- 21 Aralık 2014
- 1.290
- 1.142
-
- Konu Sahibi almanyalibirgelin
zevkine değilmi yap tadını çıkar adamları elde tutacaksa niye olmasın,Arkadaşlar afedersiniz ama eşim genelde ilişki esnasında sen benim neyimsin dediğimde orspnm dememi ister. Hadi bı nebze anlıyorum. Dirty talking diyorlar ya ama son zamanlarda seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor. Kaç para istersin vs. Tam or.spu gibi yapmak istiyorum diyor.
Sizce nasıl karşılık vermeliyim kafam çok karıştı.
Aynen, benimkine de nasip etsin.Allahım benim kocama da nasip et amin
Tövbe tövbe. Sinirim bozuldu.
Allahım deli kizlarAllahım benim kocama da nasip et amin
Şoklardayım kuzum. Bir de savunmuş aslında pamuk gibiymiş
Bazi kocalar cinsel ilişkiden uzak kimiside sapık anlamadım gitti yahu sonra iş bitince utanmıyor mu senin yüzüne bakarken ?Arkadaşlar afedersiniz ama eşim genelde ilişki esnasında sen benim neyimsin dediğimde orspnm dememi ister. Hadi bı nebze anlıyorum. Dirty talking diyorlar ya ama son zamanlarda seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor. Kaç para istersin vs. Tam or.spu gibi yapmak istiyorum diyor.
Sizce nasıl karşılık vermeliyim kafam çok karıştı.
kadın milletiyiz işte kocalarımız herşeyi bizde yaşasın bizde paylaşsın isteriz adam fantazi yapınca birden hanım abla kesiliriz,o zaman altınada yatmayın o daha aşalıyıcı benceAnam suçlu olmuş cevap verenler.
Ne diyek bacım parayı al birikim yaparsın. Madem hevesi vaemış gençken gidememiş senle yaşamak istiyor. Bize niye yazdın adamın fantezisini