Eşimin or.spu fantezisi

Paha biçilemez de o zaman :)

Siz siteyi nasıl keşfettiniz?
Benim hikayemi yazayım, Google'a kadın siteleri yazarak arama yaptım, birkaç forum sitesine denk geldim, üye olmadan yazışmaları okudum ve kadın-erkek karma siteler olduğunu gördüm, sonra arama kriterlerimi daraltıp yeniden aradım karşıma KK çıktı, her ne kadar adı Kadınlar Kulübü olsa da iyice emin olmak için yazışmaları okudum, konulara göz attım ve erkek üye kabul edilmediği bilgisini de okuyunca üye oldum.

Çoğu kişi sitedeki konuları ve yorumları okuyarak üye olmaya karar veriyor, herkes konularını mesajlarını silerse üye olmak isteyen insanlar neye göre karar verip aramıza katılacak?
Kaldı ki üye olurken okudum, kabul ediyorum'u işaretlediğimiz kullanım sözleşmesinde konu ve mesajlarımızın silinmeyeceği yazıyor.

Konuya dönersek hanımlar içerikte geçen tabir zaten çok nahoş ama bazılarınızın birbirine yazdıkları da hoş değil.

Cinsel yaşamınız sizin yani sizin aranızda olan fantazilerinize ne yorum yapabiliriz. Para vermek istiyorsa versin bacım al sende. Orospu diyince orospu olmuyosun sonuçta. Birbirinizi mutlu edin kimseyede söylemeyin

Aa ben devamındaki yorumları okumamıştım
Para karşılığı... biraz garip
Hani sadece sözel bişeler olsa kabul edilebilirdi bi nebze ama
Herkesin kendi özel hayatı işte napcan

Bu kadini asagilamaktan baska bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…