- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi almanyalibirgelin
Ayy belese dursun bazen ben kendim diyorum gel diyeKız biz beleşe gitmişiz yamillette ne kocalar varmış
Ikiside var sanirimYa onlar yatıyorlar mıymş yoksa sadece eğlendiriyolar mı?
Konsomatrisler yani?
Yahu ne gerzek adammış bu. Adam onlarla yatamamak içimde ukde kaldı diyor sizde vahh vah yazık diyorsunuz.arkadaşlarım öyle yerlere giderken heves ediyordum ama gitmedim şimdi sende yaşamak istiyorum diyor. Napayım oraya mi gideyim diyor.
Ne bazeni ben hatırlatmasam adamın aklina gelmezAyy belese dursun bazen ben kendim diyorum gel diyealemin salagi benim
Aha vallah ikizimi buldumNe bazeni ben hatırlatmasam adamın aklina gelmezcidden burda kadınlar diyor asla ben baslatamam vs. Diye cok şaşırıyorum bizde geneli benim baslatmamla başlar adam öyle alıştı bi kere
Günde 3 ten hesap etsek 1500 büyük kar etmis olurGitmediğini nerden biliyorsunuz vaktinde? Bir de alttan alttan tehdit de ediyor oralara mı gidem diye, ha bir de gitseymiş... Bu durum sizi rahatsız ediyorsa her ilişki sonu 500 TL isteyin, daha demez öyle şeyler.
Yahu ne gerzek adammış bu. Adam onlarla yatamamak içimde ukde kaldı diyor sizde vahh vah yazık diyorsunuz.
Açıkçası şu son yazdığınızı okuyana kadar ben de olaya fantezi gibi baktım ve diyecektim yani fantezi fantezidir Eğer bu fanteziyi iki taraf da paylaşıyorsa yapılabilir ama bir taraf istiyor diğer taraf bundan rahatsız ise yapılmamalı ve üstelenmemeli, siz rahatsız olacaksanız yapmayın ama öylesine bu da onun bir fantezisi deyip memnun olsun diye yapayım derseniz de o sizin bileceğiniz iş tamamen size bağlı, ama beni şu lafı sinir etti "Ne yapayım oraya mı gideyim" diyor diye yazmışsınız, hani isteyebilir fantezidir kabul, bunu size söyleyebilir de yani buraya kadar sorun yok ama "gidemedim içimde kaldı Ne yapayım oraya mı gideyim?" gibi bir laf etse eşim "cehenneme kadar yolun var defol git oraya" derdim yani bu ne terbiyesizlik. Pardon.Yaa tamam arkadaşlar dediği kötü bir şey ama eşimi de seviyorum yani ona cephe aldıracak şeyler yazıyorsunuz.Sadece cinsellikte fantezi böyle konuşmalar istiyor. Yoksa cinsellik harici asla böyle şeyler demez pamuk gibidir. Ama ne bileyim hayal kurmak istiyor. Yani ne desem bekarken bırak cinsel ilişkiyi hiç kız arkadaşı olmamis,
arkadaşlarım öyle yerlere giderken heves ediyordum ama gitmedim şimdi sende yaşamak istiyorum diyor. Napayım oraya mi gideyim diyor.
bende cinsellik anında birden bozmak istemiyorum. Hani ne bileyim işin sonunun ne olacagini.. sadece susup geçmiştim öyle deyince..
Bence normal değil. Seviyesini göstermiş oldu üzücü. En üzüldüğüm ise böyle zihniyetlerle aynı evde yaşamak daha da üzücü.Arkadaşlar afedersiniz ama eşim genelde ilişki esnasında sen benim neyimsin dediğimde orspnm dememi ister. Hadi bı nebze anlıyorum. Dirty talking diyorlar ya ama son zamanlarda seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor. Kaç para istersin vs. Tam or.spu gibi yapmak istiyorum diyor.
Sizce nasıl karşılık vermeliyim kafam çok karıştı.
Darısı benimkine insallah oda unutur biktim çünkü nefret ediyorumNe bazeni ben hatırlatmasam adamın aklina gelmezcidden burda kadınlar diyor asla ben baslatamam vs. Diye cok şaşırıyorum bizde geneli benim baslatmamla başlar adam öyle alıştı bi kere
Kız maşallah de nazar edecen adamıDarısı benimkine insallah oda unutur biktim çünkü nefret ediyorum
Otur şükret. Ararsın bu günleri.Darısı benimkine insallah oda unutur biktim çünkü nefret ediyorum
Kız maşallah de nazar edecen adamı
Otur şükret. Ararsın bu günleri.
Tövbe tövbe. Sinirim bozuldu.Yav yok yapmasa elliyor tovbe tovbee eli dursa ayağı durmuyor
Ya Allahım nolur ben 50 60 yasindkau ayda 1 geçmek istiyorum
Allahım benim kocama da nasip et aminYav yok yapmasa elliyor tovbe tovbee eli dursa ayağı durmuyor
Ya Allahım nolur ben 50 60 yasindkau ayda 1 geçmek istiyorum