Eşimin or.spu fantezisi

zevkine değilmi yap tadını çıkar adamları elde tutacaksa niye olmasın,

İlginç fanteziler insan o an çok bozulur ve dikkati dağılır konuş bana böyle şeyler söyleme hoşlanmıyorum de. Benim eşimde sex kölem der sevişirken çok ilginç ya

herkesin, fantazesi farklı olabilir ama bu çok değişik, geldi banaeşimle arada şakalaşırız bu konuda mesela sabah işe gitmeden bi birliktelik yaşanır yıkanır giyinir gider işe bende arkasından gülerek komidine paramı bıraksaydın derim çok kızar yani anlattığım gibi şakası bile sinirlendirebiliyo

Gerçekten anlam veremiyorum. Bir insan neden eşini şey yerine koyup fantazi yapmak ister ki? Bunların aklı nerelerinde dolanıyor lanet ya...

Yalniz pamuk gibi adamın heves ettiği şeye bak , kim bilir kaç kişiyle para için sevişen, hastalıklı mi temiz mi belli olmayan kadınlarla seks Baya içinde kalmış adamın , sen tabi gene cephe alma da pamuk gibi adama inşallah sadece para vermeli kısmı hayata geçirmeye çalışmakla kalır istekleri

Bazi kocalar cinsel ilişkiden uzak kimiside sapık anlamadım gitti yahu sonra iş bitince utanmıyor mu senin yüzüne bakarken ?

Anam suçlu olmuş cevap verenler.
Ne diyek bacım parayı al birikim yaparsın. Madem hevesi vaemış gençken gidememiş senle yaşamak istiyor. Bize niye yazdın adamın fantezisini

Anam suçlu olmuş cevap verenler.
Ne diyek bacım parayı al birikim yaparsın. Madem hevesi vaemış gençken gidememiş senle yaşamak istiyor. Bize niye yazdın adamın fantezisini
kadın milletiyiz işte kocalarımız herşeyi bizde yaşasın bizde paylaşsın isteriz adam fantazi yapınca birden hanım abla kesiliriz,o zaman altınada yatmayın o daha aşalıyıcı bence ne çok yeni gelin varmış burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…