• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ortakligi

Benim fikir soyleme seklim bu

Her iki konuda var arkadasim bu benim dusuncem niye bu kadar kirici oluyorsunuz ki siz bana guzellikle soylediginizde bn gerizekali miyim anlamayacak miyim ? Anlamayacaksam sizden neden fikie istedim?
buradaki insanların fikir söyleme şekli de bu.
öyle hemen alınmayacaksınız o zaman.

Sizde yanında çalışın onlar muhasebeye bakıyorsa sizde genel sorumlu olun telefonlara cevap verin gelen müşterileri ağırlayın.
Hem içiniz rahat eder.

Sizde yanında çalışın onlar muhasebeye bakıyorsa sizde genel sorumlu olun telefonlara cevap verin gelen müşterileri ağırlayın.
Hem içiniz rahat eder.

Aa hanımefendi çalışır mı hiç? Çalışanlar kötü kadın erkek ayartır. Hanımefendi manikürünü yaptırırken eşine şımarıklık yapma peşinde. Burda gelmiş dar görüşlüyüm ayakları çekiyor. Hadi canım sen de. Dar görüşlülük falan değil bu.

Aman Allahım .. bu nasıl bir olaydır nasıl ya nasıl, bulunmaz hint kumaşı eşinizin yanında bir nasıl bayan çalışabilir... Bunun mümkünatı olmamalı çünkü çalışan kadın kesin aşiftenin tekidir. Zaten kadın işe başlamadan aman nasıl o adamla baş başa kalırız da üzerine atlarım planları yapıyordur bile..
Hanımefendi size durumu özetleyeyim sizin kaprisiniz gelmiş bildiğiniz. Dar görüşlü insan tanıdım ama bu kadarına da şapka çıkarttım.. ne diyeyim hayatta başarılar...

Kocanızı dışarı çıkarmayın. Sokakta hep bayanlar rahat rahat geziyo :KK53:. Biri kocanıza musallat olur falan. Abartmışsınız bencede. Aldatacak olan heryerde aldatır. Bigün kocanızın sabrı tükenirsa şaşmayın. İnsallah hamilelikle ilgili bi durumdur hissettikleriniz. Yoksa sizinde esinizin de isi zor.

Eşinize tebriklerimizi iletin :KK9: yahu adamcağızı cam fanusun içinde taşıyacak değilsiniz ya? Artık bayanlar çalışma ortamının her alanında var,nereye kadar bu tavrınıza devam edeceksiniz ki? Eşiniz öğretmen olsaydı bayan öğretmenlerle,doktor olsaydı bayan doktor ve hemşirelerle,polis olsaydı bayan polislerle aynı ortamda çalışmayacak mıydı,örnekler böyle uzaar gider. Benim eşim 60 tane bayanın olduğu bi işyerinde çalışıyo ve bölüm şefi,12 tane bayan iş arkadaşından sorumlu şekilde çalışıyo,ben kafayı yiyeyim o zaman :KK34: Yazık kocacığım ekmeğinin peşinde,bi de ben mi bunaltıyım orda kızlar var diye..Ayrıca yapacak olanı eve zincirleme bağla yine yapar ve siz böyle davrandıkça eşinizin aklına farklı şeyler sokmuş oluyosunuz,böyle devam ederseniz korktuğunuz başınıza gelebilir..

Canım sen tecrübesizsin baya Anlaşılan:) bu tarz bi konu açıp biraz teselli bulma niyetindeysen burası son yer olmalı. Çünkü burda değil teselli bulmak taşlanır, azarlanır ve derdini anlatıp rahatlayacağını sanırken daha çok moral bozukluğu yaşarsın. Bu tarz konularda kadınlar Kulübü'nün bayanları çok hassas, hepsi çok modernler. Sen iyisi mi gebelik konularında takıl..

Canım sen tecrübesizsin baya Anlaşılan:) bu tarz bi konu açıp biraz teselli bulma niyetindeysen burası son yer olmalı. Çünkü burda değil teselli bulmak taşlanır, azarlanır ve derdini anlatıp rahatlayacağını sanırken daha çok moral bozukluğu yaşarsın. Bu tarz konularda kadınlar Kulübü'nün bayanları çok hassas, hepsi çok modernler. Sen iyisi mi gebelik konularında takıl..
çok hoşsunuz gerçekten.
isterseniz her konu açana hani şu arabaların kıçına başına konan köpekler var ya onlar gibi kafa sallayalım emme basma tulumba gibi de sizin de gönlünüz olsun.
gebelik bölümünü de boş verin ( gerçi gebelik bölümü de ne alaka?)bence moderasyona söyleyin sizlere özel bir bölüm açsınlar, adını da "ay çok haklısın şekerim" koysunlar siz de sabahtan akşama birbirinizi cilalayın, bizim de kafamız dinlensin.
duy sesimizi Kazen, o bölüm buraya gelecek!

kadın resmen tanımadığı etmediği kadınlara ahlaksız, erkek düşkünü, yuva yıkıcı muamelesi yapmış, biz de sırf "modern" olmamak ve "teselli etmek" adına ay canım cicim diyeceğiz öyle mi? kusura bakmayın kimsenin kaprisini pohpohlamak zorunda değiliz.

Ohoooo ne yorumlar gelmis ne yorumlar herkes gayette güzel seyler yazmis da bunlarin hepsi konu sahibesine gayet itici gelmistir simdi.malüm kadincagiz "adami issiz birakmakla iyi yaptin"cümlesini duymak icin konuyu acti zaar :KK14:

çok hoşsunuz gerçekten.
isterseniz her konu açana hani şu arabaların kıçına başına konan köpekler var ya onlar gibi kafa sallayalım emme basma tulumba gibi de sizin de gönlünüz olsun.
gebelik bölümünü de boş verin ( gerçi gebelik bölümü de ne alaka?)bence moderasyona söyleyin sizlere özel bir bölüm açsınlar, adını da "ay çok haklısın şekerim" koysunlar siz de sabahtan akşama birbirinizi cilalayın, bizim de kafamız dinlensin.
duy sesimizi Kazen, o bölüm buraya gelecek!

kadın resmen tanımadığı etmediği kadınlara ahlaksız, erkek düşkünü, yuva yıkıcı muamelesi yapmış, biz de sırf "modern" olmamak ve "teselli etmek" adına ay canım cicim diyeceğiz öyle mi? kusura bakmayın kimsenin kaprisini pohpohlamak zorunda değiliz.
İnsanları pohpohlamak zorunda olmadığınız gibi onurunu kırıcı, özgüvenini zedeleyici ve hamile bi bayanın psikolojisini daha çok bozacak nitelikte ağır mesajlar yazmak zorunda da değilsiniz!!

İnsanları pohpohlamak zorunda olmadığınız gibi onurunu kırıcı, özgüvenini zedeleyici ve hamile bi bayanın psikolojisini daha çok bozacak nitelikte ağır mesajlar yazmak zorunda da değilsiniz!!
hamilelik bir hastalık ya da sadece insana özgü bir durum değildir, fizyolojik bir değişimdir.
kadınların hamileliğin arkasına sığınıp her tür kaprisi yapması, her tür ayrımcılığı beklemesi ise kelimenin en hafif tabiriyle aymazlıktır.
hamile olmak bir kadına, diğer kadınlara hakaret etme, onları ahlaksız olarak görme hakkı vermediği gibi, kimse de o kadın sırf hamile olduğu için bunu olağan karşılamak durumda değildir.
hamile bir kadının hormonları yüzünden hassas olması başka bir şeydir, 9 ay boyunca dünya üzerinde hamile kalmayı beceren tek canlı kendisiymiş gibi davranması bambaşka bir şeydir.
hamilelik beyin hücrelerini felce uğratmadığı ya da empati yeteneğini sıfırlamadığına göre konu sahibine anlayış göstermemizi gerektirecek hiçbir durum da söz konusu değil.
yanlış davranışını hamile diye hoş görmek yerine yanlış davrandığını söylemek çok daha doğru ve onun için yararlı bir durum ayrıca.

Yani şöyle düşünüyorum yapmak isteyen erkek her yerde yapar, neden iş yerindeki bayanlara takılıyosunuz? Önemli olan güvendir, güzel olan kocanın başkasına bakmayacağını bilmektir.

Ben burda teselli aramdim ben hakliyim da demiyorum beni hakli bulunda. Sadece ne yapmaliyim yanlis mi yaptim diye sordum sizlere bana "evet sen yanlissin kocan hakli" diye dogru uslupla yazada bilirdiniz.

Sadece erkeklerin çalıştığı meslekleri incele istersen...Erkek konseptli bir şirket de çok zorlarsan kafanı karıştıracak. ..
Malum neler duyuyoruz, , neler okuyoruz..
Fesat olmaya gör, ne hikayeler yazılır..

Ben burda teselli aramdim ben hakliyim da demiyorum beni hakli bulunda. Sadece ne yapmaliyim yanlis mi yaptim diye sordum sizlere bana "evet sen yanlissin kocan hakli" diye dogru uslupla yazada bilirdiniz.

Evet yanlışsın kocan haklı.

arkadaslar yeni uye oldum forum hakkin da hicbir bilgiye sahip degilim bu nedenle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kizlar sorunum su, esim bundan 6 ay once dogalgaz firmasi kurdu kendine ben cok dar goruslu bir insan oldugum icin esimin is yerine bayan almasina izin vermedim oda almadi simdi isleri buyutmek icin tanidigi bir agabeysini ortak yapmak istiyor o agabeysininde firmasi varmis kapatip esimin yanina gelicek gelirkende yaninda calisan 2 muhasebeci bayani getirecek. Esim beni bugun is yerine goturup o bayanlarla tanistirdi huzursuzluk cikarmayayim diye ama ben yinede cok kizdim cok kotu cumleler kurdum mesajla ona ya ortakliktan vazgec yada benden vazgec dedim oda ortakliktan vazgececegini soyledi sizc yanlis mi yaptim? Esim onlar benim dunya ahiret kardesimdir diyor bende kardes ayaklarina inanmam dedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin aileme soyleyemedim uzulmesinler diye bn cok uzuluyorum bu duruma 6 aylik hamileyim ustelik.

Eşiniz güveninizi sarsacak bir hareket yaptı mı? Neden bu kadar güvenmiyorsunuz kendisine? Bence çok abartmışsınız.

Ben bir bayan çalışanım; daha once sırf erkek dolu yerde calistığımda oldu ! Kimsenın ustune atlamadım Cok kotu dusunuyorsunuz..Bence vazgeçin bu huyunuzdan. .. eşiniz iyiki sizden vazgeçmis

Bence sen haksizsın, acil bir uzmana gitmelisin bence seninki hastalık

Back
X