Eşimin or.spu fantezisi

Gitmediğini nerden biliyorsunuz vaktinde? Bir de alttan alttan tehdit de ediyor oralara mı gidem diye, ha bir de gitseymiş... Bu durum sizi rahatsız ediyorsa her ilişki sonu 500 TL isteyin, daha demez öyle şeyler.
Günde 3 ten hesap etsek 1500 büyük kar etmis olur

Değişik bi fantezi aleminde yaşıyor eşiniz, "heves ettim gidemedim" demesi de tuhaf. Benim eşim böyle bir şey deseydi kendisinden soğurdum herhalde

Açıkçası şu son yazdığınızı okuyana kadar ben de olaya fantezi gibi baktım ve diyecektim yani fantezi fantezidir Eğer bu fanteziyi iki taraf da paylaşıyorsa yapılabilir ama bir taraf istiyor diğer taraf bundan rahatsız ise yapılmamalı ve üstelenmemeli, siz rahatsız olacaksanız yapmayın ama öylesine bu da onun bir fantezisi deyip memnun olsun diye yapayım derseniz de o sizin bileceğiniz iş tamamen size bağlı, ama beni şu lafı sinir etti "Ne yapayım oraya mı gideyim" diyor diye yazmışsınız, hani isteyebilir fantezidir kabul, bunu size söyleyebilir de yani buraya kadar sorun yok ama "gidemedim içimde kaldı Ne yapayım oraya mı gideyim?" gibi bir laf etse eşim "cehenneme kadar yolun var defol git oraya" derdim yani bu ne terbiyesizlik. Pardon.

Bence normal değil. Seviyesini göstermiş oldu üzücü. En üzüldüğüm ise böyle zihniyetlerle aynı evde yaşamak daha da üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…