Eşimin or.spu fantezisi

allahım sen aklıma mukayyet ol

Eh hic oyle bir yere gitmeyen adamlar napsin ne alaka gidip gitmemekle normal mi buluyorsun boyle soylemesini ?

Siz ve kocanız her konuda varsınız valla ne güzel bı aşk tutku maşallah maşallah

Böyle keyif kaçırılıp kafa açılmaz ya, tam ısınacaksın hop neymiş o.spu . Ne kadar vizyonsuz fantazi dünyası, üstüne üstlük neymiş hiç gitmemişmiş de gitse miymişmiş?
adama içi oros.u çekiyor demezler mi hiç?
Ben derim bacım, seninkinin içi horozbu çekiyor. Parası da kenarda hazır. İki kelepçe bi kırbaç al, bağla bağla döv sen bunu. Bir miktar su biber sür ağzına mı sürersin artık başka bi çözüm mü bulursun. Yanacaksa tam yansın. Parasını da al cebinden.
bak bakalım adını abdestsiz ağzına alıyor mu.
(eğer hoşuna giderse o zaman yapacak bir şey yok, içini dışına vurmuş olursun)
Anana bacına yapsalar hoşuna gider mi de bakalım.

Geldik mi yine Cem Yılmaz’a: hani marjinal bizdik?

Ajjajajjaj esimin yaninda kahkaha atmam niye gulup duruyorsun sorusuna cevap veremeyip diziye demem oysa dizide gulunecek bisey olmamasi her turlu rezillik

Hıııııırrr öküzzz hoooooo büüüüürsssssss çüüüüüüüüüüşşşşş aygıııır aholeeyyyyyy hıııııırrrraaaaaaahhh iiiiisssss tarzında bir takım kelimeler kullanarak onu dizginleyebilirsiniz.

böyle fantezide olmaz olsun ağzına ayağını tıkayıp ilişkiyi bitirebilirsin.

çüküne tekme atıp kendine gel ulan ayı yogi diyebilirsin. daha fenaları da var da ben sempatikleştirdim sen anladın onu hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…