- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
-
- Konu Sahibi almanyalibirgelin
Istedi ki buna normal diyelim sanırımHmmm mesaji duzenlemissinz ama üzgünum biz alıntıladigimiz icin orada ilk hali hep duracak
Hahahha yanii eside yatakta o.. demeyen ne bileyim yoktur heralde diye dusunduIstedi ki buna normal diyelim sanırım
Paha biçilemez de o zaman :)Yaa tamam arkadaşlar dediği kötü bir şey ama eşimi de seviyorum yani ona cephe aldıracak şeyler yazıyorsunuz.Sadece cinsellikte fantezi böyle konuşmalar istiyor. Yoksa cinsellik harici asla böyle şeyler demez pamuk gibidir. Ama ne bileyim hayal kurmak istiyor. Yani ne desem bekarken bırak cinsel ilişkiyi hiç kız arkadaşı olmamis,
arkadaşlarım öyle yerlere giderken heves ediyordum ama gitmedim şimdi sende yaşamak istiyorum diyor. Napayım oraya mi gideyim diyor.
bende cinsellik anında birden bozmak istemiyorum. Hani ne bileyim işin sonunun ne olacagini.. sadece susup geçmiştim öyle deyince..
Ama var böyle erkekler ya dirty talking diyolaaa. Butun ayip seylere soyle adamin beyni sulanıyorHahahha yanii eside yatakta o.. demeyen ne bileyim yoktur heralde diye dusundu
İrıspı mı
Siz siteyi nasıl keşfettiniz?Sonuç mesajımı silmek istemiştim kurcalarken hortlattim galiba kusura bakmayın. Yaa bu kk iyi olduğu kadar kotu yanları da varmis. Attığımız hicbi meesaj silinmiyormuş. Böyle bir şey olabilir mi ya? Ne kadar kötü bir şey. Yazmak kadar silmekte en doğal hakkımız.
O zaman kadının adama para vermesi lazım değil mi yaSen de ona jigolo muamelesi yap, yaşasın adalet !!
En azından nasıl bir his oluyormuş adam da bir yaşasın bakalım, beğenirmiş birdeO zaman kadının adama para vermesi lazım değil mi yadurduk yere cebindeki parasından olmasın
Bence beğenirEn azından nasıl bir his oluyormuş adam da bir yaşasın bakalım, beğenirmiş birde
Eşim yanımda kahkaha attım neye gülüyorsun diye sormaz inşallahİrıspı mı
Benim ki deli Muamelesi yapıyordu canım artık alıştıEşim yanımda kahkaha attım neye gülüyorsun diye sormaz inşallah
Aslında konu sahibinin ilk yazdığı dert kısmına bakarsan aşırı tepki verilecek bir şey değil.
Ama sonra ki verdiği ayrıntı baya düşündürücü.
Para karşılığı yapmak istiyormuş, konu sahibi farklı tepki gösterince de n'apiyim öyle yerlere mi gideyim diyomuş.
Yani ilk başta tehdit ediyormuş gibi geldi ama isteğinin makul olduğunu mu kabul ettirmeye çalışıyor anlamadım.
Bence bu konu da adamın kişiliği ve düşünce yapısı önemli.
Ona da buradan kimse karar veremez.
Tövbe estağfurullah
Bu kadini asagilamaktan baska bisey degilArkadaşlar afedersiniz ama eşim genelde ilişki esnasında sen benim neyimsin dediğimde orspnm dememi ister. Hadi bı nebze anlıyorum. Dirty talking diyorlar ya ama son zamanlarda seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor. Kaç para istersin vs. Tam or.spu gibi yapmak istiyorum diyor.
Sizce nasıl karşılık vermeliyim kafam çok karıştı.