- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
-
- Konu Sahibi almanyalibirgelin
Yine de çok geldi bi iki gidilse para dayanmaz abbooEuro bağıra bağıra almış başını gitmiş biz halen tl hesabindayiz
Bırak onu da kocası düşünsün reis madem parayi veren düdüğü otturuyoYine de çok geldi bi iki gidilse para dayanmaz abboo
allahım sen aklıma mukayyet olArkadaşlar afedersiniz ama eşim genelde ilişki esnasında sen benim neyimsin dediğimde orspnm dememi ister. Hadi bı nebze anlıyorum. Dirty talking diyorlar ya ama son zamanlarda seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor. Kaç para istersin vs. Tam or.spu gibi yapmak istiyorum diyor.
Sizce nasıl karşılık vermeliyim kafam çok karıştı.
Bu masum kalir benceSanırım eşiniz çok fazla cinsel içerikli video izliyor ve etkisinde kalıyor
Eh hic oyle bir yere gitmeyen adamlar napsin ne alaka gidip gitmemekle normal mi buluyorsun boyle soylemesini ?Yaa tamam arkadaşlar dediği kötü bir şey ama eşimi de seviyorum yani ona cephe aldıracak şeyler yazıyorsunuz.Sadece cinsellikte fantezi böyle konuşmalar istiyor. Yoksa cinsellik harici asla böyle şeyler demez pamuk gibidir. Ama ne bileyim hayal kurmak istiyor. Yani ne desem bekarken bırak cinsel ilişkiyi hiç kız arkadaşı olmamis,
arkadaşlarım öyle yerlere giderken heves ediyordum ama gitmedim şimdi sende yaşamak istiyorum diyor. Napayım oraya mi gideyim diyor.
bende cinsellik anında birden bozmak istemiyorum. Hani ne bileyim işin sonunun ne olacagini.. sadece susup geçmiştim öyle deyince..
Bizim işler hep bedava elelamin herifleri para saçiyürBırak onu da kocası düşünsün reis madem parayi veren düdüğü otturuyo
ay gülesim geldi.uyum sağlayın ya bir şey olmaz.parayla konuyu abartmış ama.Bizim de bir ara arabayı sattığımızda elimizdeydi para.Sevişecektik eşim böyle bir fantezim vardı parayla dedi sustu sonra paraların içinde sevişmek diye çevirdi ama ben anladım.
Eğer işin içinde ironi yoksa tşk ederim canımSiz ve kocanız her konuda varsınız valla ne güzel bı aşk tutku maşallah maşallah
Ajjajajjaj esimin yaninda kahkaha atmam niye gulup duruyorsun sorusuna cevap veremeyip diziye demem oysa dizide gulunecek bisey olmamasiBöyle keyif kaçırılıp kafa açılmaz ya, tam ısınacaksın hop neymiş o.spu. Ne kadar vizyonsuz fantazi dünyası, üstüne üstlük neymiş hiç gitmemişmiş de gitse miymişmiş?
adama içi oros.u çekiyor demezler mi hiç?
Ben derim bacım, seninkinin içi horozbu çekiyor. Parası da kenarda hazır. İki kelepçe bi kırbaç al, bağla bağla döv sen bunu. Bir miktar su biber sür ağzına mı sürersin artık başka bi çözüm mü bulursun. Yanacaksa tam yansın. Parasını da al cebinden.
bak bakalım adını abdestsiz ağzına alıyor mu.
(eğer hoşuna giderse o zaman yapacak bir şey yok, içini dışına vurmuş olursun)
Anana bacına yapsalar hoşuna gider mi de bakalım.
Geldik mi yine Cem Yılmaz’a: hani marjinal bizdik?
Eğer işin içinde ironi yoksa tşk ederim canım
Daha fazlasını demeye dilim varmadı kibarca böyle demek istedimBu masum kalir bence
Gecen muge anlida gunde 10.15 bin diyorlardiBu isin piyasasi ne ki dolarlar havada ucusuyor bilelimde bizde ona gore isteyelim bari
vayyy anasini sayin seyircilerGecen muge anlida gunde 10.15 bin diyorlardi
Kız biz beleşe gitmişiz yaGecen muge anlida gunde 10.15 bin diyorlardi
Ya onlar yatıyorlar mıymş yoksa sadece eğlendiriyolar mı?Gecen muge anlida gunde 10.15 bin diyorlardi