakilerin hepsine degil orda bana sacma sapan yazi yazanlara.

Bu kizcagiza çok acidim ya. Cahilligin sınırının olmadığının güzel bir kanıtı. Kendi kadın olmasına rağmen analara kadınlara sövüyor. Acınası sınırsız Cahillik. Bir de hamileymis yazık bir de çocuk yetistirecek bu kafa.
Senin gibi okumus kahpe olmaktansa cahilligi yeglerim

Back
X